[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/10
+The Last of Us is not a cheerful story, but it's a damned good one
مجموع نمرات بازی با 53 نقد در متا : 95
از بین نمرات کاملی که بازی گرفته 26 تاشون ثبت شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/10
+The Last of Us is not a cheerful story, but it's a damned good one
مجموع نمرات بازی با 53 نقد در متا : 95
از بین نمرات کاملی که بازی گرفته 26 تاشون ثبت شده.
وحید جان در نظر بگیر TLOU یه تنه با انحصاری بودنش این متا رو کسب کرده حالا نمیدونم منظورت روی کنسول PS3 بود که با بایوشاک در حالت تقریبآ برابر قرار داره یا کلآ بود منظورت...نسبت به بایوشاک برتری خاصی نداره...
به نظر من هر عنوان انحصاری که بتونه یه همچین متایی داشته باشه کار فوق العاده ای کرده
البته اینو نباید کتمان کرد که بایوشاک هم واقعآ تم زیبا و بی نظیری داشت و جایگاهی که واقعآ بهش تعلق داشت رو تصاحب کرد
نه منظورم کلی بود.
بعدشم وحید جان آخه اینکه یه بازی انحصاری باشه دلیلی نمی تونه باشه که نتونه میانگین امتیازای بالای کسب کنه و خیلی از بازی های انحصاری هستن که میانگین امتیازشون خیلی بالا بوده.
مثلا همین دو بازی قبلی ناتی داگ رو بررسی کنیم آنچارتد 2 به طور قاطع تونست متای 96 رو کسب کنه و در مقابل آنچارتد 3 هم متای 9.2.
حالا باز دوباره به این نکته اشاره می کنم که امتیاز اون چنان چیزی خاصی نیست که زیاد توی تاپیک در موردش بحث کرد و مهم خود بازیه که ارزشش های خودشو از خیلی وقت پیش نشون داده.
ولی اینکه پرچم اون الان به عنوان بازی اول امسال بالا ست رو به قول یه نفر می تونم قبول نکنم؟
اگه متای اون روی همون 97 می موند آره به طور قاطع میشد اینو گفت ولی الان هر چیزی ما بگیم به طور نسبیه...
اگه تکراریه ببخشید ...
و ...
در این که بازی شاهکاره حرفی نیست ، ND دوباره ثابت کرد که اصن غیر لغت شاهکار برای بازیاش نمیشه لغت دیگه ای به کار برد ....
حالا این مثلث برمودا(دی) برا گوتی امسال یعنی سه بازی Bioshock Infinite , The Last Of Us , GTA V ، که داریم واقعا با قطعیت نمیشه گفت کدوم بهتره ...یا بگیم فلانی اول هست و اینا دی!
من به شخصه بعید میدونم هیچ کدوم از دو عنوان دیگه از نظر داستان به پای شاهکار لوین برسن ، یعنی انقلابی بود واقعاداستان بازی Bioshock Infinite که خب این خودش یه مزیت بزرگ هست .
یه کمم این لغت ترول بد تعریف شده بین کاربرای ایرانی ..تا یه چی میگی میگن وای فلانی ترول کرد![]()
Last edited by mjorh; 06-06-2013 at 00:57.
چرا نتونی داداش...؟! اینجا تا دلت بخواد دموکراسی(!) مـــــوج میزنه راحت باشولی اینکه پرچم اون الان به عنوان بازی اول امسال بالا ست رو به قول یه نفر می تونم قبول نکنم؟![]()
![]()
به هر حال هر کسی نظری داره و محترم
ایشالا بازی رو بگیرم به زودی بدون چشم داشتی(!) نظرمو راجب داستان هر دو بازی میگم و ازتون توقع دارم بهش احترام بزارینبعید میدونم هیچ کدوم از دو عنوان دیگه از نظر داستان به پای شاهکار لوین برسن![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TLOU : IGN یک شاهکار است ، یکی از بهترین انحصاری های PS3 که باید بازی شود.
بازی توانسته ارائه بی نظیری از مجموع المان ها حتا بالاتر از سه گانه انچارتد را ارائه بدهد ، داستان ، صداگذاری ، گیم پلی که براحتی میتونه بهترین بازی سال 2013 بشه
+ داستان سرایی فوق العاده و عالی
+محیط هایی پر از جزییات و غنی
+صدای بازیگران عالی ، صداگذاری عالی
+گرافیکی زیبا
+ گیم پلی بسیار عالی
نقد بازی رو اقای Colin Moriarty انجام داده و از منتقدهای حرفه ای این مرجع هستن
نوش جان اونایی که PS3 دارن .من یکی که یه PC پیر دارم و بس اما همینقد که ویدیوهای بازی و اون حال و هوا رو دیدم واقعا لذت بردم چه برسه به اینکه بازی کنم . واقعا شاهکار Nauthgy Dog هستش .
نمیدونم میدونین یا نه اما این استودیو سازنده CRASH 4 هستش . بازی که من هنوز بعضی وقتا با دوستم بازیش میکنم . واقعا اون بازی که ماله 15 سال پیش هستش اما اینقدر قدرت داره که آدم رو واقعا جذبه خودش میکنه . چی ساختی Nauthgy Dog که بعد این همه سال بازم سیر نمیشیم از این بازی .حالا تو این نسل با یه شاهکار دیگه روبرو هستیم. شاهکاری که نشون داد دست این استودیو خوب میچسبه به کار و دست رو هرچی بزاره خوب از آب در میاد .
به قول خودم : " Nauthgy Dog زنده باشی پسرم . ایشالا خدا 10 تا زن چاق و لمبه بت بده . "
از همه مهمتر SONY هستش که با این بازی داره رو ابرا راه میره
Last edited by ™...; 06-06-2013 at 01:53.
تبریک به طرفدارا و فن های بازی بابت نمرات فوق العاده ای که گرفته. بسی خوشحال هستیم
سخنانی از Kaz Hirai در وصف نمره Polygon :
عالــــــــــــــــــــــ ـــی بود : ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)