درود
اگر آپدیت های بتا را روشن کنید (نسخه 8.1) آپدیت ها کاهش یافته است. در غیر اینصورت نسخه رسمی آن تا انتهای هفته بعد منتشر می شود.
درود
اگر آپدیت های بتا را روشن کنید (نسخه 8.1) آپدیت ها کاهش یافته است. در غیر اینصورت نسخه رسمی آن تا انتهای هفته بعد منتشر می شود.
سلام دوستان
منتظر نسخه 8.1 هستیما
راستی تو نسخه 9 اینترفیس هم تغییر میکنه یا خبری ندارین؟
آخر هفته هم گذشت پس آپدیت های کم حجم چی شد؟
سلام بله نسخه 9 در اصل شامل تغییرات گرافیکی و ساختار آپشن هاست
والا ما بیشتر منتظر هستیم
البته دقیق اطلاع ندارم ولی قرار بوده یه سیستم شناسایی برای نوع خاصی از مخرب ها هم اضافه بشه ، احتمالا تاخیرها بخاطر اون هست
سلام
چرا بعضی مواقع، آپدیت از 100% می گذرد ؟؟؟!!!
![]()
سلام
این مورد را قبلا گزارش دادیم که فکر کنم توی نسخه 8.1 برطرف شده عزیز![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.1.0.2 with BETA updates enabled:
- افزودن دسترسی خاص برای Potentially Unwanted Programs - PUPs برنامه های بالقوه ناخواسته. (تنظیمات در محافظ --> محافظ فایل)
- رفع اشکال در ارسال قانون در سیستم های x64.
- رفع مشکل کرش در قسمت کارنامه.
- رفع اشکال جزیی در ماژول بروزرسانی.
- رفع چند memory leak بالقوه.
Last edited by arfnpm; 12-08-2013 at 21:26.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.1.0.3 with BETA updates enabled:
- بهبود عملکرد PUPs , افزودن تنظیم در مراحل نصب برنامه.
- بهبود هشدار های پایان یافتن لایسنس.
Potentially Unwanted Programs - PUPs چیست؟
برنامه های بالقوه ناخواسته برنامه هایی هستند که معمولا به همراه و در کنار سایر برنامه های مفید قرار دارند و بسیاری از کاربران آن ها را به صورت تصادفی نصب می کنند گرچه آن ها دارای خطر امنیتی نیستند اما می توانند عملکرد و سرعت کامپیوتر شما تحت تاثیر قرار داده و در برخی از موارد رفتار ها را تغییر دهند
ایول و عرض خسته نباشید به واقعا فعالید و 24 ساعت اینجایین خیلی ممنون که بسیار قدرتمند از این تایپیک پشتیبانی میکنید
اینجوری هر کسی از گرفتن امسی سافت خیالش راحتِ چون اگه به مشکلی بر خورد راحت میتونه بیاد جایه شما و مشکل اش را حل کنه!
راستی از ایکس من هم خیلی تشکر میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)