میخواستم بدونم
فایل آپدیت و دیتابیس kis_12.0.0.374 رو از کچا میتونم دانلود کنم و آفلاین آپدیتش کنم
از اینجا ( اون 3 تا ستاره از ادرس بردارید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kases; 17-07-2012 at 16:54.
سلام دوستان من یه مشکل دارم موقع اپدیت کسپر پیغام update: task fail .error connecting to proxy server میده چیکارش کنم
سلام
شما اگه از proxy استفاده میکنید غیر فعالش کنید
و settings کسپر باز کنید تیک قسمت p roxy server در این مسیر بردارید:
Settings > Update tab > Update source > P roxy server> use p roxy server
Last edited by kases; 18-07-2012 at 00:58.
سلام
من چه طور میتونم کلید جدید نسخه Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 رو بگیرم ؟
با توجه به اینکه تجربه شما عزیزان این تاپیک بیشتره ، بی زمت یه لینک به من معرفی می کنید؟
ممنونم میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تو وارد کردن مشکلی داشتید بگید ما در خدمتیم![]()
سلام دوستان
من از روی Avast Internet Security 7 اومدم روی این Security Suite ورژن 12
نمیدونم من اشتباه میکنم یا واقعا اینجوریه! انگار یه جورایی مشکل داره این برنامه . فایر والش که به نظرم خیلی دقیق و منظم نیست ، از دیروزم 2 بار کرش کرده برنامه !
من ویندوز 7 64 بیت دارم ، KIS 32 بیتی هست ، میخواستم ببینم میشه از این باشه مشکلش؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم من برای اولین بار که آپدیت کردم یادم نبود که براش مسیر مشخص کنم تا آپدیتها رو سیو کنه میخواستم بدونم میتونم الان کپی بگیرم از آپدیتها؟ ( 200 mb آپدیت کرد)
سلام
در مورد کرش احتمالا مشکل از ویندوز خودتون هست سیستم با برنام های بهینه ساز اسکن کنید اگه ویندوزتون قدیمی هست ویندوز تعویض کنید
مشکل از 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز نیست کسپر نسخه جدایی برای ورزن 64 بیتی نداره همون فایلی که دارین بر روی هر دو ویندوز (32 و 64 ) کار میکنه
در مورد اپدیت هم شما میتونید تیک کپی اپدیتها رو بزنید و مسیر دلخواه بهش بدید و یکبار اپدیتش کنید تا ذخیره بشه البته با زدن این تیک حجم بالایی از اپدیت دوباره دریافت میکنه (روش استاندارد)
روش دیگه که میتونید از پوشه temporaryFolder در اين مسير C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder کپي بگيريد
و براي جايگزين کردن هم self defens کسپر غير فعال کنيد و کسپر از سيستم تري کنار ساعت exit کنيد و پوشه رو در همون مسير جايگزين کنيد وسیستم یکبار رستارت کنید و دوباره اپدیت کنید
البته روش استاندارد انجام بدید بهتره
Last edited by kases; 18-07-2012 at 16:05.
اقا انتی وسروس من چند تا ویروس پیدا کرده بود من زدم add to sxclutionیه همچین چیزی این باعث میشه انتی ویروس بهش گیر نده؟اگه اره اشتباهی زدم چه جور پاکشون کنم؟
به طور کلی اگه ویروس پیدا کرد چه جور پاکش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)