تا الان 2 تا Dlc براش اومده
اولیش challengه
دومیش نقش قاتل پرنسسو بازی میکنیم و داستانیه
تا الان 2 تا Dlc براش اومده
اولیش challengه
دومیش نقش قاتل پرنسسو بازی میکنیم و داستانیه
میشه یکم بیشتر درباره این dlc ها توضیح بدی؟
لینک دانلود داری ازش؟
ممنون
آخرين DLC بازي هم منتشر شده و خيلي هم خوب از آب در اومده. به شخصه اولين بازيه كه ديدم DLC از يه سايت معتبر امتياز كامل بگيره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (9/10) — “The Brigmore Witches emerges as one of the finest examples of how to not only expand a blockbuster video game, but also of how to enrich and deepen one.”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (10/10) – Not only does it do a great job of concluding Daud’s story but, when taken as a whole, it competes closely with that of the main campaign.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (95%) – I cannot recommend you purchase this DLC any more adamantly, as it is simply fantastic.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4.5/5) — “Given that this is the final DLC for Dishonored, it’s a great send-off and one worthy of your cash if you’re fan of the city of Dunwall.”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (9/10) — “Arkane Studios manages to always deliver an enticing experience leaving you wanting more, you won’t stop until your finished.”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (85%) — When you take The Knife of Dunwall and The Brigmore Witches together, you get $20 of content that winds up being an extensive expansion of Dishonored at a pretty good value. What’s more, the story of the overall whole of Dishonored becomes a lot deeper and more interesting for the additions. Dishonored is better for its DLC, but the story works both ways.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (8.4/10) — “he idea of single player downloadable content offering a meaningful narrative and a familiar yet engaging mechanics sounds like an idea allambitious games should exhibit, but for whatever reason it rarely happens. The Brigmore Witches is another exception to the unfortunate rule.”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] — “But what’s more important about this tale is the context it provides.”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (The Verdict: Loved) – “by the end, it’s every bit as good as the original game. ”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4/5) — “Dishonored fans won’t want to miss out on what is a fitting, thoroughly interesting and well-priced conclusion to Daud’s storyline.”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (8.5/10)
سلام مثل اینکه یه dlc جدید اومده کسی میدونه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 گیگ حجمشه!
DLC داستاني هست كه بالاي پستت امتيازاتش رو گذاشتم. اين 7 گيگ بودن به خاطر اينه كه DLC داستاني قبلي به نام Knife of Dunwall و آپديت هاي مورد نياز رو هم توش داره.
همه كسايي كه از بازي اصلي خوششون اومده حتما بايد اينا رو بازي كنن...
سلام. میگم این آخرین dlc این بازی بود یا بازم در آینده dlc داره؟
چند تا پست بالاتر گفتم كه آخرين DLC هست...
من اون آخرین را "آخرین تا این لحظه" برداشت کردم!
مرسی و موفق باشید
خب من خیلی از این بازی خوشم اومد ولی متاسفانه لینک dlc ها رو ندارم,میشه لطف کنی لینکشونو به ترتیب قرار بدی؟
ممنون![]()
ميهن دانلود همين 6 گيگي كه همه DLC ها رو داره رو گذاشته كه ميتونيد از صفحه اول سايتش پيدا كنيد. من خودم هم دارم دانلود مي كنم و تا چند روز ديگه بازي و نقدش مي كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)