برای مثال :
1 - در سری های کلاسیک یک جعبه ی گنده برای جمع آوری آیتم ها وجود داشت - به نظر من وجود اون خیلی مسخره و غیر واقعی هستش . از طرفی سیستم حمل آیتم توی 5 افتضاحه ! بهترینش به نظر من سیستم 4 بود .
2 - سه بعدی شدن بازی در شماره 4 خوب بود - به هر حال دوران دو بعدی سر اومده بود ولی برای اینکه در دنیای سه بعدی سختی بازی از بین نره نیاز بود که دشمنان باهوش تر بشند و اینجا بود که سر و کله پلاگا ها پیدا شد ! خوب برادر من چه ایرادی داشت مثل همین ORC که ساختی زامبی هارو زیاد تر و تیز و بز تر میساختی ؟! ولی مثل همون سابق خنگ و خل بودند ؟! پس نتیجه میگیریم که بازی سه بعدی + زامبی های ORC ترکیب خوبی میشد که کپکام انجامش نداد .
3 - یکی از بهترین قسمتهای اویل 4 وجود مرچنتی بود که به شما اسلحه میفروخت و بهتره که استفاده بشه .
4 - توی Archve و CodeVeronica معما های خیلی خوبی وجود داشت - حالا یا در شهر یا در یک ساختمان متروکه که آخرش میرسه به آمبرلا شیوه خیلی خوبیه و برای اینکه روند تمام داستانها یکی نشه میشد پای سیاستمدارها و یا شرکتهای دیگه و دلال های اسلحه و تروریستها رو هم وسط کشید .
5 - همراهی که کمکت کنه گند ترین ایده ی ممکن بود ! حذف تایپ رایتر ها برای سیو از اون هم بد تر بود . ولی به جاش تنوع زیاد اسلحه ها خیلی بازی رو جذاب کرده بود منتها مشکل اینجاست که اسلحه نباید مثل نقل و نبات بیوفته دستت - بهتره که بگردی و پیداشون کنی و این خودش کلی بازی رو قشنگ تر میکنه .
6 - از اونجایی که اون آیتم باکس های مسخره رو حذف کردیم و سیستم حمل آیتم شماره 4 رو جایگزین کردیم - پس نمیتونیم هر چیزی در بازی به دست میاریم رو با خودمون همه جا داشته باشیم . اینجاست که خلاقیتی که در اویل صفر استفاده شد به کار میاد - یعنی هر چیزی رو هر جایی رها کنی روی نقشه جاش رو مشخص میکنه و میتونی بری و دوباره برش داری . از همه مهم تر اینه که در تمام بازی به تمام قسمتهای بازی دسترسی داری و اگر قراره به قسمتی بری که دیگه نمیتونی به اون قسمت برگردی یا باید قید یک سری از آیتم هات رو بزنی یا اسلحه های جدید رو از اون یارو مرچنته بخری . این سیستم توی Meta Gear 4 هم پیاده شده بود و خیلی باحال بود .
حالا شما با متصور شدن اینها کنار هم بازی رو در نظر بگیرید ببینید چه شود
.gif)