سلام دوستان.هنگام اجراي بازي با ارور زير برخورد كردم، مشكل از كجاست؟ ممنون ميشم كمك كنيد.
سلام دوستان.هنگام اجراي بازي با ارور زير برخورد كردم، مشكل از كجاست؟ ممنون ميشم كمك كنيد.
درایور کارت گرافیکت اپدیت نیست و از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمیکنه شما هم باید مثل من دنبال خرید کارت گرافیک جدید باشی
شما از چه ویندوزی و چند بیتی استفاده میکنید؟
آقا چند تا از این دوستانم که میخواستن بازی رو نصب کنن, ایرور داده که باید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو نصب کنن. این آقا هم درایوری که بازی گفته رو رفته نصب کنه ولی وقتی میخواد نصب کنه مینویسه: Could not find any compatible hardware یا یه همچین ایروری.
مدل کارت گرافیک: Nvidia 9800 GT
نسخه درایوری که میخواست نصب کنه: 285.36 و بعدا 285.62 که هر دوشون همون ایرور رو میدن.
آقا چند تا از این دوستانم که میخواستن بازی رو نصب کنن, ایرور داده که باید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو نصب کنن. این آقا هم درایوری که بازی گفته رو رفته نصب کنه ولی وقتی میخواد نصب کنه مینویسه: Could not find any compatible hardware یا یه همچین ایروری.
مدل کارت گرافیک: Nvidia 9800 GT
نسخه درایوری که میخواست نصب کنه: 285.36 و بعدا 285.62 که هر دوشون همون ایرور رو میدن.
7 نسخه 32بیتی
مشکل از نسخه ی کارت گرافیکی هست که دارن نصب میکنن. ورژن 285.62 رو باید نصب کنن که واسه ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی دو نسخه ی جدا داره.
واسه 32 بیتی: 285.62-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql
واسه 64 بیتی: 285.62-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql
ممنون ولی همانطور که تو پست قبلی هم گفتم اون نسخه رو هم نصب کردم ولی باز هم ایرور میده. همون ایرور Could not find any compatible hardware device یا یه همچین چیزی.
فکر میکنم مشکل ویندوز باشه چون یکی از دوستهای من هم همین مشکل رو با همین ویندوز داره
شما از چه ویندوز و چند بیتی استفاده میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)