سلام وخسته نباشید ب دوستان آپدیت جدید تلویزیون 42LED4600-TA رو میخواستم .بعد سوال دوم اینکه چطور دیجیتالش رو فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام وخسته نباشید ب دوستان آپدیت جدید تلویزیون 42LED4600-TA رو میخواستم .بعد سوال دوم اینکه چطور دیجیتالش رو فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را در این سایت پیدا و نرم افزار مربوطه را دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایپیک ورود به منوی مخفی
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
Last edited by matinpour; 18-09-2013 at 21:20.
باسلام.آبدیت led.lm86000 رو میخواستم و همچنین آموزش آبدیتش.ورژن فعلی > 4.00.20 باتشکر
کسی که آبدیت کرده میتونه بگه چه تغییراتی حاصل شده؟آیا محسوس هست تغییریات بعد از آبدیت؟
مرسی دوست عزیز ولی تو سایت ال جی مدل تلویزیون من نیس مگه ممکنه؟؟؟
دوست عزیز
در کادر جستجو عدد تلویزیون تان همان 4600 را تایپ و جستجو کنید .
زدم فقط این مدل ها رو پیدا کرد
cs
lm
ls
چکا کنم ؟؟؟؟
دوست عزیز
ببین مدل تلویزیون تان با چی شروع می شود مثل lm4600
دوست عزیز
ظاهرا ورژن سیستم شما از سایت بالاتر است
همون طور ک در بالا گفتم Lg 42le4600هست ک تو سایت ال جی فقط دفترچه واس دانلود گذاشته
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید
اینم سایت امارات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)