خواهش
اینجا معمولا برنامه آماده خیلی کم گیر میاد
اما با اون آموزش در عرض کمتر از یک ساعت میتونید خودتون بنویسید
موفق باشید
خواهش
اینجا معمولا برنامه آماده خیلی کم گیر میاد
اما با اون آموزش در عرض کمتر از یک ساعت میتونید خودتون بنویسید
موفق باشید
با سلام به دوستان
مي خوام از Table آمار گيري كنم مثلا آمار تعداد شركت كننده هاي آقا و خانم رو استخراج كنم يا چه تعداد قبول شدند و چه تعداد تجديد.بايد چه كد هايي بنويسم و چه جوري پياده سازيش كنم لطفا منو راهنمايي كنيد(از پارادكس استفاده مي كنم)
ميتوني از ----- استفاده كني :
از فرامين SQL هم ميتوني استفاده كني كه توي لينك امضاي فرهاد جان، ميتوني ببينيش و نمونه هم براش هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي
پس ما چي ؟؟
دوست عزيز. اين مطلب شما به ديتابيس ارتباطي نداره. لطفا دفعه بعدي موضوع مورد نظرتون رو در جاي مخصوص و درستش بنويسيد.
اين روند رو من برات توضيح ميدم.
توي رويداد OnChange اديت كدهاي مورد نظرتو مينويسي.
توي اون بايد يك حلقه به تعداد آيتهاماي LidtBox ايجاد كني كه توي حلقه كار زير انجام بشه
بايد چك بشه كه مقدار سمت چپ با مقدار وارد شده در اديت برار هست يا نه. اگه نبود ItemIndex=-1 وگرنه اونو انتخاب كنه.
كدشم چيزي شبيه به پائين ميشه. ولي چون خيلي وقته استفاده نكردم و دسترسي به دلفي ندارم، به طور تقريبي برات مينويسم :
از تابع LeftStr مطمئن نيستم ولي اگه كد درست كار نكرد، دنبال فرماني شبيه به اين باش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي.
سلام
من در دلفي با ado به ديتابيس sql متصل ميشم خب تا اينجا مشكلي وقتي هم table يا query مي زارم بازم مشكلي نيست ولي مشكل اينجاست كه بايد براي هر فرم يه connection جديد بزارم چون وقتي از datamodule استفاده ميكنم موقع طراحي هيچ مشكلي نداره و راحت به ديتابيس متصل ميشه اما موقع اجرا پيغام زير رو ميده
Missing Connection or connection string
لطفا اگر كسي دليل اين خطا رو ميدونه بگه
با تشكر
سلام
شما فقط یک adoConnection در دیتاماژول بگذارید و پراپرتی کانکشن تمام دیتاست ها رو روی اون تنظیم کنید. مطمئنا مشکلی پیش نمیاد. نیازی نیست در هر فرم یک adoConnection قرار بدید
موفق باشید
سلام
دارم یه برنامه مینویسم که پایگاش Accesse و میخوام هر وقت کاربر خواست با یه دکمه Creatre Database بتونه دیتابیس جدید با ویژگی هایی رو که به صورت Custom تو برنامه گذاشتم ایجاد کنه.
به طور خلاصه میخوام database پویا بسازم. برای هر پروژه جدید که تو برنامه تعریف میشه کاربر یه فایل MDB جدید بسازه. چطور میتونم در کد زیر جدول هامو تعریف کنم.؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by picher_s; 04-03-2009 at 08:30.
سلام
سورس يه دفترچه تلفن كه توسط بابك احدي نوشته شده رو براتون الصاق كردم.
راستي يادم رفت بگم انم كد MD5 اين فايلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MD5: B127D2E5094D90BB3A4451D0BF68C813
اين برنامه يه نمونه كامل از پايگاه داده اكسس هست.
پسوردش هم 1 هست.
موفق و پيروز و پولدار باشيد.![]()
آیا از طریق دلفی میشه پسورد دیتابیس اکسس رو تغییر داد؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)