تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 405 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در ضمن باید اضافه کنم پکیج دیواتک از محصولات سال 2012شرکت فرولی و با پشتیبانی شرکت ایرتمپ که 3 سال هم گارنتی میکنه، از اوایل امسال وارد بازار شده کیفیت خیلی بالای داره و یک سری قابلیت های منحصر به فرد داره که شما تو هیچ پکیجی نمیتونید پیدا کنید.الان تو این چند ماه که دارم نصب میکنم و کارکردشو با بقیه مارکها مقایسه میکنم یک پکیج خیلی کم صدا و جمع وجوری که در حال حاضر جزء بهترین هاست.
    سلام ...
    با تشکر از راهنمایی دوستان به خصوص tamirkar و pedi ...
    دوستان من کمک فوری می خوام برای خرید پکیج مناسب..
    تقریبا تمام صفحات رو خوندم..به نظرتون برای خانه 90 متری شمالی-جنوبی طبقه چهارم در تهران با توجه به پیشنهادهای داده شده در این تاپیک پکیج ایمر مناسب تره یا ویسمن؟؟ یه مغازه ای خیلی تعریف پکیج شاپه (ساخت فرانسه) رو می کرد..نظر دوستان در مورد شاپه چیه؟...ممنون میشم مدل پیشنهادیتون رو هم بگین..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن باید اضافه کنم پکیج دیواتک از محصولات سال 2012شرکت فرولی و با پشتیبانی شرکت ایرتمپ که 3 سال هم گارنتی میکنه، از اوایل امسال وارد بازار شده کیفیت خیلی بالای داره و یک سری قابلیت های منحصر به فرد داره که شما تو هیچ پکیجی نمیتونید پیدا کنید.الان تو این چند ماه که دارم نصب میکنم و کارکردشو با بقیه مارکها مقایسه میکنم یک پکیج خیلی کم صدا و جمع وجوری که در حال حاضر جزء بهترین هاست.
    این فرولی جدیده تک مبدله یا دو مبدل؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماییت دوست عزیز...
    پس به نظر شما دیواتک بهتر از ویسمن و ایمر گازه؟ قیمتش چنده؟ من نهایتا تا 2تومن می تونم هزینه کنم..حالا 200-300 هم بالاتر شد مشکلی نیست..پیشنهادتون کدومه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام. اگه امکان داره جواب سوال من رو هم بدید.
    ما 1 سال میشه که از
    آبگرمکن ایران رادیاتور استفاده میکنیم. چند روزی هست که آبگرمکن را به حالت زمستانی در آوردیم. اما چون هوا گرم شده بود درجه رادیاتور آبگرمکن را روی 0 گذاشتیم. اما متاسفانه این کار باعث سرد شدن آب شد و به همین خاطر مجبوریم هر بار نیم ساعت قبل از حمام کردن درجه رادیاتور را روی حالت max بگذاریم که این کار باعث گرم شدن مجدد رادیاتورها میشه. سوالم از شما اینه که یعنی وقتی آبگرمکن در حالت زمستانی هست باید دائما درجه رادیاتور روی درجه max باشه تا آب گرم بمونه؟ سوال دیگه اینکه در حالت زمستانی درجه bar روی چه عددی باید باشه؟ ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این فرولی جدیده تک مبدله یا دو مبدل؟
    فرولی مدل Divatech یک پکیچ دو مبدله هست که ظرفیت های 24 و 32 هزار در ایران عرضه شده و میتونید از نمایندگی های فروش محصولات فرولی تهیه کنید.دوستانی که تو زمینه پکیج دیواری کار میکنن اگر این دستگاه رو ببینند خواهند دید که چقدر کم صدا و آرام کار میکنه و کار کرد خیلی آسونی داره و مشتری به راحتی میتونه با یک آموزش ساده کار با دستگاه رو یاد بگیره.و مهمترین مزیتش اینه که 3سال گارانتی معتبر شرکت ایرتمپ رو داره.شرکت ایرتمپ پیگیری و پشتیبانی از محصولات خودشو به صورت فوق العاده انجام میده.و همیشه با شعار مشتری مداری پیش میره.من خودم الان حدود 3 سال به صورت مستقیم به عنوان نماینده خدمات این شرکت فعالیت میکنم و خودم دارم از نزدیک نحوه ارائه خدماتو میبینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام. اگه امکان داره جواب سوال من رو هم بدید.
    ما 1 سال میشه که از
    آبگرمکن ایران رادیاتور استفاده میکنیم. چند روزی هست که آبگرمکن را به حالت زمستانی در آوردیم. اما چون هوا گرم شده بود درجه رادیاتور آبگرمکن را روی 0 گذاشتیم. اما متاسفانه این کار باعث سرد شدن آب شد و به همین خاطر مجبوریم هر بار نیم ساعت قبل از حمام کردن درجه رادیاتور را روی حالت max بگذاریم که این کار باعث گرم شدن مجدد رادیاتورها میشه. سوالم از شما اینه که یعنی وقتی آبگرمکن در حالت زمستانی هست باید دائما درجه رادیاتور روی درجه max باشه تا آب گرم بمونه؟ سوال دیگه اینکه در حالت زمستانی درجه bar روی چه عددی باید باشه؟ ممنون.
    دوست عزیز تو این فروم فقط در مورد پکیج دیواری راهنمای و مشاوره انجام میشه شما باید سوالتون که در موردآبگرمکن در جای دیگه مطرح کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من این کار کردم اما ج نداد
    یه سوال دیگه دارم.دستگاه من بنسر پرو هست.من یه آبگرم کن زمینیم دارم.نظرتو چبه برا اب مصرفی از آبگرم کن استفاده کنم؟

دوست عزیز
    شاید آب تو این رادیاتوری که می گید سرده خوب گردش نمیکنه.
    اولین کار اینه که شیر های این رادیاتور را ببندی.و بعد رادیاتور کامل از سر جاش باز کنی و بزار ی کنار.بعد یک ظرف بزرگ میزاری زیر شیر های رادیاتور و بعد شیرهارو یکی یکی باز میکنی تا ببینی آب خوب از داخل این شیرها میاد یا نه.این کارو که کردی جوابشو بگو تا بگم چه کار کنی.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من این کار کردم اما ج نداد
    یه سوال دیگه دارم.دستگاه من بنسر پرو هست.من یه آبگرم کن زمینیم دارم.نظرتو چبه برا اب مصرفی از آبگرم کن استفاده کنم؟
    منظورتون از اینکه میگید جواب نداد چیه.
    یعنی وقتی رادیاتورو باز کردین و گذاشتین کنار از شیرهای رادیاتور به خوبی آب می آمد یا نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به خوبی آب میامد
    منظورتون از اینکه میگید جواب نداد چیه.
    یعنی وقتی رادیاتورو باز کردین و گذاشتین کنار از شیرهای رادیاتور به خوبی آب می آمد یا نه.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پس به احتمال زیاد لوله رفت و برگشت شوفاژو جابجا گذاشتن.به شیر پایین و بالای رادیاتور دست بزنید ببینید که کدومش گرمتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •