یعنی هیچکدوم کامنت گداشتن نخوندن مطلب رو که به خاطر اس ویس هست!
یعنی هیچکدوم کامنت گداشتن نخوندن مطلب رو که به خاطر اس ویس هست!
من توگزینه S Voice settings رفتم وگزینه Launch S Voice غیرفعال کردم ولی فرقی نکردوهمچنان کندی درزدن کلیدhome وجوددارد
چرا اگه بخونی دقیقا همه گفتن چرا هر OEM ای به نحوی داره آندروید رو اونجور که خودش میخواد تغییر میده .یعنی هیچکدوم کامنت گداشتن نخوندن مطلب رو که به خاطر اس ویس هست!
نمونه کامنت ها:Because that's all the OEMs want to do (mess with perfection). Android Central seems to love it, but it's pretty clear that all of the OEMs only care about how much they can change stock Android to differentiate themselves, and they ALL fail at itکه البته search key رو اشتباه گفته. یه کامنتم گفته با این روش s voice غیر فعال نمیشه. که razh عزیز اگه امکانش هست تست کنه
.
Hey here's an idea... why don't they do it like everyone else and make voice come up when you hold down the search key! Why mess with perfection
مطمئنین user friendly تر از سامسونگ تو این زمینه نیست؟آدم میره راهنماهای روت کردن گوشیهای سونی و HTC رو فقط و فقط میخونه از کرده خودش پشیمون میشه!شما گلکسی مینی رو بدون آپگرید از 2.2.1 به 2.3.4 مستقیم از 2.2.1 به 2.3.5 آپدیت کن اگه بریک نشد
حالا روی اکسپریا مینی هر ورژنی میخوای بدون توالی نسخه فلش کن. بنده خدا اگه چیزی گفت.
این رنگ قراره تولید بشه ؟ خیلی از اون آبی نفتیه بهتره
ویدئو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی به جز یوتیوب جای دیگه نیست؟یعنی منبع دیگه ای
اینم خوشگله
منبعش آرنا بود رضا
منبع آرنا هم انگجت
باز به نظرم سفیدش قشنگ تره
سفیدش رو دیدی مهدی؟![]()
نسخه ورایزن هم رسما مشخصاتش رو میدونستیمدیگه رسمی تر میدونیم
Dual Core Krait
ADreno 225
عرضه برای این اپراتور 5روز دیگه
یکی دیگه
199دلار برای 16گیگش
249دلار برای 32 گیگ
تو روح این شیطان بزرگ و بلاد کفر و مرگ بر امریکا که هر چی چیز خوبه برا اوناس
تازه رمشم 2 گیگه!!
نه ، از دست افتادن ، البته تو تست چند بار و از زاویه های مختلف افتادن زمین
گوشی روی صفحه نمایش بیفته روی آسفالت صفحه نمایشش همون بار اول این شکلی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)