اگر به من باشه که می گم 100 تومان فقط به خاطر رنگ بدنه هم ارزش نداره و 66100 بگیر.
اگر به من باشه که می گم 100 تومان فقط به خاطر رنگ بدنه هم ارزش نداره و 66100 بگیر.
ببخشید فک کنم یه سوء تفاهمی شده باشهمن کردستان هستم شهر سقز نرسیده به بانه ،تقریبا هر روز بانه هستم اینجا lm8600 تقریبا 3 تومن قیمتشه 47 اینچش،
و با چشمای خودم هم رو کارتون هم قابش دیدم این مدل full led هستش ، lm9600 هم چون علاوه بر full led نانو هستش 4 تومن قیمتشه، دیگه از این شاهکارای مونتازی که شما میخرین خبر ندارم![]()
این مشخصات مربوط به سایت امریکا هست یعنی مدلهای آمریکایی
سلام
ببخشد اگه میتونی قیمت 47 lm 7610 را هم بگیر
احتمالا اون full led که میبینی منظور همون led plus هست که 7600 - 6700 هم هستند یعنی led ای که دارای local dimming هست و اصل همون کلمه نانو که ال جی سری full led شو به این ام نامگذاری میکنه در ضمن شما تو هر جایی باشی دیگه تی وی که میبینی با نسخه ارائه شده توسط خود ال جی کره که فرقی نمی کنه!
در هر حال من که از خرید این تی وی ها پشیمون شدم وقتی حتی نمیدونم مشخصات تی وی چیه چرا بخرمش
راستی کنتراست lm66100 و lm67100 یک بر سه ملیونه باورتون نمیشه یه سر به این آدرس بزنید( اگه باز نشد به جای ستاره کلمه ------- رو تایپ کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saman999999; 20-07-2012 at 00:01.
واقعا بدبختی کشور ما همینه که خریدار قبل از خرید نمی دونه داره چی می خره وقتی هم خرید کار از کار گذشته تازه بازم نمی فهمه چی خریده. مثلا این اعداد کنتراست که تو ایران می نویسن به نظرم همش کشکه.
سلام ...
ال ای دی اچ دی تا حدود قیمیت 1.500بعد از کلی تحقیق رسیدم به 42LS57000 نظرتون در موردش چیه؟
انطباق 200 هرتزی یعنی چی؟
در مجموع در این رنج ( 42 ، بودجه ماکس 1.500 و بدون 3D ) انتخاب مناسبیه ؟
ممنون.
دوست عزیز شما که اونجا هستید به نظر شما ریسک کنیم و تلویزیون از بانه بخریم ؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا درست فکر کنیم
من مطمئن هستم هر چی در بانه هست و هر چه در نمایندگی ها هست یک چیز هستن وفقط مکان مونتاژ اینها فرق می کنه
اینکه اطلاعات کم هست قبول اما دلیل نمیشه که با هم فرق داشته باشن
لطفا به سایت های معتبر سر بزنید سایت ال جی در چند کشور از جمله آمریکا امارات انگلیس سر بزنید و چند سایت تحلیلی سر بزنید و بعدا تحلیل کنید و یا در اینجا ذکر کنید و چرا که بعضی از افراد گمراه می شن
به نظر من سایت های ایرانی که کلا اطلاعات غلط و کاملا عجولانه ای را منتشر کردن
در کل این سری از تی وی ها علاوه بر جذابیت ظاهری طراحی که داره ( که نقش مهمی در خرید داره) از لحاظ امکانات هم نسبتا قابل قبول هستند.
و در اینجا دوستان باید خودشون تشخیص بدن چه مدلی را می خواهند بخرن
در تاپیک های قبلی هم قیمت نوشته شده و هم مشخصات که درست هم هستند
سعی کنیم ار این به بعد بیشتر به تجربه افرادی که این ها رو خریدن بپردازیم و مشکلات این ها رو بررسی کنیم نه اینکه هنوز بپرسیم 66100 با 67100 و 7610 با هم چه فرقی دارن
همه اینها در 41 صفحه قبلی ذکر شده
با تشکر از کلیه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)