من سرویس 3 ماهه پارس دارم حجم 2گیگ اما الان حدود 15 روز گذشته 6گیگش ته کشیده1 گیگ هم اضافه گرفتم
دیگه همین روزاس که بدم خط رو تخلیه کنن
حتما باید خط تخلیه بشه و اون 10000 بابت رانژه پرداخت بشه ؟
نمیشه رو همینی که هست ببندن ؟؟؟؟؟
من سرویس 3 ماهه پارس دارم حجم 2گیگ اما الان حدود 15 روز گذشته 6گیگش ته کشیده1 گیگ هم اضافه گرفتم
دیگه همین روزاس که بدم خط رو تخلیه کنن
حتما باید خط تخلیه بشه و اون 10000 بابت رانژه پرداخت بشه ؟
نمیشه رو همینی که هست ببندن ؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
بله حتماً بايد پورتتون تخليه بشه
اون مبلغ ده تومن يا هرچقدر که هست برا کانفيگ، حتماً بايد پرداخت بشه، حتّي اگه خودتون تنظيمش کنيد
موفق باشيد
دوستان تمدید اشتراک از طریق اینترنتی چرا انقدر مشکل داره ؟
چندین بار تست کردم اول گفته اطلاعات صادر کننده کارت داده ... بار بعدی در حال ارسال مونده و اون 10 دقیقه هم تموم شد هیچ اتفاقی نیفتاد ...
الان موندم یه وقت از کارت نکشیده باشن پول رو ؟! تو قسمت سرویس های خریداری شده که چیزی اضافه نشده ...
شما هم همین مشکل رو دارید ؟ چندین بار پرداخت رو زدم ولی هر دفعه خطا داده ...
عرض کنم خدمت شما برای من چون 1ساله گرفتم140تامونده وتاحالا شارژنکردم ولی برای یکی از دوستام که تقاضای شارژمجدد داده بود خودم شارژکردم
وچنین مشکلی نبود کلا همه خرید های اینترنتی توسط درگاه های بانک نیازمند اطلاعات خاصی هستند که درتمام این درگاه ها یکیه! رمزدوم.شماره کارت و....
سلام خدمت دوستان من اشتراک مخابرات دارم در طول روز سرعت دانلودم 250 و در شب سرعت هر فایل به 30 کیلو هم نمیرسه و در کل سرعتم زیر 70 هست و شبی 600 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم . در شروع دانلود سرعت هر فایل 100 به بالاست اما با گذشت چند ثانیه به زیر 30 میرسد. من با دانلود منیجر کار میکنم . کسی میدونه من باید چیکار کنم تا سرعتم افت نکنه!
سزعت شبانه افتضاح این بی نا....دیدن شبها رایگانه سرعت به 30 40 کیلو بایت رسوندن جمعیا اعتراض بکنیم شاید فرجی بشه
سرعت تک لینک خیلی پایین ولی چند تالینک با هم بدین میشه 400تا تنهاراه استفاده بصرفه همینه!!!
سلام دوستان،من دقیقا" یک چیز و متوجه نشدم.سرعت دانلود یک لینک مستقیم با idm از سایتی مثل p30world داخل سرویس مخابرات روزا و شبا رو چنده؟
روزها رو 205-300 و شب ها رو 30-40-50 البته بو طور معمولش تا81 در نوسانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)