تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 122 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اینکه dead space بهتر از RE هست اصلا قبول ندارم ، شخصیت پردازی که RE داره رو عمرا Dead space نداره ضمن اینکه اونم در هر صورت اکشنش بالاست .
    +
    گفتی dark souls دیوانم کردی یعنی از بعد از سال 2006 این بهترین بازی ای بود که بازی کردم ، زیر و بم بازی رو کشیدم بیرون انقدر که جذاب و نوآورانه و خلاقانه بود .
    به نظرم سازندگان بازی های نقش آفرینی باید این بازی رو بازی کنن و ازش درس بگیرن .
    اون که کاملا درسته هیچ موقع نمیشه شخصیت پردازی خوب RE رو با DS مقایسه کرد منظور من بیشتر از نظر القای ترس و محیط های اونه که تونسته بهتر از RE 5 باشه و مخاطب های زیادی هم داشته بعد انتشار این بازی دلیل بیشترش همین ترسناک بودنش بود که RE5 نداشت از این نظر گفتم

+
    dark souls واقعا زیبا هست البته همون سخت بودنش رو باعث میشه خیلی ها بگن جالب نباشه اینم دلیلش همون بکش بکشه
    کسی نگفت Geow نو آوری نداشت ، ولی به شخصه اعتقاد دارم که GEOW 3 کلا هیچی نداشت (البته آنلاینشو بازی نکردم ، حتما در حالت آنلاین وضعیتش بهتره)
    دقیقا!

حالا اینا که حرف نویسنده Dead Space گفته بود درباره گیرز که از نظر داستان و اینطور موارد واقعا ضعف داره یه جا مضحک هم گفته بود بهش رو نشون بدی میگن نه این چرت میگه! : دی

2. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نمرده ولی در حال مردنه ... تعداد بازی های خلاقانه انگشت شمار شده.
    وقتی می بینی بازی های بزرگ از بین میرن و جانشین مناسبی هم پیدا نمی کنن یعنی چی ؟
    جانشین RE چیه ؟ یا Commandos ؟چند وقته یک بازی معمایی P&C سطح بالا (بعد از RPG و H&S عاشق این سبکم) بازی نکردی ؟ و خیلی چیزای دیگه ...
    مساله اینجاس که همه چیز داره تغییر می کنه و بعضی سبکا در طول زمان در سبکای دیگه حل میشن....اصلا هم قرار نیس حتما برای re جانشینی باشه مثل این میمونه که حتما باید برای god father تو سینما جانشینی باشه تا نگیم سینما مرده؟؟؟؟(گرچه جانشینی مثل tlos و چند تا دیگه داشته)

این نسل درسته تمرکز بیش از اتدازه ای روی شوتر شده ولی خیلی از سبکا و نوع روایت ها ابداع شدن و خلاقیتش هم اصلا کمتر از نسل قبل نبود........همون بازیهایی که تو پست قبلیم گفتم رو بخوونی می بینی که خلاقیتها انگشت شمار نبوده که هیچ بلکه چندین جریان جدید هم ایجاد شده که کاملا عالی بودن و تو نسل قبل نمیشد خوابشم دید...فقط فرمشون عوض شده....... .

+

در مورد میکامی و re4 هم که هم نظر و هم صحبتیم.......در کل این بحث خلاقیت و تکرار اینا رو به نظرم نمیشه با پست دادن به جایی رسوند و ادامه بحث در یاهو یا پروفایلی چیزی باشه بهتر به نتیجه میرسیم موفق باشید

.

4. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

GEOW نواوری نداشت ؟ تقریبا کل شوتر های سوم شخص نسل تحت تاثیر این بازی بودن ، نوع کاور گیری ، بلایند شات و ... همه سوم شخص های نسل تقریبا تحت تاثیر این بازی بود اونوقت میگی نواوری نداشت ! BS هم میشه گفت نواوری داشت اما منم مثله خودت باهاش نتونستم رابطه برقرار کنم .
    آرمین جان، شرمنده من جُف پا میپرم وسط بحثتون، فقط میخواستم بگم ما چند سال قبل از GeOW ، بازی مثل Kill Switch رو داشتیم که در اون مکانیک کاورگیری و Blind fire به نحو احسن پیاده سازی شد! در واقع تمام این سوم شخص هایی که میبینیم سیستم کاورگیری دارن، از Kill Switch تقلید کردن
    نه از GeOW ! بازی GeOW فقط به خاطر سر و صدا و موفقیت هایی که کسب کرد این مکانیک رو خیلی بهتر بین بازی ها جا انداخت.

6. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ارین این بحث یادمه خیلی وقت پیش هم انجام شد .ببین این که میگیم از این بازی وام گرفته شده دلیلش اینه که بازی KILL SWITCH هیچ وقت موفقیت و تاثیر گذاری که GEOW رو داشت رو نداشته ، حالا هر چقدر هم که نوع اوری داشته تا زمانی که در سری GEOW از این مکانیزم استفاده نشده بود ، اصلا از این سبک استفاده نمیشد ( بیشتر بازی ها همون RUN & GUN بودن) اما بخاطر موفقیت سری GEOW بود که این سبک جدید کاور بیسد شوتینگ ابداع شد و اونقدر تاثیر گذار بود که حتی یکی از بزرگترین شوتر های نسل پیش (مکس پین ) هم از این مکانیزم بهره برد . (همین سیندیکیت مکانیزم تیر اندازی در حال دویدن رو در یه بازی اول شخص پیاده کرد اما چون بازی خیلی بزرگی نبود شاید خیلی تحویل گرفته نشد )
    +
    ولی حرفت کاملا درسته اولین بازی GEOW نبوده اما بازی که تاثیر گذارترین بود همین بازی هستش .

8. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم موفق شدم این دموی شکیل رو بازی کنم...

گفتنی هارو دوستان گفتن فقط با این وضعیت که دنیای گیم جلو میره انصافا من یکی که اصلا لذت نمی برم...همه چی تکراری شده من از طرفداران Capcom هستم ولی دیگه واقعیت اینه که نیازی نیست که Capcom این سری رو ادامه بده اقا مگه Valve الان یک نسله دیگه نیمه جان رو ادامه نمیده فکر میکنید برا چیه...؟ خب این دلیلش واضحه Valve هم از این اوضاع متشنج بازی ها ناراضیه نمی خواد عنوانشو الکی خراب کنه مثلا بده بیرون که چی بشه ...وقتی میبینه اشوبی این چنینی هست حتما ارزش های نیمه جان رو انقدر بالا میدونه که نسخه ای ازش منتشر نمیکنه دو نوع بازی با سبک های مختلف داد بیرون در این نسل که هر دو عالی بودن ...خب جیگر Capcom اقا کسی زور نکرده که نساز برادر نساز...این بازی ترس نداره نساز...چرا به زور باید این شخصیت های فوق العاده رو خراب کنی اقا به خدا همون evil 3 دیگه ته کارت بود ترسش تموم شد تو 4
    چرا خاطراهای مارو می خوای خراب کنی...اقا من دوس دارم لیون رو مثل اویل 2 ببینم...میکامی رو هم که حساب نمیکنید باز اون برگرده میتونه کاری بکنه...
    Capcom اگه خیلی دلش می خواد بازی بسازه بهتره یک سر به ND بزنه ببینه امید به تحول در دنیای گیم رو چجوری میشه ایجاد یاد بگیره..
    من هنوز دمو رو بازی نکردم ، صبر کردم مال PS3 اش بیاد که راخت دانلودش کنم حوصله رایت و .. ندارم
    ولی دوستانی که سابقه اویل دارند وقتی نظر میدند که ر....ه لابد ر...ه دیگه !

بعد از اینکه من هم بازی کردم نظرم رو در مورد دموش میگم ، ولی در مورد سبک . دوستان نوشتند که اویل بعد از شماره 3 کارش تموم شد .
    راستش من با این موضوع مخالفم . ما بعد از سه حد اقل سه شماره بسیار موفق داریم : CodeVeronica , Archive و صفر . ولی متاسفانه چون در زمان نا مناسب و روی کنسول نا مناسب عرضه شدند خیلی سر و صدا نکردند .

در مورد شماره 4 هم به نظر من خیلی موفق و خوب بود منتها ایرادش این بود که ما رو از زامبی ها برد توی پلاگاها و جنگیدن با یک سری موجود هوشمند در سری اویل لذت مبارزه با جک و جانور های قوی تر رو از بین میبره .

اگر به شخصه کارگردان سری اویل بودم از تمام شماره هایی که بعد از 3 ساخته شده اند وام میگرفتم و یک بازی جدید ایرایه میکردم که هم طرفداران پر و پا قرص رو راضی نگه داره و هم طرفداران جدید و اکشن پسند رو .

برای مثال :

1 - در سری های کلاسیک یک جعبه ی گنده برای جمع آوری آیتم ها وجود داشت - به نظر من وجود اون خیلی مسخره و غیر واقعی هستش . از طرفی سیستم حمل آیتم توی 5 افتضاحه ! بهترینش به نظر من سیستم 4 بود .
    2 - سه بعدی شدن بازی در شماره 4 خوب بود - به هر حال دوران دو بعدی سر اومده بود ولی برای اینکه در دنیای سه بعدی سختی بازی از بین نره نیاز بود که دشمنان باهوش تر بشند و اینجا بود که سر و کله پلاگا ها پیدا شد ! خوب برادر من چه ایرادی داشت مثل همین ORC که ساختی زامبی هارو زیاد تر و تیز و بز تر میساختی ؟! ولی مثل همون سابق خنگ و خل بودند ؟! پس نتیجه میگیریم که بازی سه بعدی + زامبی های ORC ترکیب خوبی میشد که کپکام انجامش نداد .
    3 - یکی از بهترین قسمتهای اویل 4 وجود مرچنتی بود که به شما اسلحه میفروخت و بهتره که استفاده بشه .
    4 - توی Archve و CodeVeronica معما های خیلی خوبی وجود داشت - حالا یا در شهر یا در یک ساختمان متروکه که آخرش میرسه به آمبرلا شیوه خیلی خوبیه و برای اینکه روند تمام داستانها یکی نشه میشد پای سیاستمدارها و یا شرکتهای دیگه و دلال های اسلحه و تروریستها رو هم وسط کشید .
    5 - همراهی که کمکت کنه گند ترین ایده ی ممکن بود ! حذف تایپ رایتر ها برای سیو از اون هم بد تر بود . ولی به جاش تنوع زیاد اسلحه ها خیلی بازی رو جذاب کرده بود منتها مشکل اینجاست که اسلحه نباید مثل نقل و نبات بیوفته دستت - بهتره که بگردی و پیداشون کنی و این خودش کلی بازی رو قشنگ تر میکنه .
    6 - از اونجایی که اون آیتم باکس های مسخره رو حذف کردیم و سیستم حمل آیتم شماره 4 رو جایگزین کردیم - پس نمیتونیم هر چیزی در بازی به دست میاریم رو با خودمون همه جا داشته باشیم . اینجاست که خلاقیتی که در اویل صفر استفاده شد به کار میاد - یعنی هر چیزی رو هر جایی رها کنی روی نقشه جاش رو مشخص میکنه و میتونی بری و دوباره برش داری . از همه مهم تر اینه که در تمام بازی به تمام قسمتهای بازی دسترسی داری و اگر قراره به قسمتی بری که دیگه نمیتونی به اون قسمت برگردی یا باید قید یک سری از آیتم هات رو بزنی یا اسلحه های جدید رو از اون یارو مرچنته بخری . این سیستم توی Meta Gear 4 هم پیاده شده بود و خیلی باحال بود .

حالا شما با متصور شدن اینها کنار هم بازی رو در نظر بگیرید ببینید چه شود
    Last edited by sonixax; 09-07-2012 at 23:23.

10. 10 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

برای مثال :

1 - در سری های کلاسیک یک جعبه ی گنده برای جمع آوری آیتم ها وجود داشت - به نظر من وجود اون خیلی مسخره و غیر واقعی هستش . از طرفی سیستم حمل آیتم توی 5 افتضاحه ! بهترینش به نظر من سیستم 4 بود .
    2 - سه بعدی شدن بازی در شماره 4 خوب بود - به هر حال دوران دو بعدی سر اومده بود ولی برای اینکه در دنیای سه بعدی سختی بازی از بین نره نیاز بود که دشمنان باهوش تر بشند و اینجا بود که سر و کله پلاگا ها پیدا شد ! خوب برادر من چه ایرادی داشت مثل همین ORC که ساختی زامبی هارو زیاد تر و تیز و بز تر میساختی ؟! ولی مثل همون سابق خنگ و خل بودند ؟! پس نتیجه میگیریم که بازی سه بعدی + زامبی های ORC ترکیب خوبی میشد که کپکام انجامش نداد .
    3 - یکی از بهترین قسمتهای اویل 4 وجود مرچنتی بود که به شما اسلحه میفروخت و بهتره که استفاده بشه .
    4 - توی Archve و CodeVeronica معما های خیلی خوبی وجود داشت - حالا یا در شهر یا در یک ساختمان متروکه که آخرش میرسه به آمبرلا شیوه خیلی خوبیه و برای اینکه روند تمام داستانها یکی نشه میشد پای سیاستمدارها و یا شرکتهای دیگه و دلال های اسلحه و تروریستها رو هم وسط کشید .
    5 - همراهی که کمکت کنه گند ترین ایده ی ممکن بود ! حذف تایپ رایتر ها برای سیو از اون هم بد تر بود . ولی به جاش تنوع زیاد اسلحه ها خیلی بازی رو جذاب کرده بود منتها مشکل اینجاست که اسلحه نباید مثل نقل و نبات بیوفته دستت - بهتره که بگردی و پیداشون کنی و این خودش کلی بازی رو قشنگ تر میکنه .
    6 - از اونجایی که اون آیتم باکس های مسخره رو حذف کردیم و سیستم حمل آیتم شماره 4 رو جایگزین کردیم - پس نمیتونیم هر چیزی در بازی به دست میاریم رو با خودمون همه جا داشته باشیم . اینجاست که خلاقیتی که در اویل صفر استفاده شد به کار میاد - یعنی هر چیزی رو هر جایی رها کنی روی نقشه جاش رو مشخص میکنه و میتونی بری و دوباره برش داری . از همه مهم تر اینه که در تمام بازی به تمام قسمتهای بازی دسترسی داری و اگر قراره به قسمتی بری که دیگه نمیتونی به اون قسمت برگردی یا باید قید یک سری از آیتم هات رو بزنی یا اسلحه های جدید رو از اون یارو مرچنته بخری . این سیستم توی Meta Gear 4 هم پیاده شده بود و خیلی باحال بود .

عالی بود ، دقیقا هم نظرم ، به جز اون قسمتی که گفتی وجود همراه گند ترین ایده ممکن بود . در حالت تک نفره کاملا حق با شماست ولی دو نفرش رو اگه امتحان نکردی امتحان کن ، خیلی می چسبه .
    من Code veronica رو وقتی بازی کردم متوجه شدم که چرا کپکام از این سبک دوربین ثابت در شماره 4 به بعد دست برداشت . واقعا دیگه کشش نداشت ...

12. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من هنوز دمو رو بازی نکردم ، صبر کردم مال PS3 اش بیاد که راخت دانلودش کنم حوصله رایت و .. ندارم
    ولی دوستانی که سابقه اویل دارند وقتی نظر میدند که ر....ه لابد ر...ه دیگه !

بعد از اینکه من هم بازی کردم نظرم رو در مورد دموش میگم ، ولی در مورد سبک . دوستان نوشتند که اویل بعد از شماره 3 کارش تموم شد .
    راستش من با این موضوع مخالفم . ما بعد از سه حد اقل سه شماره بسیار موفق داریم : CodeVeronica , Archive و صفر . ولی متاسفانه چون در زمان نا مناسب و روی کنسول نا مناسب عرضه شدند خیلی سر و صدا نکردند .

اوه مای گاد...: دی
    اره میلاد اصلا حواسم نبود داخل پارانتز باید اشاره میکردم به اینا..CodeVeronica و مخصوصا Evil :Zero که برا خاطرش اون موقع به سختی یک دونه Game Cube تهیه کردم و بازیش کردم مگه میشه که یک ایول باز Rebeca یادش بره : دی

اما در مورد باقی توصیفاتت من به همشون واقفم و تایید میکنم حرفت رو مسائل گیم پلی هر طور میتونه تغییر کنه مثلا من با دوربین ، نمی دونم صندوق اسلحه مهمات هر چی باشه تغییر می خواد بکنه ، بکنه ولی خدا وکیلی بازی ترس داشته باشه خوبه ، من می خوام بترسم : دی ، اونم ترس ناب Evil که احساس میکنم RE : 6 اینو نتونه محقق کنه (حالا باز کوچولو امیدوارم) یعنی هایپی که شده بودم الان نزول کرده : دی
    من اخرین بار که ترسیدم اونم در یک بازی برمیگرده به بازی Siren که دو سه سال پیش بود منتشر شد
    در کل ترس رو بیارن هر کاری می خوان بکنن ، بکنن. چون ترس بیاد خود به خود باقی مسائلش هم اوکی میشه از گیم پلی بگیر تا گرافیک و صدا و رضایت گیمر

اینم یادم رفت بگم من طرفدار شدید R4 هستم R4 یک بازی فوق العاده عالی از همه جهات ولی مقداری ترس نداشت برا همین اکثریت ناراضین همین وگرنه خود بازی ایرادی بهش نیست

14. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد فیلماش ،اونا هم بدک نبودن مثلا اخرینش 300 میلیون فروش جهانیش بوده .
    درسته ولی فروش که دلیل بر خوب بودن نیس...
    مخصوصآ برای سری رزیدنت اویل(تو صنعت فیلم سازی جلوه های ویژه حکم فروش بالای گیشه ها رو داره)

+
    2 - سه بعدی شدن بازی در شماره 4 خوب بود
    کجا خوب بود! کلآ شد تو مایه های شوتر دیگه!تـِــــر زد به اصالت سبک بازی!مطمئنآ اگر اون حالت 2 بعدی و ندیدن زامبیها پشت راهروها نبود الان هیچ بنی بشری این همه انتقاد از وضع به وجود اومده در سبک بازی نمی کرد.میکامی الان وقتی شماره ی 6 رو میبینه روزی هزار بار به خودش میگه خودت کردی که لعنت بر خودت باد!: دی

16. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

عالی بود ، دقیقا هم نظرم ، به جز اون قسمتی که گفتی وجود همراه گند ترین ایده ممکن بود . در حالت تک نفره کاملا حق با شماست ولی دو نفرش رو اگه امتحان نکردی امتحان کن ، خیلی می چسبه .
    من Code veronica رو وقتی بازی کردم متوجه شدم که چرا کپکام از این سبک دوربین ثابت در شماره 4 به بعد دست برداشت . واقعا دیگه کشش نداشت ...
    چرا مالتی زیاد بازی کردم ولی باز هم معتقدم دستیار زیبایی بازی رو از بین میبره .

کجا خوب بود! کلآ شد تو مایه های شوتر دیگه!تـِــــر زد به اصالت سبک بازی!مطمئنآ اگر اون حالت 2 بعدی و ندیدن زامبیها پشت راهروها نبود الان هیچ بنی بشری این همه انتقاد از وضع به وجود اومده در سبک بازی نمی کرد.میکامی الان وقتی شماره ی 6 رو میبینه روزی هزار بار به خودش میگه خودت کردی که لعنت بر خودت باد!: دی
    باید بازی سه بعدی میشد ، فکر کنید 10 تا اویل بیاد همش دو بعدی و به یک سبک ! خسته کننده میشه .
    یکی از زیبایی های بازی اینه که بتونی هر جایی که دوست داری هدف بگیری و فیزیک انجین هر چی قوی تر باشه قشنگ تر هم میشه .
    درسته که توی شماره های قبلی زامبی ها معلوم نبودند و این هیجان داشت ولی به جاش وقتی هدف میگرفتی خودش میچرخید روی زامبی ها و تیر میزد معلوم نبود به کجاشون میخوره !!!!

توی سه بعدی خیلی کارها میشه کرد که توی دو بعدی نمیشه از جمله اضافه کردن مخفی کاری به بازیه ستش . به هر حال زامبی ها رادار که ندارند

اوه مای گاد...: دی
    اره میلاد اصلا حواسم نبود داخل پارانتز باید اشاره میکردم به اینا..CodeVeronica و مخصوصا Evil :Zero که برا خاطرش اون موقع به سختی یک دونه Game Cube تهیه کردم و بازیش کردم مگه میشه که یک ایول باز Rebeca یادش بره : دی

اما در مورد باقی توصیفاتت من به همشون واقفم و تایید میکنم حرفت رو مسائل گیم پلی هر طور میتونه تغییر کنه مثلا من با دوربین ، نمی دونم صندوق اسلحه مهمات هر چی باشه تغییر می خواد بکنه ، بکنه ولی خدا وکیلی بازی ترس داشته باشه خوبه ، من می خوام بترسم : دی ، اونم ترس ناب Evil که احساس میکنم RE : 6 اینو نتونه محقق کنه (حالا باز کوچولو امیدوارم) یعنی هایپی که شده بودم الان نزول کرده : دی
    من اخرین بار که ترسیدم اونم در یک بازی برمیگرده به بازی Siren که دو سه سال پیش بود منتشر شد
    در کل ترس رو بیارن هر کاری می خوان بکنن ، بکنن. چون ترس بیاد خود به خود باقی مسائلش هم اوکی میشه از گیم پلی بگیر تا گرافیک و صدا و رضایت گیمر

اینم یادم رفت بگم من طرفدار شدید R4 هستم R4 یک بازی فوق العاده عالی از همه جهات ولی مقداری ترس نداشت برا همین اکثریت ناراضین همین وگرنه خود بازی ایرادی بهش نیست
    دقیقا همین عدم استرس و ترس از 4 به بعد بازی رو خراب کرد . God Of War بیشتر ترس داره

18. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها من هر چی تو لایو گشتم دموش رو ندیدم ! مطمئن هستید دمویی که اومده آفیشال هستش ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •