اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Kianoosh; 11-09-2009 at 13:51.
اقا ببخشید چرا من نمیتونم ورژن پایینتر از بایوس خودم رو بزنم مادربرد من اسوس هست هر کاری کردم نمیشه ! ؟
با سلام خدمت همه دوستان
مدل مادربورد من MSI K8T NEO هست 0 لطفا کمکم کنید چطور آپدیت کنم.
آقایون سلام مادر بورد من abit fatality AN9 32X است می خوام بایوس شو آپدیت کنم. و اینکه بنده اماتور هستم لطفا کمک کنید ممنون میشم.راستی آخرین آپدیتی که سایت ابیت گذاشته بود گرفتم.
یه سوال دیگه نمیشه بایوس رو به صورتی آپدیت کرد که نیاز نباشه فلاپی دیسک بوت بسازم.یعنی از طریق ویندوز آپدیتش کنم مثل یه برنامه؟
سلامآقایون سلام مادر بورد من abit fatality AN9 32X است می خوام بایوس شو آپدیت کنم. و اینکه بنده اماتور هستم لطفا کمک کنید ممنون میشم.راستی آخرین آپدیتی که سایت ابیت گذاشته بود گرفتم.
یه سوال دیگه نمیشه بایوس رو به صورتی آپدیت کرد که نیاز نباشه فلاپی دیسک بوت بسازم.یعنی از طریق ویندوز آپدیتش کنم مثل یه برنامه؟
اینجا دوست عزیز بله اونطور سا ده تر هم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اول اینکه دست درد نکنه بعد اینکه این نرم افزار ها تو سی دی مادر بوردم بود و وقتی که روی xp نصبش می کردم dont send می داد حالا تو ویستا نصبش میکنم close program می ده و اجرا نمیشه
1 میتونین بگین مشکل کجاست؟
2 چجوری میتونم ازشون استفاده کنم؟
بعد اینکه این صفه آبی که میاد بعد ری استارت می شه چیه؟
بازم پیش پیش از کمکتون ممنونم!!!!!
آقا لطف کنید روش آپدیت مادربوردهای اینتل را هم بگید
من 10 صفحه رو نگاه کردم هیچی نبود درباره اینتل
خداییش 42 صفحه خیلی زیاده برای گشتن
راهی هست که بشه مثلا موضوعی رو تو این 42 صفحه سرچ کرد ؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدید چون خیلی مهمه
سلام . من برای آپدیت کردن چندین آپدیت وجود داشت .
بهتر هست آخرین رو نصب کنم یا چون موارد متفاوت آپدیت میشه تک تک نصب کنم ؟
آقا لطف کنید روش آپدیت مادربوردهای اینتل را هم بگید
من 10 صفحه رو نگاه کردم هیچی نبود درباره اینتل
خداییش 42 صفحه خیلی زیاده برای گشتن
راهی هست که بشه مثلا موضوعی رو تو این 42 صفحه سرچ کرد ؟
ممنون میشم اگه زود جواب بدید چون خیلی مهمه
اینجا هم خود سایت سیستمت رو چک می کنه ببینه درایور می خوای یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by !Yahoo; 02-11-2009 at 03:03.
من مین بودم P5KPL/1600 هستش آپدیدتش کجاست ؟ در ضمن من درایو فلاپی نداره برای بوت کردن آیا می تونم آپدیدت کنم بایوس سی پی یوم و مین بودم رو یا نه ؟ سی پی یوم هم 5200 2.5 گیگاهرتز هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)