سلام دوستان. واقعاً کیفیت صفحه Razor بالاتره یا gs2???
سلام دوستان. واقعاً کیفیت صفحه Razor بالاتره یا gs2???
ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﯾﻮﯾﻮ ﻫﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺩﺭﺧﺸﺶ ﺭﻧﮓ ﻭ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺩﺍﺭﻩ.
ﺷﻤﺎ ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﺟﯽ ﺍﺱ ۱ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﮐﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺍﺯ ﺟﯽ ﺍﺱ ۱ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ
ﻭ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﻧﮓ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺗﮑﻨﻠﻮﮊﯼ ﺳﺎﺧﺖ پيشرفتهﺍﯼ ﻫﺴﺖ
ﮐﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺘﺶ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﯽ ﺍﺱ ۲ پنتايل ﺑﻮﺩﻧﺶ ﯾﮏ ﻋﯿﺐ ﺑﺮﺍﺵ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺍﺱ ۲ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺳﺎبپيكسل ﻫﺎ ۱۲ ﻫﺴﺖ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ سوپر ﺍﻣﻮﻟﺪ ﻋﺎﺩﯼ كه 4 ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﺮ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻩ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻦ پنتايل ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺸﻬﻮﺩﻩ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﺱ ﺩﻭ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ پيكسل ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺫﺭﻩ ﺑﯿﻦ.
ﺍﻣﺎ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﻭﮐﯿﻔﯿﺖ ﺳﺎﺧﺖ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﮐﺮﺩﻩ
Last edited by PersiAndroid; 10-12-2011 at 21:07.
SAmoled اصلی 4ــه یا 8؟؟؟ 8 باید باشه...
ایران دلیور کرد 870 ظاهرا
۸۷۰ ﺑﺎ ﮔﻤﺮﮐﯽ .؟
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﮔﻤﺮﮐﯽ ﺟﺪﺍ ﺑﺎﺷﻪ
گمرکی و هزینه ارسال ایران دلیور جداست...
قیمت های ایران دلیور + هزینه گمرکی
تا اونجایی که اطلاع دارم کارمزد و هزینه ارسال روی قیمت داده شده حساب میشه...
بچه ها یه نفر لطف کنه جواب بده ایا رام با ساپورت زبان فارسی هم وایش اومده یا نه در حال حاضر.
دوستان سلام.
ببخشید من از همگی عذر میخوام. من انقدر این چند وقته گرفتاری داشتم نرسیدم سر بزنم به تاپیک.
بله دوست عزیز، رامی که گوشی من داره رام امارات هست و با کیبرد Mobidiv که روی خود گوشی هست، به راحتی میتونید فارسی تایپ کنید. زبان فارسی رو هم به راحتی نمایش میده، فونتش هم خیلی قشنگه.
در مورد کیفیت صفحه نمایش، من دوستم گالکسی 2 داره، البته دم دست نیست که بخوام گوشی رو ازش بگیرم، اما روز اول که خریدم گذاشتم گوشیم رو کنار اون، به نظرم اومد که وضوح تصویر موتورولا بهتره. رنگهای گالکسی به نظرم یک مقدار زیادی روشن اومدن. حالا میگم باز هم این فقط یک بار مقایسه بود و قطعاً خودتون امتحان کنید شاید نظرتون با من متفاوت باشه.
اما همونطور که قبلاً هم عرض کردم، اصلاً نگران صفحه نمایشش نباشید. من که تاحالا هیچ مشکلی توش ندیدم.
فقط یه ایراد مختصری که تو گوشی هست اینه که وقتی صفحه نمایش رنگ سیاه مطلق رو نشون میده، تو صفحه نمایشش رگه های سیاه کمرنگتر دیده میشه. این عکس رو یکی از کاربرای XDA با دوربین دید در شب گرفته شده:
البته میگم، تنها در حالتی که صفحه سیاه مطلق هست میتونید رگه های سیاه رو اونم نسبتاً به سختی ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت و عملکرد گوشی فوق العاده است. به جز یه مورد، اصلاً هنگ نکرده تو این دو سه هفته. باتریش راحت دو روز رو جواب میده. اصلاً و به هیچ وجه گرم نمیشه. خلاصه من که خیلی ازش راضیم!
Last edited by matin_vv; 13-12-2011 at 09:07.
رام امارات رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)