تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 95 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 942

نام تاپيک: Xperia™ S | اولین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال این HTC جدیده اسمش چیه ؟
    One X

البته ربطی هم به این تاپیک نداشت

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

One X

البته ربطی هم به این تاپیک نداشت
    ببخشید دادا اخه جایی پیدا نکردم اینو بگم مجبود شدم این جا بگم

مرسی

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان این گوشی بهتره یا نکسوز؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در تابیک ایفون سوال کردم هیچی نشد
    کلا بازار جوریه که منم نظرم با بچه ها هست که یک گوشی باحال نیست هر کدوم یک نقص داره
    ممنون میشم کسی که با ایبد و ایفون و ... کار کرده + سونی اس و بروز هست راهنمایی بکند مرسیی

سلام به همه بچه های گل فروم

در واقع راهنمایی میخام گفتم اینجا بگم
    بین اندروید و سیستم عامل ایفون گیر کردم اندروید مجانی هست ایفون نه نمیدونم کدوم بهتره
    تو اندروید ها هر کدوم نقصی دارند از سونی اس خوشم اومده ( کلا با برند سونی حال میکنم ) ولی شنیدم که داغ بشه بعضی هاش صفحش زرد میشه و .... مشکل بیدا میکنه بعد سونی هم گفته از تاریخ فلان دیگه درست کردیم بقیه سالمم نمیدونم حالا
    چیزی از ایفون نمیدونم فقط تو نت ویدیو و ... دیدم خوشم اومده ولی مشکلم صفحش هست که 3.5
    اگه رو گنج بودم مزاحم بچه ها نمیشدم یکی میخریدم ولی چون بگیرم امکان خرید دیگه ندارم نمیدونم ایفون بگیرم صفحش کوچیکه ضد حال نشه کاش 4 اینچ بود
    بچه ها یی که دارند این صفحه 3.5 زیاد کوچیک نیست برای گوشی که برنامه و .... باحال زیاد داره ؟
    درسته ایفون جدید میخاد بیاد زمانش معلوم نیست نزدیکه کریسمس میدن؟
    جدیدا جیل بریک نشده درسته؟ بریک کنیم باتری زود خالی میشه درسته امکان خرابی هست؟
    من سونی بخام بگیرم وسط های تابستونه ولی ایفون بخام بخرم طرف های شهریور هست ( از ایبد هم خوشم اومده حداقل صفحش بزرگه دوستان تونستند من را از سردرگمی در بیارند درباره گزینه ایبدم هم نظری داشتند بفرمایید که نسبت به ایفون و ... ارزش داره کاربردی تره برای من یا نه مرسییییی
    جیل بریک نکنیم با گیفت کارت برنامه و بازی ها ی ایفون چنده حدودا از کم تا زیادش چقدر میشه؟
    جایی هم شنیدم باتری ایفون ها بعد دو سال ضعیف میشه تو ایران عوض کنند وسایل مخصوصش ندارند گوشی بچنگ میدن صدمه میزنند؟ مثلا سونی بخرم باتری اون عوض کنند چیزیش نمیشه اونم نمایندگی اورجینا که ندارن هر کی رفته تو کار موبایل.
    اندروید هم نسخه جدید بیاد مثلا 5 روی سونی اس دیگه نصب نمیشه سخت افزارش نمیکشه؟
    مرسیییییی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در تابیک ایفون سوال کردم هیچی نشد
    کلا بازار جوریه که منم نظرم با بچه ها هست که یک گوشی باحال نیست هر کدوم یک نقص داره
    ممنون میشم کسی که با ایبد و ایفون و ... کار کرده + سونی اس و بروز هست راهنمایی بکند مرسیی

سلام به همه بچه های گل فروم

در واقع راهنمایی میخام گفتم اینجا بگم
    بین اندروید و سیستم عامل ایفون گیر کردم اندروید مجانی هست ایفون نه نمیدونم کدوم بهتره
    تو اندروید ها هر کدوم نقصی دارند از سونی اس خوشم اومده ( کلا با برند سونی حال میکنم ) ولی شنیدم که داغ بشه بعضی هاش صفحش زرد میشه و .... مشکل بیدا میکنه بعد سونی هم گفته از تاریخ فلان دیگه درست کردیم بقیه سالمم نمیدونم حالا
    چیزی از ایفون نمیدونم فقط تو نت ویدیو و ... دیدم خوشم اومده ولی مشکلم صفحش هست که 3.5
    اگه رو گنج بودم مزاحم بچه ها نمیشدم یکی میخریدم ولی چون بگیرم امکان خرید دیگه ندارم نمیدونم ایفون بگیرم صفحش کوچیکه ضد حال نشه کاش 4 اینچ بود
    بچه ها یی که دارند این صفحه 3.5 زیاد کوچیک نیست برای گوشی که برنامه و .... باحال زیاد داره ؟
    درسته ایفون جدید میخاد بیاد زمانش معلوم نیست نزدیکه کریسمس میدن؟
    جدیدا جیل بریک نشده درسته؟ بریک کنیم باتری زود خالی میشه درسته امکان خرابی هست؟
    من سونی بخام بگیرم وسط های تابستونه ولی ایفون بخام بخرم طرف های شهریور هست ( از ایبد هم خوشم اومده حداقل صفحش بزرگه دوستان تونستند من را از سردرگمی در بیارند درباره گزینه ایبدم هم نظری داشتند بفرمایید که نسبت به ایفون و ... ارزش داره کاربردی تره برای من یا نه مرسییییی
    جیل بریک نکنیم با گیفت کارت برنامه و بازی ها ی ایفون چنده حدودا از کم تا زیادش چقدر میشه؟
    جایی هم شنیدم باتری ایفون ها بعد دو سال ضعیف میشه تو ایران عوض کنند وسایل مخصوصش ندارند گوشی بچنگ میدن صدمه میزنند؟ مثلا سونی بخرم باتری اون عوض کنند چیزیش نمیشه اونم نمایندگی اورجینا که ندارن هر کی رفته تو کار موبایل.
    اندروید هم نسخه جدید بیاد مثلا 5 روی سونی اس دیگه نصب نمیشه سخت افزارش نمیکشه؟
    مرسیییییی
    بهتره این سوالو تو تاپیک مشاوره خرید گوشیهای اندرویدی بپرسی. اینجا جواب بدم دوستان ایراد میگیرن

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11 Xperia S Android 4.0 ICS update coming “late May/early June”

The last [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] word we heard from Sony Mobile on the Xperia S Android 4.0 ICS launch date was “from the later part of the second quarter”. However, a support person over at the Talk Sony Mobile forums is narrowing this down a bit. “Xperia S is planned to get ICS somewhere around late May/early June. That’s what’s been said and that’s still what we’re sticking to,” said Markus from Xperia support. This could mean that in just under three weeks we will start to see Ice Cream Sandwich land on Xperia S handsets. We can’t wait.

8. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یک سوالی داشتم من گوشی قبلیم xperia arcبود وقتی برنامه نصب میکردم یا دیتا بازی میریختم تمامی عکس های برنامه و بازی میرفت تو قسمت گالری گوشی میخواستم بدونم این گوشی هم همینطوریه ؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    امروز رفته بودم تور منطقه ای سونی با اکسپریا اس کار کردم تو 45 دقیقه ایی که با این گوشی کار کردم این چیزا دست گیرم شد
    اول ایکه مکان کلیدهای لمسی زیاد مناسب نیست دوم تاچ اون یه نقطه خیلی با ضعف رو به رو بود یعنی باید چند بار تاچ میکردید تا عمل می کرد (به احتمال زیاد تو اپدیت رفع میشه) سوم دوربین این گوشی بود که اصلا حس دوربین 12 نمیده کیفیته یه دوربین 8 داشت که فقط سایزش بزرگتر شده مهم ترین نکته دوربین عکس برداری سریع بود
    تو منوها یه نمه لگ داشت (اینم با اپدیت احتمال داره )درست بشه
    نمی خوام بگم گوشی افتضاحی بود ولی اگه با گوشیهای هم رده خودش مقایسه نشه واسه خودش قولی هست قیمتش هم الکی بالاست باید بیاد درو بر 700
    همین دیگه

11. 3 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اول بگو این تور منطقه ای چیه که هی میگی خو ؟؟

در ضمن ...
    این گوشی یه برتری فوق العاده ای که داره صفحه اچ دی اون هست نسبت به رقیبان هم ترازش :
    چون بازیها اچ دی الان دارن زیاد میشن و امروز 2مین بازی تمام اچ دی هم اومد که روی اس هم درست جوواب نداده !!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اول بگو این تور منطقه ای چیه که هی میگی خو ؟؟

در ضمن ...
    این گوشی یه برتری فوق العاده ای که داره صفحه اچ دی اون هست نسبت به رقیبان هم ترازش :
    چون بازیها اچ دی الان دارن زیاد میشن و امروز 2مین بازی تمام اچ دی هم اومد که روی اس هم درست جوواب نداده !!
    رقیبان منظورت کدوم گوشیا هستن ؟
    گلکسی نکسوس هم همین رزولوشن رو داره 200 تومنم ارزنتره هر کسیم باهاش کار کرده راضی بوده نه مثله این که همه ازش ایراد گرفتن

14. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •