اینا برای تلوزیون خاصی هست با lg هم عمل میکنه 3D
اینا برای تلوزیون خاصی هست با lg هم عمل میکنه 3D
سلام یه سوال فیلمی که بعنوان 3d شناخته شده برای هر تلوزیونی فرق میکنه تلوزیون من LG 3D هستش؟؟!!
فرقی نداره. فیلم سه بعدی شما هر تلویزیون سه بعدی ای میتوانی ببینی.
بابا جان اینجا لیک دانلود نیست که اصلا نمیشه دانلود کرد
چون حجمش زیاده میپرسم میخوام ضد حال نخورم
تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنار بعضی هاش نوشته سه بعدی ساید بای ساید !
کنار بعضی دیگه نوشته سه بعدی بالا و پایین !
شما میفرمایید من هرکدوم رو دانلود کنم میتونم ببینم با تلوزیون LG مدل LM66100
Last edited by *arash; 31-12-2012 at 01:45.
هیچ تفاوتی ندارن شما هر کدوم رو دان کردی بعد از روی کنترل دکمه 3d رو بزن و حالت فیلم رو انتخاب کن
مثلا چپ و راست یا بالا و پایین بعد فیلم رو به صورت یک تصویر نمایش میده و شما عینک رو بزن و............
فرقی نداره. شما چه بالا و پایین و چه راست و چپ ( ساید بای ساید) بگیری میتوانی با تلویزیونت ببینی.
در تنظیمات سه بعدی تلویزیون شما، دو گزینه است که مشخص میکنه که فیلم راست و چپ است یا بالا و پایین. باید هنگام نمایش همان گزینه ای را انتخاب کنی که فیلمش را گرفتی.
اگر side by side گرفتی گزینه راست و چپ
اگر بالا و پایین گرفتی، گزینه بالا و پایین.
ممنون دمتون گرم فقط یه خواهش اگر امکان داره یه کلیپ یا فیلم 3d که افکتهای 3d زیاد باشه لینکشو برام قرار میدید؟ !حجمش برام مهم نیست اگر امکان داره لینکشو برام میذارید
مخصوصا اون فیلمی که تو نمایندگی های LG نشون میدن خیلی عمق داره
خیلی ممنون
آقا منم مشکل اقا آرش رو دارم.....فیلم abraham lincoln the vampire hunter رو گرفتم ..... بالا پایین هست......... اما وقتی تنظیمات رو انجام میدم عینک رو میزنم..... در هم بر همه و چشمم رو اذیت میکنه......یه طورایی اصا 3d نیست........ از فاصله ی خاصی باید دید؟هیچ تفاوتی ندارن شما هر کدوم رو دان کردی بعد از روی کنترل دکمه 3d رو بزن و حالت فیلم رو انتخاب کن
مثلا چپ و راست یا بالا و پایین بعد فیلم رو به صورت یک تصویر نمایش میده و شما عینک رو بزن و............
سلام دوستان
بعضی از کیلیپ های سه بعدی رو تلویزیون 66100 LG LM نمی شناسه .. یعنی تصویر 3D رو دو بعدی تشخیص میده و وقتی هم که دکمه ی 3D رو میزنم هیچی ازم نمی پرسه و تصویر رو به حالت 2D به 3D در میاره ؟؟؟
مشکل از کجاست ؟؟ باید فیلم رو دستکاری کنم ؟؟؟
لطفا یکی راهنمایی کنه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)