Premade ٥ نفري ميرين ؟
آره . البته من دیگه تو تیم نیستم چون اونقدر وقت بازی به این صورت ندارم که سر روزای مشخص حتما آن شم .(ولی خوب دیروز مثلا رفتم توی یه تیم خارجی(با لیدرشون توی یه بازی بودم و دعوتم کرد به تیم) ، دو دست زدیم بردیم خیلی هم حال داد . اگرچه اون رو هم دوباره لیو دادم به همون دلیلی که قبلا گفتم . ولی خوب در کل اگه آدم بخواد وقت بذاره(همون طور که سر لول وقت میذارن خیلیا) و بازیش هم البته خوب باشه راحت میتونه بره تو یه تیم فعال .
هر هیرو یک قلق برای لست هیت داره
ساپورتر ها بهتره که لست هیت نکنن. بزارید کری ها پا بگیرند
من هنوز که هنوزه فرق Lane-Support و Support رو نفهمیدم درست ! فکر میکردم طبق تعریف فهمیدما ، Lane-Support ها(Babysitter ها) میتونن کاری کنن یارشون بیشتر تو Lane بمونه ، یا با هیل یا با دادن مانا یا Buff خوب تا اینکه مدتی پیش Earthshaker که ساپورت بود به لیست Role هاش Lane Support هم اضافه شد ! در حالی که کسی مثل Venomancer فقط ساپورت خالیه !
کسی هست روشنم کنه ؟ : دی
تو آپدیت امروز صبح یه سری قیافه ها درست شدن و یه قسمت Add کردن بقیه اضافه شد(یعنی بدون این که تو یه بازی بوده باشیم و یا تو خود استیم Add داشته باشیمشون) که البته باید ID اون ها رو داشته باشیم .(نه اسمشون ، شماره ID ـشون)
به نظر میاد شماره ID آدم تو دوتا2 با توی خود استیم فرق داره . این شماره ID من اگه خواستید Add کنید :
102911358
برای دیدن شماره خودتون ، روی اون + توی قسمت دوستان که کلیک کنید شماره خودتونو نوشته که با کلیک روش کپی میشه توی Clipboard ـتون .
یه سری Concept Art از Xin هم منتشر شده(روی عکس کلیک کنید) :
من یه مدت دوتا 1 و لول بازی می کردم حالا می خوام دوتا 2 رو بخرم یه چندتا سوال در مورد دوتا 2 داشتم:
1.فرق اکانت گیفت و معمولی توی چی هست؟اکانت اصلی مزایای بیشتری داره؟!
2.دیتاش رو باید ازکجا بگیرم؟!
3.باید به استیم وصل بشم یا خودش بازی مستقلی هست ؟ مشکل شیلتر که نداره؟!
4.از همه مهم تر ping تو بازی چنده؟ لگ و time out ندارید؟!
1. این یه قلم رو در جریان نیستم
2. باید اول استیم رو دانلود کنی ، بعد وارد سایت Blog.Dota2.Com بشی و Get Dota 2 رو بزنی که البته بای شیلتر شکنت در اون لحظه فعال باشه ... بعد که وارد سایت استیم می شی باید روی Get Dota 2 کلیک کنی تا توی صف درخواست ها قرار بگیری و یک ایمیل بفرسته برات واسه تایید کردن . در آخر هم از خود استیم گزینه ی Install رو می زنی تا Data ـی بازی دانلود بشه یا اون رو از دوستات می گیری که در این صورت نصبش فرق می کنه
3. بازی از روی Steam اجرا می شه و مشکل شیلتر نداره ولی موقع Trade کردن باید شیلتر شکن داشته باشی
4. پینگ من با سرعت 256 معمولاً روی 100 هست ... ولی معمولاً ISP ها پینگ هاشون فرق داره . من خودم مشکل لگ ندارم اما دیدم دوستانی که با 128 گاهی Delay دارن یا DC می شن
ببخشید یه کوچولو طولانی شد ممکنه یه چیزایی از دستم در رفته باشه![]()
آموزش نصب بازی در صورتی که Data رو از دوستان تهیه کردین :
1. وارد استیم بشین و در قسمت Library بازی مورد نظر ( مثلاً Dota 2 ) رو انتخاب کنین
2. حالا بالا سمت چپ صفحه ی استیم روی کلمه ی Steam کلیک کنید و Back up and Restore Games رو بزنین
3. حالا Restore a Previous Backup رو تیک بزنین و بعد فایلی که دیتا رو توش قرار دادین Browse کنید
4. در نهابت نصبش کنین و بعد از انجام آپدیت های احتمالی می توین بازی رو شروع کنین
5. به قول دوستان : Enjoy the Game![]()
سلام
1 . اکانت هایی که خریدی انجام ندادن نمیتونن کسیو خودشون Add کنن(ولی بقیه میتونن اونا رو اد کنن) . به اینا Limited میگن . با خرید از استیم و یا باز کردن یه گیفت(نه بازی های رایگان) میشه ازش دراومد . البته تا جایی که میدونم شامل دوتا2 نیست و کسی که Key دوتا2 رو فعال کنه اکانتش محدودیتی نداره .(اگه داشت هم با خرید یه بازی 3 دلاری که میشه 11 تومن میشه از این Limited User بودن رها شد)
2 . جواب دادن .
3 . جواب دادن .
4 . پینگ من از 130 تا 300 هست . معمولا 200 و خرده ای . تایم اوت ندارم ، لگ هم همینطور . Delay فقط هست که اونم به شدت پایینه و راحت میشه بهش عادت کرد .(مخابرات کرج)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)