چیزی خوردم بعدش alghul یه تست گرفت و تموم شد حالا وقتی از اون در میام بیرون کنار پله ها میرسم که بالا نمیره.
چیزی خوردم بعدش alghul یه تست گرفت و تموم شد حالا وقتی از اون در میام بیرون کنار پله ها میرسم که بالا نمیره.
دوستان یکی جواب بده.من نسخه دو دی وی دی بازیو نصب کردم همچیزش درسته ولی تو بازی دمو های بازیرو نشون نمیده همش تصویر جوکر میاد مثلا همون اول بازی نشون نمیده که زن گربه ای چجوری میاد داخل. بعد تصویر جوکر دیگه مبارزه میاد.میخواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل هست یا نه؟
سلام.
این پچ Batman.Arkham.City.Update.1.01-FiGHTCLUB حتما باید روی نسخه ی فایت کلاب نصب شه؟ راهی هست که بفهمید نسخه ای که دارم چیه؟! و اگر فایت کلاب نبود راهی هست که بشه پچ رو نصب کرد؟
+
آخرین دی ال سی که اومده کدومه؟ اینه : BATTARKCTY.DLC.PACK.MULTI9-SG.rar - 670MB ؟
و چطور باید نصبش کرد؟
ممنون
سلام بچه ها خسته نباشید.
من نسخه BLACK BOX این بازی رو از طریق آفلاین گرفتم ولی تو همون مراحل اول جایی که تو دمو جوکر که بتمن رو گرفته و به صندلی چرخدار بسته و پرتش میکنه پایین بعد از اون تصویر سیاه میشه و ادامه بای نمیاد و فقط تصویر سیاه و صدا هستش.
ویندوزم SEVEN SP1 هستش و آخریت درایور انویدیا رو هم نصب کردم لطفاً کمک کنید.
هر جا گشتم کرک deamon tools گیر نیاوردم، یه نسخه کرک شدشو پیدا کردم نصب کردم
درست نشد که هیچ بعد با این پیغام مواجه شدم که بعد از اینکه یکم گشتم دیدم بهتره به کل کرک بازی رو عوض کنم
برای همین اگه میشه یه کرک خوب و سالم واسه بازی بهم معرفی کنید![]()
یک راهش که من خودم امتحان کردم و بازی رو تا آخر بردم این بود که این فایل رو که تو مسیر نصب بازیت هست پاک کنی BmGame\MoviesStereo\2_03_PT2.usm این پست مال دوست عزیز saegeh67 هست
یه راه دیگه هم داره اینه که
alt + tab بزن و برو به آدرس زیر
Batman Arkham City\BmGame
اسم پوشه MoviesStereo رو تغییر بده به dMoviesStereo و دوباره alt+tab بزن و به بازی ادامه بده وقتی که قراره اون فیلم پخش بشه فیلم رو پیدا نمیکنه و صحنه بعد بتمن روی زمین افتاده میتونین بازی رو ادامه بدیدوباره یادت باشه که اسم پوشه رو به حالت اول برگردونی تا بتونی بقیه فیلم های بازی رو ببینی”این پست رو هم دوست عزیز peyman_NCEدادند.
یکی لطفا کمک من کنه من تو 15 در صدی بازی هستم یه جا رسیدم یه باس بود خودش انداخت تو یه آب سبز بعد بتمن قاطی کرد رفت تویه یه بیابون دایره شکل اون باش هم مثل خاک و بزرگ می شد تا اینجا مشکل نداشتم ولی بعدش که دوباره بر میگرده و شمشیر اون یارو رو گرفته و همون باسه چاقو زیر گلو دختره گرفته ولی هیچ کاری نمشه کرد نه بتمن تکون می خوره نه چیزی ثابت وایساده و تکون نمیخوه فقط میشه دوربین رو تغیر داد اینجا باید چکار کنیم لطفا یکی کمکم کنه![]()
باید از reverse batarang استفاده کنی ...همون بومرنگ (فارسیش یادم رفته) تو وسایلات هس ،اونو انتخاب میکنی بعد کلیک راست رو نگه میداریو ...میزنی
![]()
مشکل همین جاست نه لیستی می اد نه اتیمی ونه چیزی همینطور وایساده فکر کنم از کرکش هست می تونی کرک خودت رو بزاری تا با اون تمومش کنم؟![]()
تو صفحه ی اول هس ...منم ازون استفاده کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)