تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 91 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

شما قید این کار رو که به اون اسپیکر باند وصل کنی و یا خروجی آمپ اونو به یک آمپ جدید و قویتر وصل کنی رو بزن. به هر آمپ باید یک خروجی مجزا وصل کرد و اینکه خروجی یک آمپ رو به یک آمپ دیگه وصل کنی کار اشتباه و غیر عملی ای هست. شما باید یک سیستم 2.1 جدید بسازی.
    شما اول بگو فظای اتاق مورد استفاده چند متره؟
    کیفیت براتون مهمه یا بلندی صدا؟
    یه سالن 60 تا 80 متری رو در نظر بگیرید برای سیستم .
    چطور نمیشه؟ چرا تو خروجی های هدیونیت preout ها رو میشه به آمپ وصل کرد و فرکانسهارو تقویت کرد؟درسته این آمپ اسپیکر قابلیت لینک نداره اما تو مخم نمیره چون دقیقا پشت آمپ خروجی rca داره یعنی میشه یه جفت rca رو وصل کرد بهش و بدیش به یه آمپ دیگه! شایدم اشتباه بگم ولی خیلی مشتاقم یه چیزی بسازم و حاصل دسترنج خودمو ببینمو لذت ببرم.
    خواستم از سیستم صوتی اول بیس سنگین و low عالی هست طوری که فرکانس های 25 تا 50 رو به خوبی و با قدرت تمام اجرا کنه.
    خوب معلومه دیگه کیفیت کنار spl و db بالا طوری که هر کس لذت ببره از شنیدنش.
    در ضمن این سیستم فقط مخصوص کامپیوتر نیست و باید rca هم بهش متصل بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به تمام دوستان و همراهان واقعی
    پوزش میخوام بابت اینکه سرم خیلی شلوغه وقت نکردم تک تک پاسخ بدم، فردا سر فرصت پاسخ تمام دوستان در دو صفحه آخر رو میدم.

3. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قبلا گه این مطلب رو دنبال می گردم هنوز هدفون مناسبی نداشتم ولی الآن داشتن یک امپلیفایر لامپی می تونه تجربه لذت بخشی باشه برام.
    لطفا نتایج نهایی امپی که ساختید رو برامون بنویسید و راهنمایی بفرمایید که بتونم زودتر یک نمونه بسازم...

بله قبلا یه نمونه ازین آمپلی فایر ساخته شده و نتیجه بسیار عالی بود، اون آمپ در اختیار یکی از دوستانم که در زمینه هدفون تجربه زیادی دارند قرار گرفت. ولی مساله اصلی اینه که من فکر میکنم ساخت این آمپ بدون چاپ PCB برای دوستان مقدور نباشه. امکان خطا هست ازینرو فکر میکنم بهتر باشه که PCB چاپ بشه تا فقط قطعات روی برد populate بشه. لازمه اینکار هم اینه که بهترین و اپتیمم ترین حالت بوجود بیاد

5. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام جناب کلیپش
    من از طریق دوست خوبم ominoaudio جان با تایپیک بسیار مفید و اموزنده شما اشنا شدم
    این جا واقعا بهترین جایی هست که مباحث مربوط به صدا به فارسی و بسیار ساده و قابل فهم بیان شده... من همونطور که omino جان هم میدونن توی انجمن مدارات صوتی سایت ECA فعالیت میکنم و مدارات صوتی و کلا صدا یه چیزیه که واقعا به اون علاقه مندم و دوست دارم توش پیشرفت کنم البته من و بقیه دوستان تو انجمن صوتی ادیوفیل نیستیم و روی مدارات BJT و MOSFET کار میکنیم و با کاری که شما در این تایپیک انجام میدین و تجربیتتون رو در اختیار بقیه قرار میدین قابل قیاس نیست!! همونطور که گفتم خیلی به مباحث صدا و موسیقی علاقه مندم البته علاقه اولم الکترونیکه (امسال سوم هنرستان رشته الکترونیک هستم) و همیشه دوست داشتم با شخصی که تخصصی روی صدا کار میکنه هم صحبت باشم و از تجربه هاش و دنیای صدا ازش مطلب یاد بگیرم!! حالا هم که این تایپیک رو دیدم بسیار خوشحالم !!
    کاش میشد افرادی مثل شما که با صدا اشنا هستید توی انجمن ما بودید... واقعا نبود چنین ادمی توی انجمن حس میشه کسی که تخصصی کار کنه البته اساتید بسیار با تجربه ای هم هستن که روی مدارات ترانزیستوری کار میکنن و ما خیلی چیز ها در موردشون یاد میگیریم ولی کسی که با امپ های لامپی به طور تخصصی کار کرده باشه وجود نداره و حیف اون انجمنه که فقط ترانزیستور توش وجود داره... خودم مدارات امپ با ماسفت و BJT و STK ساختم ولی تا حالا این افتخار نصیبم نشده که امپ با لامپ ها بسازم ولی ضاهرا جواب گرفتن از لامپ به سادگی ترانزیستور ها نیست و برای همین به یکی از اهداف بزرگم نرسیدم (اشنایی نداشتن با لامپ و پیچیدگی هاش و چک ها) اما وقتی اون پروژه امپ هدفون لامپی رو دیدم یکم امیدوار شدم که ضاهرا بشه یه امپ کوچیک لامپی ساخت و صدای مادر ترانزیستور هارو شنید!! ولی انگار اون رو دنبال نکردین اما گفته بودین که بهینش میکنین و کیفیتش رو مرحله به مرحله بالا میبرین...
    البته من خواستم یک جفت باند فلوراستندینگ مانند پروژه اخری که اقای وکیلی با ووفر های پیرلس و میدرنج و توییتر ساختن بسازم اما وقتی تایپیک رو خوندم دیدم میره بالای 500 تومن که من یه دانش اموزم و دستم تو جیب خودم نیست فعلا نمیتونم به علاقم برسم!! تازه من امپ هایی رو که شما دارین فعلا تو خواب هم نمیتونم ببینم چه برسه به اون اسپیکر های high end که شما میسازین و تو ایران هم تکه... ولی روزی که مستقل شم حتما سراغ ها فای میام!!
    کاش یه ادیوفیل با تجربه مثل شما توی اصفهان بود که میشد برای یک بار هم که شده صدای این اسپیکر ها وامپ هارو بشنوم!!
    الان هم ناچارم به امپ های دست ساز خودم و اسپیکر های معمولی اکتفا کنم!!
    بگذریم من از لامپ فعلا به اون پروژه هدفون میتونم برسم پس خواهش میکنم اون رو برای افرادی مثل من ادامه بدین و همینطور تایپیک رو با تجربه هاتون پر بار تر کنین!!
    یه دنیا ممنون!!

سلام دوست عزیز
    حضور شما رو در این تالار گفتگو خیر مقدم میگم؛
    اتفاقا من خیلی مایل هستم که دوستان دیگه که تخصص بیشتری دارند در زمینه ترانزیستور/ماسفت/اپ امپ فعالیت بیشتر کنند. من رشته تخصصی خودم برق قدرت بوده پس طبیعتا همخوانی زیادی با این فعالیت ها نداره و اگه به این مسائل می پردازیم، صرفا از روی علاقه و مطالعه هست، ولی توی فروم ECA هستند دوستانی که اطلاعاتی به مراتب بیشتر از من دارند و توانایی بالقوه زیادی دارند که اگه درگیر مساله های-فای و آمپلی فایر های لامپی و ترانزیستوری بشه، حتما نتایج خوبی حاصل میشه و حرکتی رو به جلو خواهد بود. ولی متاسفانه دوستان علاقمندی نشون نمیدن.
    در مورد آمپ هدفون باید بگم شماتیک های مختلفی رو مطالعه کردم و نقشه های زیادی وجود داره (هیبرید/ترانزیستوری) که نتایج بسیار عالی دارد. مثلا اخیرا یکی از دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم داده بود برای تعمیر که تعمیر کردم براشون، این آمپ کپی از یه مدل 2000 دلاریه. نقشه بسیار ساده و مختصر و مفیده و 100% قابل ساخته. من وقتش رو شاید نداشته باشم ولی اگه دوستان دیگه علاقمند باشن می تونیم با هم روی این پروژه ها کار کنیم. شماتیک هارو بررسی کنیم، قطعات رو تهیه کنیم و تست کنیم و در نتیجه نتایج مطلوب بدست بیاریم ...

7. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

klipsch جان مارو هم در یاب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چه قیمت مثلا دارند ایشون؟
    پاساژ امجد کجاس دقیقا؟؟
    من شهرستان هستم برا این میپرسم من یه ساب ووفر کوچیک با بازده ی عالی میخوام که بجای ساب ووفر اسپیکر جای گزین کنم!

شایدم یه تغییراتی بدم تو سیستم صوتی یعنی برم یه باکس بدم طراحی کنن برام بعدش میدرنج و ووفر و تیوتر هارو درونش جا بدم و به کراس اوور ها نصب کنم به احتمال زیاد وقتی ووفر و میدرنج و تیوتر بخرم به همین آمپ این اسپیکر وصل میکنم
    حالا ببینم چجوریاس چون نمیدونم قیمتا چنده مخارجش میصرفه یا نه!!!!!!

این اسپیکر رو من حدود7 سال پیش خریدم صدا و تفکیکش بد نیس راضیم ازش
    مدل microlab lxi 6322-r
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای شما که پیام خصوصی فرستادم

این برادر کلیپش تشریف ندارن؟؟

در خدمتم اگه کمکی از دستم بر میاد

اگه پستی رو جا انداختم لطفا دوباره کوت کنید پاسخ بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام جناب کلیپش!! منهم بسیار خوشحالم که این انجمن رو پیدا کردم و میتونم از تجرباتتون استفاده کنم!!
    اول بگم خیلی ممنونم که پاسخ دادین!!
    شما تو چند پست بالایی گفتین که این امپ اگه روی pcb باشه خوب جواب میده خیلی ها از جمله خود من طراحی PCB خیلی از مداراتی که ساختم رو خودم انجام دادم کار مشکلی نیست دوستان هم اکثرا فکر کنم بلدند...
    اتفاقا من خیلی مایل هستم که دوستان دیگه که تخصص بیشتری دارند در زمینه ترانزیستور/ماسفت/اپ امپ فعالیت بیشتر کنند. من رشته تخصصی خودم برق قدرت بوده پس طبیعتا همخوانی زیادی با این فعالیت ها نداره و اگه به این مسائل می پردازیم، صرفا از روی علاقه و مطالعه هست، ولی توی فروم ECA هستند دوستانی که اطلاعاتی به مراتب بیشتر از من دارند و توانایی بالقوه زیادی دارند که اگه درگیر مساله های-فای و آمپلی فایر های لامپی و ترانزیستوری بشه، حتما نتایج خوبی حاصل میشه و حرکتی رو به جلو خواهد بود
    بله همونطور که گفتم جای شخصی مثل شما توی فروم eca بسیار خالیه من به شما توصیه میکنم یه سری به اونجا بزین خوشحال میشیم! فروم صوتی ما فروم بسیار جالب و پر بار و صمیمی هست ولی همونطور که قبلا گفتم تنها عیبش اینه که اشنایی و مدارات امپ های لامپی در اون وجود نداره و شخصی مثل شما اونجا کمه!!
    ولی متاسفانه دوستان علاقمندی نشون نمیدن.
    این رو نمیدونم اخه کسی اونجا به غیر از ترانزیستور و ماسفت روی چیزی کار نکرده ولی چون این یه مبحث جدید و جالبه و افراد علاقه مندی اونجا هستن احتمالا استقبال میشه!
    در مورد آمپ هدفون باید بگم شماتیک های مختلفی رو مطالعه کردم و نقشه های زیادی وجود داره (هیبرید/ترانزیستوری) که نتایج بسیار عالی دارد. مثلا اخیرا یکی از دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهم داده بود برای تعمیر که تعمیر کردم براشون، این آمپ کپی از یه مدل 2000 دلاریه. نقشه بسیار ساده و مختصر و مفیده و 100% قابل ساخته. من وقتش رو شاید نداشته باشم ولی اگه دوستان دیگه علاقمند باشن می تونیم با هم روی این پروژه ها کار کنیم. شماتیک هارو بررسی کنیم، قطعات رو تهیه کنیم و تست کنیم و در نتیجه نتایج مطلوب بدست بیاریم .
    همونطور که گفتم برای خیلی ها و من که برای اولین بار میخوان یه امپ کوچیک با لامپ داشته باشن امپ های هدفون فکر کنم بهترین گزینه باشه!! من هم خیلی علاقه به ساخت یکیشون دارم! شما اگه زحمت بکشین یکی از مداراتشو کهکیفیت مطلوبی داشته باشه و قطعاتش رو بشه گیر اورد بزارین من PCB شو میزنم و سعی میکنم بسازم
    یه سوال هم داشتم این که نمیشه یه امپ لامپی در حد مثلا 5 وات ساخت که نیازی به چک و اینتراستیج نداشته باشه؟؟ من خیلی علاقه به ساختشون دارم ولی این چوک ها مشکل بزرگیه برای یه تازه کار تو این مورد!!
    در خدمتم اگه کمکی از دستم بر میاد
    اگه پستی رو جا انداختم لطفا دوباره کوت کنید پاسخ بدم
    نه پستی نمونده بازم ممنون از پاسختون...

11. 4 کاربر از mahdi@7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کلیپش جان در مورد هدفون نظری نداری؟؟
    Last edited by mahdi@7; 09-07-2012 at 20:58.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام جناب کلیپش!! منهم بسیار خوشحالم که این انجمن رو پیدا کردم و میتونم از تجرباتتون استفاده کنم!!
    اول بگم خیلی ممنونم که پاسخ دادین!!
    شما تو چند پست بالایی گفتین که این امپ اگه روی pcb باشه خوب جواب میده خیلی ها از جمله خود من طراحی PCB خیلی از مداراتی که ساختم رو خودم انجام دادم کار مشکلی نیست دوستان هم اکثرا فکر کنم بلدند...

بله همونطور که گفتم جای شخصی مثل شما توی فروم eca بسیار خالیه من به شما توصیه میکنم یه سری به اونجا بزین خوشحال میشیم! فروم صوتی ما فروم بسیار جالب و پر بار و صمیمی هست ولی همونطور که قبلا گفتم تنها عیبش اینه که اشنایی و مدارات امپ های لامپی در اون وجود نداره و شخصی مثل شما اونجا کمه!!

این رو نمیدونم اخه کسی اونجا به غیر از ترانزیستور و ماسفت روی چیزی کار نکرده ولی چون این یه مبحث جدید و جالبه و افراد علاقه مندی اونجا هستن احتمالا استقبال میشه!

همونطور که گفتم برای خیلی ها و من که برای اولین بار میخوان یه امپ کوچیک با لامپ داشته باشن امپ های هدفون فکر کنم بهترین گزینه باشه!! من هم خیلی علاقه به ساخت یکیشون دارم! شما اگه زحمت بکشین یکی از مداراتشو کهکیفیت مطلوبی داشته باشه و قطعاتش رو بشه گیر اورد بزارین من PCB شو میزنم و سعی میکنم بسازم
    یه سوال هم داشتم این که نمیشه یه امپ لامپی در حد مثلا 5 وات ساخت که نیازی به چک و اینتراستیج نداشته باشه؟؟ من خیلی علاقه به ساختشون دارم ولی این چوک ها مشکل بزرگیه برای یه تازه کار تو این مورد!!

نه پستی نمونده بازم ممنون از پاسختون...
    سلام دوست عزیز
    خوشحالم دوستانی مثل شما هستند که می تونند سکان رو در دست بگیرن و پروژه هارو تست و بهسازی کنند. حقیقتش اونقدر سرم شلوغه که گاهی وقت نمیشه روزی یکبار ایمیل هامو چک کنم. با این اوصاف که شما فرمودید سعی می کنم برنامه ای بزارم که بتونیم مدارهای مختلف هیبرید رو مورد تست قرار بدیم، لامپ هاشو من در اختیارتون قرار میدم. فقط میمونه ماسفت و یه مشت خازن و مقاومت و مولتی ترن که تهیه کردنش راحته.

کلیپش جان در مورد هدفون نظری نداری؟؟

به نظر من هدفون ها می تونن یه موسیقی های-اند رو با هزینه بسیار معقول برای ما به ارمغان بیارند. تازگی یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از دوستان بهم داد که سوخته بود برای تعمیر، تعمیرش کردم و تست کردم این آمپ واقعا عالیه. نقشه در عین سادگی بسیار زیرکانه طراحی شده. میشه حتی بهتر ازین رو ساخت. این آمپ 250 دلار قیمت داره که کپی از یه طرح 1500 دلاریه.

14. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض طراحی کراس اور (بخش اول)

فهرست مطالب مربوط به طراحی کراس اور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که حتما مطلع هستید، بلندگوهای چند راهه برای کارکرد بهینه به کراس اور نیاز دارند. طی چند پست می خوام شمارو با نحوه عملکرد، تفاوت مدلهای مختلف، نحوه طراحی روی کاغذ، نحوه ساخت در منزل یک کراس اور شمارو آشنا کنم.

کراس اُور چیست؟
    به زبان ساده کراس اور مدار الکتریکی نسبتا ساده ایست متشکل از فیلترهای بالا گذر (high pass filter) و فیلترهای پایین گذر (low pass filter) می باشد که وظیفه تقسیم کردن بازه فرکانسی خروجی آمپلی فایر به چند بخش مختلف را بر عهده دارد.

چند نوع کراس اور وجود دارد؟
    بصورت کلی دو نوع پسیو Passive یا خنثی و active یا فعال وجود دارد. نوع پسیو فاقد هرگونه پردازنده، ترانزیستور یا مدار مجتمع است و فقط از خازن، سلف (اینداکتور)، اتوترانسفورمرها و گاهی دیودهای زنر تشکیل شده است ولی در نوع اکتیو انواع پردازنده ها و مدارهای نیمه هادی، مدارهای مجتمع و حتی میکروپروسسورها قابل استفاده است، هرکدوم دارای معایب و مزایایی هستند که بعدا بیشتر توضیح میدم

چه لزومی به استفاده از کراس اور می باشد؟
    با توجه به آنکه پهنای باند خروجی آمپلی فایرها تفکیک نشده است، یعنی از فرکانس پایین تا فرکانس بالا در یک خروجی اعمال می شود، و با نظر به اینکه بلندگوهای ووفر، میدرنج و تویتر مورد استفاده دارای ظرفیت های فرکانسی متفاوتی می باشند، کراس اور وظیفه تنظیم، جداسازی، فلت کردن و فرستادن فرکانس مورد احتیاج هر یک از بخش های بلندگو را بر عهده دارد. در صورت نبود کراس اور بعضی از یونیت ها ممکن است دچار آسیب شوند و بصورت کلی صدا دچار اعواج یا دیستورشن خواهد شد، بعنوان مثال وقتی فرکانس پایین (صدای بم) به تویتر که بسیار ظریف است وارد شود می تواند دچار سوختگی کویل یا سیم پیچ شود. همینطور در مورد میدرنج.

فیلتر بالا گذر HPF یا high pass filter چیست؟
    فیلتر بالا گذر نوعی فیلتر بکار رفته در کراس اور می باشد که فرکانس های پایین را فیلتر می کند و فقط فرکانس های بالا را عبور می دهد.

فیلتر بالا گذر LPF یا low pass filter چیست؟
    فیلتر پایین گذر نوعی فیلتر بکار رفته در کراس اور می باشد که فرکانس های بالا را فیلتر می کند و فقط فرکانس های پایین را عبور می دهد.

اجزا تشکیل دهنده یک کراس اور چیست؟
    خازن/مقاومت/اینداکتور (سلف)/دیود زنر/اتوترانسفورمر/ سیم های رابط/ تخته شاسی یا فیبر مدار چاپی/ ترمینالهای ورودی و خروجی

در پست های بعدی انواع مختلف کراس اور رو توضیح میدم و توپولوژی داخلیشون رو بررسی می کنیم

فهرست مطالب مربوط به طراحی کراس اور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:57. دليل: ویرایش فهرست مطالب

16. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •