تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 602 اولاول ... 323839404142434445465292142542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون در باره هندزفری های moshi چی هست ؟
    امروز رفتم بگیرم این رو بهم پیشنهاد دادن به قیمت 103 هزار تومان ، تا حالا به این مارک برخورد نکرده بودم . ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    واقعا بیسش اینقدر قوی هست؟
    البته تو رنج قیمت 130 هیچ هدفونی نمیتونین پیدا کنین که تفکیک و شفافیت صداش بهتر از k99 باشه ولی خوب بنا به سبک موسیقی مورد علاقه و تمایل به نوع صدای سرد و گرم سلیقه ها رو متمایز میکنه.
    تحقیق و پرس و جو و تست و امتحان چند هدفون قبل از خرید همیشه کمک میکنه با صدایی که با روحییاتمون سازگار هست اشنا بشیم و با توجه به بودجمون بهترین رو انتخاب کنیم.
    هدفون k99 شاید بنظرمون شفافیت و کیفیت بالایی نداشته باشه و به اون چیزی که واقعا انتظار داشتیم نرسیده باشیم ولی مطمعنا با هدفونهای زیر 3 میلیون هم به اون ایده المون دست نخواهیم یافت.
    با توجه به بودجمون سعی کنیم در حد نیازمون وسیله مورد نظرمون رو تهیه کنیم.
    بله بیس اش برای سبک راک خیلی قوی هست ، آهنگای الکترونیک و پاپ باهاش گوش دادم بیس اش مناسب بود ولی خب همینطور که گفتین تمایل به صدای سرد یا گرم هست ، سبک راک خودش سرد هست و کسایی هم که گوش میدن طبعن صدای سرد رو بیشتر ترجیح میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

k99 فقط یه هدفون 45 دلاریه
    در همین حد باید ازش توقع داشت
    یکی از دوستام میخواد هدفون بخره
    صدای k99 رو شنید خوشش اومد. ولی میتونه m50 هم بخره. حالا میخواد بدونه تفکیک و کیفیت m50 چقدر بالاتره؟
    البته کارت creative titanium hd هم داره
    ممنون

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون در باره هندزفری های moshi چی هست ؟
    امروز رفتم بگیرم این رو بهم پیشنهاد دادن به قیمت 103 هزار تومان ، تا حالا به این مارک برخورد نکرده بودم . ..

سلام
    هدفون متوسطی هست.اگه کمی بودجتون رو افزایش بدین و از برند های sennheiser .audio technica و یا akg تهیه کنین هدفون حرفه ای تر و خوش صدا تری خواهید داشت.

5. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

k99 فقط یه هدفون 45 دلاریه
    در همین حد باید ازش توقع داشت
    یکی از دوستام میخواد هدفون بخره
    صدای k99 رو شنید خوشش اومد. ولی میتونه m50 هم بخره. حالا میخواد بدونه تفکیک و کیفیت m50 چقدر بالاتره؟
    البته کارت creative titanium hd هم داره
    ممنون
    سلام
    تفکیک و کیفیت m50 در برابر k99 برای یک حرفه ای خیلی زیاد هست ولی برای اماتور شاید خیلی هم زیاد نباشه بجز بیس.
    m50 بغیر از بیس در soundstage و imagine هم خیلی بهتر از k99 هست.
    با کارت صوتی titanium hd هم بخوبی درایو میشه و میتونین از حد اکثر توان هدفون بهره ببرین.

7. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بعد از یک هفته بالاخره تصمیم رو گرفته و با عزم راسخ رفتم که Klipsch S4i رو تهبه کنم بعد از کلی گشت و گزار S5i خریدم !!
    حدود دو روزی هست که دارم صداشون رو گوش میدم تا حداقل بتونم یه Review برای شما دوستان عزیز بنویسم
    اول از قسمت بم هدفون یعنی Bass شروع می کنم. صدای بیس در حد متعادله یعنی مطمئنم انتظارات بیشتر کسایی که می خوان این هدفون رو بخرن رو برآورده میکنه . این رو هم بکم که بیس خیلی روونه یعنی در طول آهنگ ّFlow داره و خشک یا حالت Kick نیست. در بعضی از آهنگ ها صدای بیس از صدای میدرنج جلو میزنه که من اون رو میزارم به حساب مسترینگ موزیک چون این مورد تو یه آهنگ بیشتر پیش نیومد.
    دوم میرم سراغ Mid-range کلا میدرنج این ایرفون در حد معقول و صدای خواننده هایی رو که شنیدم برام بسیار دلنشین و گرم بود الان که دارم این قسمت رو می نویسم هنوز ایرفون ها تو گوشمه و داره آهنگ پخش میکنه صدای Trumpet آنقدر خوبه که هی دوست دارم برگردم و دوباره گوش بدم.
    خوب برسیم به قسمتی که من تقریبا رازی نبودم یعنی Treble نظری که من دارم تریبل این هدفون ها اونتر که باید و شاید صداشون در نمیاد من صدای AKG K370 رو نشنیدم ولی مطمئنم تو قسمت تریبل در مقایسه با این هدفون ها حرف برای گفتن زیاد داره حداقلش روی کاغذ که اینطوره. صدای تریبل رو از اون لحاظ دوست دارم که بعد از زیاد کردن صدای ایرفون سعی نمیکنم به خاطر تیزی صدا صدا رو دوباره کم کنم. در نهایت صدای تریبل در او حد که می خواستم Wide . open و Airy نیست و انگار یه توری بین تو و خواننده هست.
    کلا من دیدی رو که داشتم نوشتم این ها همش نظر بنده بوده و ممکنه از دید فرد دیگه متفاوت باشه.
    در آخر هم سورس بنده آیفون جیلبرک شده و اپلیکیشن Flac Player و خود فایل های Flac.
    چند تا عکس هم گرفته بودم گذاشتم ببیند.

9. 8 کاربر از Anishtain_DM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر کنم چون open هست بیس خوبی نداره نه؟
    سلام. اتفاقا" برعکس چون Open هست بیس ضعیف تری نسبت به مدل K77 دارد که Close است. البته قوی بودن بیس ربطی به Open یا Close بودن هدفون ندارد ولی در بیشتر مواقع Close ها بیس قوی تری دارند.
    یک نمونه استثنا: Sennheiser PX-100II با وجود Open بودن قاب بیس قوی تری نسبت به Sennheiser PX-200II که Close می باشد دارد.
    موفق باشید.

11. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

s5 چه برتری هایی نسبت به s4 داره ؟
    چند خریدین ؟

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ، من قصد خرید یک هدفون دارم ، موارد استفادمم بیشتر برای فیلم و بازی هستش ، و همچنین میخوام که صدای بیرون وارد هدفون نشه و دیگه اینکه بتونم ساعت ها روی گوشم بزارمش بدون اینکه گوشم خسته بشه ( هدفون راحتی باشه ) . و میخواستم که قیمتش هم بیش از 100 تومن نباشه ، با این بودجه چه هدفون یا چه هدفون هایی رو بهم پیشنهاد میدین ، لطفاً مدلش رو هم بنویسید ، و اگر سایتی رو هم میشناسید که اون هدفونو میفروشه آدرسشو بزارید ...
    من خودم این 3 تا مدلو دیدم بدم نیومد ، نظر شما در مورد این دوتا چیه ؟! :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جفتشون 100 تومنه ! چطورن ؟!

و همچنین این :

این 50 تومنه !؟

هدفون خودم اینه (A4TECH HS-800) ، که الان دیگه شکسته و میخوام عوضش کنم ، هدفون بدی نبود ، هدفون راحت و خوبی بود ، میخوام هدفون جدیدی که میگرم از این پایین تر نباشه و یه چیزی باشه که واقعاً تفاوتشو با این حس کنم !

لطفاً راهنمایی بفرمایید ...

با تشکر
    Last edited by star Walker; 09-07-2012 at 02:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

s5 چه برتری هایی نسبت به s4 داره ؟
    چند خریدین ؟
    از لحاظ صدا هیچ فرقی ندارند. تفاوتش توی ساخت هست این هدفون تقریبا ضد آب و رطوبت و تو تمام شرایط آب و هوایی قابل استفاده است. به عنوان مثال اگه ایرفون رو تو کوهنوردی استفاده می کنین و باران شدیدی گرفت نگران این نیستید که آب بره تو گوشتون هدفون خراب میشه . همین موضوع برای کنترلش هم صادقه.
    کیس ایرفون ها هم فرق میکنه و یه چراغ قوه هم داره ( توعکس ها هست ). در نهایت کیس قابل حمل هست یعنی پشتش گیره داره.
    این هم سایت خود klipsch هست که میتونین اکساشو ببینید:
    قیمت هم من 160 تومن خریدم.

15. 3 کاربر از Anishtain_DM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •