تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 72 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز(اقای متین پور) من این فایلو دانلود و اکترکت کردم.
    بعد که با USB یه TV وصلش کردم میگه هیچ فایلی برای بروزرسانی وجود نداره
    علتش چیه؟
    دوست عزیز

اگر فایل فریمور تان را درست پیدا و دانلود و بعد بطور صحیح استخراج و هم نام کرده اید و تلویزیون شما فایل جدید را نمی شناسد به این علت است که فایل جدید شما از لحاظ فرمت و محتوا با فایل نسب شده در تلویزیون شما یکی باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

والا همون فایلی که شما لینکشو گذاشتید دانلود کردم و درست هم اکترکت کردم مث آپدیت های پیشین.
    ممکنه بخاطر این باشه که من جدید ترین آپدیت رو دارم رو تلویزیون؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

والا همون فایلی که شما لینکشو گذاشتید دانلود کردم و درست هم اکترکت کردم مث آپدیت های پیشین.
    از طریق خود تلویزیون آنلاین چک کن ببین می گه آپدیت اومده یا نه اگر اومده باید دنبال فایل درست باشی اگر نه هم که آخرین ورژن را داری

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    بله ممکن و اینکه فایل آبدیت را زمانی استفاده می کنند که برای سیستم مشگلی پیش آمده باشد .تا به اصلاح آن بپردازند
    لطفا اطلاعات تلویزیو ن خودتان را در این تایپیک بگذارید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با اين چه كنيم
    با دوربين تمام زندگي رو برانداز ميكنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با آپديت هم انگار حل نميشه ؟
    راهي به نظرتون ميرسه جز بستن دوربين ؟

"""""""""""""""""
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هکرها اعلام کردند که از یک مدل تلویزیون های هوشمند برای تماشای هر آنچه که در زندگی شما رخ می دهد استفاده کرده اند، این دسترسی با استفاده از دوربین و میکروفن های داخلی این تلویزیون ها فراهم شده است. ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای اپدیت من اینجوری موفق شدم
    از تو قسمت پشتیبانی اپدیت رو زدم قبلا هم ضده بودم ولی چون روی صفر درصد می موند بیخیال شدم این سری 1 ساعت تی وی رو ب حال خودش ول کردم خیلی طول کشید با اینکه یک مگ دارم و سی پی یو تی وی 2 هسته ای هست حالا دیگه می تونم از نت تی وی استفاده کنم .قسمت kid بازیش رو تست کردم صفحاتش خیلی سنگین بود فعلا بیخیال شدم تا سر فرصت ببینم کلا چ امکاناتی داره .
    ی موضوعی هم بونید اگه تی وی تون نیاز ب اپدیت نداشته باشه یا ب اخر ورژن اپدیت باشه اون قسمت اپیدت تو منو تی وی تون خاموش می شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

الان فقط مشکل کیبرد فارسیه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز

شما باید اسمار هاب تان را از نوع فعال کنید
    برای شروع Smart Hub برای اولین بار، این مراحل را اجرا کنید:
    1- دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول فشار دهید
    2- صفحه Smart Hub ظاهر می شود
    3- صفحه اعلامیه عمومی سلب مسئولیت ظاهر می شود موافق را انتخاب کنید. ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا صفحه نمایان شود.
    4- صفحه حریم شخصی سرویس Samsung ظاهر می شود. موافق را انتخاب کنید.
    5- پیام به روزرسانی نشان داده می شود. قبول را انتخاب کنید.
    6- صفحه به روزشدن سرویس ظاهر شده و تعدادی از خدمات و کاربردها را نصب می کند. هنگامیکه تمام شد، بسته می شود صفحه Smart Hub. برنامه ها و سرویسهای دانلود شده را نشان می دهد. ممکن است قدری طول بکشد. ممکن است Smart Hub برای چند لحظه در حین فرایند نصب بسته شود. ممکن است تعدادی صفحات بعد از نصب نمایان شوند. می توانید آنها را ببندید یا بگذارید خودشان بسته شوند.
    7- برای شروع برنامه، آن را با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کنید.
    برای اطلا عات بیشتر به این مسیر بروید منو----> پشتیبانی ---> e-manual
    با سلام و تشکر فراوان از اینکه به سوال من پاسخ میدید

دوست عزیز متاسفانه این چند روز هرکاری کردم متاسفانه موفق به بروز رسانی smart hub نشدم نمیدونم چرا اینطوری شده روز اول به راحتی آپدیت شد ولی الان متاسفانه نمیشه و الان هم با یه مشکل جدید روبرو شدم چند بار اولی گه آپدیت smart hub شروع شد آپدیتها از 19/1 و با انگری بردز شروع شد اما همینکه یه زمانی طول کشید یکدفعه به سرعت از زوی 19 application رد شد مجبور شدم توی منوی tools در محیط smart hub گزینه تنظیم مجدد بزنم اما جالب این که در قسمت میزان جزئیات حافظه میزانی از حافظه اشغال شد اما خبری از آیکون روی محیط smart hub نبود یعنی حتی با "تنظیم مجدد"هم انگاری اسمارت هاب ریست نشده از دوباره و حتی چند باره هم دستگاه روشن و خاموش کردم و جالب اینجا است که همین پیغام آپدیت میومد و موافق میزدم آپدیت بعدی یکی کمتر میشد از 18/1 و همینطوری مرتب تنظیم مجدد میزدم و نگاهی به جزئیات حافظه میکردم مرتب هم مقداری از حافظه اشغال میشد و سپس روش خاموش میکردم و پیغام آپدیت اسمارت آپ میامد و این وضع تا زمانی که از 16/1 وقتی دکمه اسمارت هاپ میزدم تا رسیدم به explorer 3d رسیدم که دستگاه روشن و خاموش شد و مجدد وارد محیط smart hub شدم اما دیگه از اون به بعد گزینه آپدیت smart hub نیومد که نیومد مرتب هم گزینه "تنظیم مجدد" میزدم و روشن و خاموش میکردم دستگاه اما دیگه گزینه آپدیت smart hub نیومد ضمنا میزان اشغال حافظه در بخش جزئیات حافظه از حدود 150 مگ به 170 مگ رسید و با هر با زدن گزینه تنظیم مجدد اسمارت هاب هم کم نمیشه و از آیکونهای که دانلود شده هم خبری نیست ضمنا اینترنت اینجانب وایکمس ایرانسل kb 512 و سرعت مناسب ضمنا بگم من همون روز اولی که دستگاه خریدم smart hub آپدیت کردم و حدود 45 دقیقه طول کشید و هیچ مشکلی نداشت اما چند روز پیش نمیدونم چی شد که smart ریست شد البته فکردم یه بار درخواست آپدیت اسمارت اوکی کرده باشم تا نسخه اش آپدیت بشه ویرایش smart hub هم 5.0-4.379 و ویراش خود دستگاه 1020 هستش

خواهشا اگه منوی مخفی و یا تعمیراتی برای ریست کردن حافظه هست به هم آموزشش بدبد ممنون میشم
    باز هم از اینکه حوصله کردید و مطالب منو خوندید ممنونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام و تشکر فراوان از اینکه به سوال من پاسخ میدید

دوست عزیز متاسفانه این چند روز هرکاری کردم متاسفانه موفق به بروز رسانی smart hub نشدم نمیدونم چرا اینطوری شده روز اول به راحتی آپدیت شد ولی الان متاسفانه نمیشه و الان هم با یه مشکل جدید روبرو شدم چند بار اولی گه آپدیت smart hub شروع شد آپدیتها از 19/1 و با انگری بردز شروع شد اما همینکه یه زمانی طول کشید یکدفعه به سرعت از زوی 19 application رد شد مجبور شدم توی منوی tools در محیط smart hub گزینه تنظیم مجدد بزنم اما جالب این که در قسمت میزان جزئیات حافظه میزانی از حافظه اشغال شد اما خبری از آیکون روی محیط smart hub نبود یعنی حتی با "تنظیم مجدد"هم انگاری اسمارت هاب ریست نشده از دوباره و حتی چند باره هم دستگاه روشن و خاموش کردم و جالب اینجا است که همین پیغام آپدیت میومد و موافق میزدم آپدیت بعدی یکی کمتر میشد از 18/1 و همینطوری مرتب تنظیم مجدد میزدم و نگاهی به جزئیات حافظه میکردم مرتب هم مقداری از حافظه اشغال میشد و سپس روش خاموش میکردم و پیغام آپدیت اسمارت آپ میامد و این وضع تا زمانی که از 16/1 وقتی دکمه اسمارت هاپ میزدم تا رسیدم به explorer 3d رسیدم که دستگاه روشن و خاموش شد و مجدد وارد محیط smart hub شدم اما دیگه از اون به بعد گزینه آپدیت smart hub نیومد که نیومد مرتب هم گزینه "تنظیم مجدد" میزدم و روشن و خاموش میکردم دستگاه اما دیگه گزینه آپدیت smart hub نیومد ضمنا میزان اشغال حافظه در بخش جزئیات حافظه از حدود 150 مگ به 170 مگ رسید و با هر با زدن گزینه تنظیم مجدد اسمارت هاب هم کم نمیشه و از آیکونهای که دانلود شده هم خبری نیست ضمنا اینترنت اینجانب وایکمس ایرانسل kb 512 و سرعت مناسب ضمنا بگم من همون روز اولی که دستگاه خریدم smart hub آپدیت کردم و حدود 45 دقیقه طول کشید و هیچ مشکلی نداشت اما چند روز پیش نمیدونم چی شد که smart ریست شد البته فکردم یه بار درخواست آپدیت اسمارت اوکی کرده باشم تا نسخه اش آپدیت بشه ویرایش smart hub هم 5.0-4.379 و ویراش خود دستگاه 1020 هستش

خواهشا اگه منوی مخفی و یا تعمیراتی برای ریست کردن حافظه هست به هم آموزشش بدبد ممنون میشم
    باز هم از اینکه حوصله کردید و مطالب منو خوندید ممنونم
    دوست عزیز
    در قسمت اسمارت هاب وآپشن samsung apps وارد شده واز قسمت دانلود شده ها واردشده و روی گزینهای که دانلود شده کلیک کرده و آنها را انیستال کنید تا حافظه تلویزیون تان خالی شود
    افزایش apps
    اما دوست گرامی برای افرایش apps این دفعه نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط این منو :
    باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید دوستان در پستهای قبلی نحو ورود ان را توضیح دادهاند بعد که واد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apsss شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید . امتحان کنید نتیجه را اعلام نمائید

و در آخر اگر مشگلتان حل نشد فریمورتان را آبدیت کنید
    Last edited by matinpour; 14-04-2013 at 22:38.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام مجدد و سپاسگزاری فراوان از پاسخ شما

اول شرمنده فراموش کردم که مدل تلویزیون بگم 46 اینچ 7770 می باشد مشکل که من همکنون دارم اینکه که هیچ آیکونی در بخش smart hub وجود ندارد در حالی که میزانی از حافظه اشغال شده است و زمانی که روی samsung apps اینتر میکنم و میخواهم وارد شوم با پیغام update error 003 روبرو میشم و وارد این بخش نمی شود ضمنا فریمور دستگاه هم به صورت آنلاین و از طریق اینترنت آپدیت کردم و کاملا به روز است ضمنا میخواستم بدونم فریمور smart hub هم قابل آپدیت هست البته به صورت آفلاین
    در خصوص گزینه دوم به روی چشم اگه امتحان کردم بهتون اطلاع میدم

بازهم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •