تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 103 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان

چند تا مشکل دارم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:

1)
    دیشب لپ تاپ Asus N56VB رو خریدم. درایور گرافیک داخلی Intel 4000 و کارت گرافیک Geforce 740M هم نصب کردم. و الان توی Device Manager زیر بخش Display Adapters هم هر دو گرافیک رو نشون میده که نصب هستن.

توی بازیهای Need For Speed Hot Pursuit و ... مشکلی ندارم و Full HD و تمام جزئیات بازی اجرا میشه. ولی توی بازی PES 2014 گرافیک داخلی اینتل رو میشناسه! اینم تصویرش:

هر دو گرافیک نصب هستن و بقیه بازیها مشکلی ندارن. حالا چطوری به بازی بفهمونم که از کارت گرافیک 740M استفاده کنه؟؟؟

2) اسپیکر جانبی که همراه لپ تاپ هست، کار نمیکنه، یعنی وز وز خفیف میکنه. کار خاصی باید انجام بدم که فعال بشه؟ یا ببرمش گارانتی؟

3) اون حفره و عکس قفل که کنار سوکت شارژر هست، چیه؟ چی رو قفل میکنه؟ کاربردش چیه؟

4) این سوالم شاید خنده دار باشه، ولی لطفاً بگید دکمه گردی که روبروی دکمه روشن و خاموش (Power) هست چیه؟ کاربردش چیه؟ هرچی زدمش کار خاصی نکرد. لپ تاپ مشکل داره یا اون دکمه کاربرد خاصی داره؟

5) درایو DVD لپ تاپ، همه دیسک ها و DVD ها رو راحت میخونه. ولی DVD درایورهای خود لپ تاپ رو خیلی با مشکل اجرا میکنه و از داخل DVD writer صدای خر خر میاد. دیسک DVD درایو ها مشکل ظاهری نداره. فقط همین یک دیسک رو اینجوری مشکل داره. دیسک ها و DVD هایی دیگه رو راحت اجرا میکنه. مشکلش چیه؟

ببخشید زیاد شد. پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

هر دو گرافیک نصب هستن و بقیه بازیها مشکلی ندارن. حالا چطوری به بازی بفهمونم که از کارت گرافیک 740M استفاده کنه؟؟؟ 1- راست کلیک کن رو بازی و برو رو گزینه run with graphics processor بعدش گزینه high performance رو انتخاب کن. در ظمن گزینه آخر رو میتونی انتخاب کنی و گرافیک دیفالت رو مشخص کنی. اسپیکر جانبی که همراه لپ تاپ هست، کار نمیکنه، یعنی وز وز خفیف میکنه. کار خاصی باید انجام بدم که فعال بشه؟ یا ببرمش گارانتی؟ 2- ببر گارانتی. من لپ تاپم رو قاچاقی خریده بودم به همین دلیل دستم به جایی بند نبود! سوختم و ساختم ... . اون حفره و عکس قفل که کنار سوکت شارژر هست، چیه؟ چی رو قفل میکنه؟ کاربردش چیه؟ 3- نمیدونم ! این سوالم شاید خنده دار باشه، ولی لطفاً بگید دکمه گردی که روبروی دکمه روشن و خاموش (Power) هست چیه؟ کاربردش چیه؟ هرچی زدمش کار خاصی نکرد. لپ تاپ مشکل داره یا اون دکمه کاربرد خاصی داره؟ 4- اون دکمه در واقع آخرین فعالیت شما از دکمه fn رو ذخیره می کنه و با فشار دادن این دکمه همون فعالیت رو انجام میده. مثلا اگه fn + f9 رو یک بار بزنی و تاچ رو غیر فعال کنی بار دیگه میتونی با دکمه مقابل power همون کار رو انجام بدی. درایو DVD لپ تاپ، همه دیسک ها و DVD ها رو راحت میخونه. ولی DVD درایورهای خود لپ تاپ رو خیلی با مشکل اجرا میکنه و از داخل DVD writer صدای خر خر میاد. دیسک DVD درایو ها مشکل ظاهری نداره. فقط همین یک دیسک رو اینجوری مشکل داره. دیسک ها و DVD هایی دیگه رو راحت اجرا میکنه. مشکلش چیه؟ 5- نمیدونم ! وقتی که سی دی رو میزاری یه بار با دست آروم بچرخونش شاید فرجی شه ... . ببخشید زیاد شد. پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم
    موفق باشی دوست من

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان

چند تا مشکل دارم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:

1)
    دیشب لپ تاپ Asus N56VB رو خریدم. درایور گرافیک داخلی Intel 4000 و کارت گرافیک Geforce 740M هم نصب کردم. و الان توی Device Manager زیر بخش Display Adapters هم هر دو گرافیک رو نشون میده که نصب هستن.

توی بازیهای Need For Speed Hot Pursuit و ... مشکلی ندارم و Full HD و تمام جزئیات بازی اجرا میشه. ولی توی بازی PES 2014 گرافیک داخلی اینتل رو میشناسه! اینم تصویرش:

هر دو گرافیک نصب هستن و بقیه بازیها مشکلی ندارن. حالا چطوری به بازی بفهمونم که از کارت گرافیک 740M استفاده کنه؟؟؟

2) اسپیکر جانبی که همراه لپ تاپ هست، کار نمیکنه، یعنی وز وز خفیف میکنه. کار خاصی باید انجام بدم که فعال بشه؟ یا ببرمش گارانتی؟

3) اون حفره و عکس قفل که کنار سوکت شارژر هست، چیه؟ چی رو قفل میکنه؟ کاربردش چیه؟

4) این سوالم شاید خنده دار باشه، ولی لطفاً بگید دکمه گردی که روبروی دکمه روشن و خاموش (Power) هست چیه؟ کاربردش چیه؟ هرچی زدمش کار خاصی نکرد. لپ تاپ مشکل داره یا اون دکمه کاربرد خاصی داره؟

5) درایو DVD لپ تاپ، همه دیسک ها و DVD ها رو راحت میخونه. ولی DVD درایورهای خود لپ تاپ رو خیلی با مشکل اجرا میکنه و از داخل DVD writer صدای خر خر میاد. دیسک DVD درایو ها مشکل ظاهری نداره. فقط همین یک دیسک رو اینجوری مشکل داره. دیسک ها و DVD هایی دیگه رو راحت اجرا میکنه. مشکلش چیه؟

ببخشید زیاد شد. پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم
    منم همین مدل رو دارم
    1) در مورد این سوال اطلاعی ندارم چون هنوز بازی رو درست امتحان نکردم فقط فیفا 13 بود که خب مشکلی نداشت
    2)اون ساب ووفر باید برنامه ش نصب باشه تا باس به شما بده ، البته اهنگ هم باید خودش پتانسیل داشته باشه و همچنین با صدای کم باس مشخص نمیشه ولی وقتی زیاد میشه صدا میده درجه یک
    3)واسه قفل کردن لپ تاپ به میزی جایی هست ، که مثلا لپ تاپ و میزارید یه جایی راحت نشه بردش ، یه قفل مخصوص داره
    4)کلید میانبر واسه هر برنامه ا ی که شما بخاهید بار اولی که میزنید یه برنامه باز میشه که تنظیمش کنید
    5)مشکل خاصی فکر نکنم باشه

،
    ببخشید یه سوال داشتم ازتون
    این هارد من یه صدای تیک تیک میکنه البته صداش خیلی کمه و نرمه و فقط وقتی محیط ساکت باشه شنیده میشه ، مثلا الان که هیچ وسیله ی دیگه ای روشن نیست و صدایی در اتاق نیست میتونم اون صدا تیک تیک هارد رو بشنوم

آیا از شما هم این صدا رو داره ؟

4. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا!
    به جون هرچی مـَـرده، هیچ کدوم از جواب های شما دیده نمیشه!
    خوب چطوری موفق باشم؟ جواب شما دیده نمیشه!

منم همین مدل رو دارم
    1) در مورد این سوال اطلاعی ندارم چون هنوز بازی رو درست امتحان نکردم فقط فیفا 13 بود که خب مشکلی نداشت
    2)اون ساب ووفر باید برنامه ش نصب باشه تا باس به شما بده ، البته اهنگ هم باید خودش پتانسیل داشته باشه و همچنین با صدای کم باس مشخص نمیشه ولی وقتی زیاد میشه صدا میده درجه یک
    3)واسه قفل کردن لپ تاپ به میزی جایی هست ، که مثلا لپ تاپ و میزارید یه جایی راحت نشه بردش ، یه قفل مخصوص داره
    4)کلید میانبر واسه هر برنامه ا ی که شما بخاهید بار اولی که میزنید یه برنامه باز میشه که تنظیمش کنید
    5)مشکل خاصی فکر نکنم باشه

،
    ببخشید یه سوال داشتم ازتون
    این هارد من یه صدای تیک تیک میکنه البته صداش خیلی کمه و نرمه و فقط وقتی محیط ساکت باشه شنیده میشه ، مثلا الان که هیچ وسیله ی دیگه ای روشن نیست و صدایی در اتاق نیست میتونم اون صدا تیک تیک هارد رو بشنوم

آیا از شما هم این صدا رو داره ؟
    ممنون از پاسخ شما. خیلی محبت کردید. واقعاً داشتم نگران میشدم (به خاطر اون دکمه گرد که میزدم و کار نمیکرد و به خاطر اسپیکر جانبی که صدا ازش درنمیومد)

همون طور که گفتم، دستگاه من نمیتونه DVD همراه لپ تاپ رو خوب اجرا کنه و وقتی در حال نصب برنامه هست، صدای خرخر میده و دیگه گیرمیکنه (فقط همین یه DVD رو مشکل دارم!)

میشه بفرمایید اسم برنامه اش چیه که برم دانلود کنم؟ (واسه اسپیکر جانبی)

درضمن، وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم، یه صدای "تق" میده. فکر میکردم از درایو دی وی دی هست! اگر از هارد باشه، بله. برای من هم بعضی وقت ها صدا میده. صدای نگران کننده ای نیست.

6. این کاربر از جناب مهندس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا!
    به جون هرچی مـَـرده، هیچ کدوم از جواب های شما دیده نمیشه!
    خوب چطوری موفق باشم؟ جواب شما دیده نمیشه!

ممنون از پاسخ شما. خیلی محبت کردید. واقعاً داشتم نگران میشدم (به خاطر اون دکمه گرد که میزدم و کار نمیکرد و به خاطر اسپیکر جانبی که صدا ازش درنمیومد)

همون طور که گفتم، دستگاه من نمیتونه DVD همراه لپ تاپ رو خوب اجرا کنه و وقتی در حال نصب برنامه هست، صدای خرخر میده و دیگه گیرمیکنه (فقط همین یه DVD رو مشکل دارم!)

میشه بفرمایید اسم برنامه اش چیه که برم دانلود کنم؟ (واسه اسپیکر جانبی)

درضمن، وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم، یه صدای "تق" میده. فکر میکردم از درایو دی وی دی هست! اگر از هارد باشه، بله. برای من هم بعضی وقت ها صدا میده. صدای نگران کننده ای نیست.
    تشکر از پاسخ شما
    او کلید گرد میانبر رو تا میزنید باید یه برنامه باز شه به اسم instant key فکر کنم و برای فعال کردن ساب ووفر هم شرمنده الان اسم برنامه یادم نیست ، از من رو درایور هاشو خود فروشنده نصب کرد دیگه مرفتم ببینم مال این ساب ووفر چیه ، ولی تو dvd همراه لپ تاپ باید باشه لازم به دانلود نیست( احتمالا ایسوس اکولایزر یا ایسوس مدیا یه همچین چیزی باید باشه)(الان لپ تاپ همراهم نیست که ببینم )

موقعی هم که فعال باشه ساب ووفر احساس میکنم از خودش هیچ حرکتی انجام نمیده (باس از خودش بیرون نمیده) ولی تاثیرش روی اسپیکر های خود لپ تاپ هست که به طور محسوسی با کیفیت میشه (انگار سیستم بستین رو لپ تاپ)

اون صدای تق که خب نسبتا هم بلند هست و راحت شنیده میشه رو منم دارم موقع روشن شدن یا خارج شدن از حالت sleep
    ولی منظور من صدای تیک تیک خیلی ریز هارد هست ، همون صدایی که معمولا تو pc وقتی هارد رو disk defragment میکردم ازش شنیده میشد ، گفتم صدا خیلی ملایم هست و اگه محیط کاملا آروم نباشه باید حتما گوش رو چسبوند به لپ تاپ تا شنیدش، ولی محیط اگه ساکت باشه مبشه راحت صدای تیک ییک هارد رو شنید ، در طول روز هم مشکلی با این قضیه ندارم چون معمولا شنیده نمیشه ولی اکثرا شب ها که اتاق کاملا ساکت هستک باعث میشه یه مقدار ادم رو ناراضی کنه

حالا میخاستم ببینم این صدای تیک تیک نرمال هست یا نه ؟
    اگه هم ببرمش گارانتی شک دارم اونجا بشه این صدا رو شنید

8. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تشکر از پاسخ شما
    او کلید گرد میانبر رو تا میزنید باید یه برنامه باز شه به اسم instant key فکر کنم و برای فعال کردن ساب ووفر هم شرمنده الان اسم برنامه یادم نیست ، از من رو درایور هاشو خود فروشنده نصب کرد دیگه مرفتم ببینم مال این ساب ووفر چیه ، ولی تو dvd همراه لپ تاپ باید باشه لازم به دانلود نیست( احتمالا ایسوس اکولایزر یا ایسوس مدیا یه همچین چیزی باید باشه)(الان لپ تاپ همراهم نیست که ببینم )

موقعی هم که فعال باشه ساب ووفر احساس میکنم از خودش هیچ حرکتی انجام نمیده (باس از خودش بیرون نمیده) ولی تاثیرش روی اسپیکر های خود لپ تاپ هست که به طور محسوسی با کیفیت میشه (انگار سیستم بستین رو لپ تاپ)

اون صدای تق که خب نسبتا هم بلند هست و راحت شنیده میشه رو منم دارم موقع روشن شدن یا خارج شدن از حالت sleep
    ولی منظور من صدای تیک تیک خیلی ریز هارد هست ، همون صدایی که معمولا تو pc وقتی هارد رو disk defragment میکردم ازش شنیده میشد ، گفتم صدا خیلی ملایم هست و اگه محیط کاملا آروم نباشه باید حتما گوش رو چسبوند به لپ تاپ تا شنیدش، ولی محیط اگه ساکت باشه مبشه راحت صدای تیک ییک هارد رو شنید ، در طول روز هم مشکلی با این قضیه ندارم چون معمولا شنیده نمیشه ولی اکثرا شب ها که اتاق کاملا ساکت هستک باعث میشه یه مقدار ادم رو ناراضی کنه

حالا میخاستم ببینم این صدای تیک تیک نرمال هست یا نه ؟
    اگه هم ببرمش گارانتی شک دارم اونجا بشه این صدا رو شنید
    مرسی از جوابتون

با دقت به لپ تاپ گوش میکنم. اگه صدای تیک شنیدم، میام میگم.

راستی، اون یه قسمت رو متوجه نشدم؛ با نصب برنامه، کیفیت اسپیکر داخلی لپ تاپ بیشتر میشه؟ یا اینکه با وصل کردن اسپیکر جانبی، کیفیت اسپیکر داخلی بیشتر میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از جوابتون

با دقت به لپ تاپ گوش میکنم. اگه صدای تیک شنیدم، میام میگم.

راستی، اون یه قسمت رو متوجه نشدم؛ با نصب برنامه، کیفیت اسپیکر داخلی لپ تاپ بیشتر میشه؟ یا اینکه با وصل کردن اسپیکر جانبی، کیفیت اسپیکر داخلی بیشتر میشه؟
    مرسی
    با وصل کردن ساب به لپتاپ کبفیت بیشتر میشه

11. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کسی جوابمو نداد
    Last edited by salam2; 14-10-2013 at 09:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان گرامی من یه مشکلی واسه n56 ام پیش اومده لطفا چند عکس با کیفیت از مانیتور n56 تون مخصوصا قسمت سمت چپ مانیتور بزارید .فک کنم led جابجا شده .کمکم کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس مانیتورمه اگه دقت کنین میبینید که خط سیاه یمت چپ بیش از حد معموله!!
    Last edited by hossein pc 2011; 13-10-2013 at 15:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •