تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 79 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

بعضی ها از سرعت زیاد بازی شکایت کردند , دوستان دقت داشته باشند توی تنظیمات سرعت بازی میتونید سرعت رو از صفر هم پایین تر بیارید و منفی 1 یا 2 کنید , خود من با سرعت منفی 1 بازی میکنم از همه شون واقعی تره .
    سلام
    من نميدونم كي گله كرده كه سرعت بازي بالاست ولي من معتقدم سرعت بازي رو حالت عادي يعني شماره 0 پايين بود و بازيكنا كند بودن و من تعجب ميكنم از اين حرف شما كه ميگيد با سرعت منفي 1 بازي ميكنيد من كه اصلا دوس ندارم اينجوري بازي كنم و به نظرم همون 0 واقعي تره.
    حالا بقيه بچه هام اگه بيان و در اين باره نظراشونو بگن خيلي خوب ميشه البته شايدم من اشتباه كنم
    راستي اينم اضافه كنم كه من تازه دمو رو رو نصبيدم و تو پستاي بعدي دربارش نظر خاهم داد

2. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام
    من نميدونم كي گله كرده كه سرعت بازي بالاست ولي من معتقدم سرعت بازي رو حالت عادي يعني شماره 0 پايين بود و بازيكنا كند بودن و من تعجب ميكنم از اين حرف شما كه ميگيد با سرعت منفي 1 بازي ميكنيد من كه اصلا دوس ندارم اينجوري بازي كنم و به نظرم همون 0 واقعي تره.
    حالا بقيه بچه هام اگه بيان و در اين باره نظراشونو بگن خيلي خوب ميشه البته شايدم من اشتباه كنم
    راستي اينم اضافه كنم كه من تازه دمو رو رو نصبيدم و تو پستاي بعدي دربارش نظر خاهم داد
    به نظر من که با همون سرعت 0 بازی واقعی تره تا +1 یا 1-

4. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اولین پستم توی تاپیک PES2012 یه سوال
    1.حالت چمن چطوره؟
    2.اینکه میگید بازی کدر شده در چه حده؟
    3.داوریش چطوره مثل ساکر قبلی تعطیله؟ یا مثل PES4 دست بزنی خطا میگیره؟
    4.نور پردازی چطوره؟
    5.کسی نمیدونه هدف کونامی از اینکار(دادن دو دمو) چی بوده؟
    6.این مود جدیدی که به بازی اضافه شده چیه؟ از دوستان هرکی میدونه یه توضیح اجمالی بده (MC) این مود که اضاف شده دو مود BAL و ML رو حذف کرده یا اینا هنوزم به صورت مجزا هستن تو بازی!!؟
    مـــــرســـــی.......

1. چمن مثه قبله فرقی نکرده
    2. آره کدر شده. اما کاملا مشخصه که عندا این کار رو کردن تا مثلا مشکلش رو توی نسخه نهایی حل کنن. اما کدر بودنش اینقدر هم که میگن افتضاح نیست
    3. داوریش خیلی بهتر شده. خطاهاش واقعی تر شده. اما درحد عالی نیست داوریش
    4. نور پردازیش فعلاکه توی این نسخه اول دمو از ورژنهای قبلش بدتره. تکسچرها هم به خوبی ورژن های قبلی به نظر من نیستش. اما نمیشه به این دمو نظر آخر رو داد
    5. دوتا دمو داده که توی اولیش بقیه بیان عبهاش رو بگیرن (مثه همین کدر بودن و نورپردازی و ...) تا مثلا توی دموی بعد درست کنه و ملت حالشو ببرن. دموی دوم هم که بیشتر جنبه معرفی بازی برای خریدنش داره.
    6. هیچ اطلاعی ازین مود ندارم.

6. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    به نظر من سرعت پیش فرض بازی مخصوصا توی دریبل ها یک مقدار غیر واقعیه , آخه یه جوری 5 نفر رو همزمان دریبل میکنه که آدم هاج و واج میمونه . ولی خوب سلیقه است دیگه .

8. این کاربر از March1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز شما اشتباه میکنی

بازی هنوز درست دست ما نیومده ببین

اگه بلد باشیم عین کامپیوتر دفاع کنیم توی حالت top player نه perfossional که حالت پیش فرض هست

نمیازره یه نفرم دریبل کنی به سختی میتونی ازش رد شی پس میبینی که ایراد از بازی نیست

ما باید دفاعمونو قوی کنیم

10. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظر بنده سرعت بازی یکم از حالت طبیعی بالاتره اما نظر شخصیم اینه که خیلی به آدم حال میده و آدم جو گیر میشه با این سرعت و خیلی خوبه سرعت رو کم کنیم که میشه همون پس 2011 که اصلا حال نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    البته این مسئله کاملا سلیقه ایه و اصلا ارتباطی به اشتباه کردن من یا شما نیست.
    البته تو شماره قبلی سرعت بازی کند نبود، بلکه بیشتر استارت بازیکن بعد از دریافت توپ کند بود، وگرنه تو 2011 هم تا دو درجه می شه سرعت بازی رو افزایش داد((البته درجه منفی تو 2011 وجود نداشت که طبیعی بود چون سرعت بازی هم تا حدودی پایین بود))
    تو این نسخه من خودم حس می کنم سرعت بازی بعضی مواقع خیلی بالاتر از حالت نرماله واسه همین ترجیح میدم یه مقدار کندتر کنم روند بازی رو..که بازم می گم این یه امر سلیقه ایه و کونامی امسال با این طیف وسیعی که از درجات سرعت در نظر گرفته(از +2 تا 2-) به نوعی تمامیه سلایقو راضی خواهد کرد که در آینده حداقل تو این زمینه انتقادی بهش وارد نشه

ولی انصافا گیم پلی بازی خیلی بهتر شده..
    امیدوارم کونامی این چند تا ایراد رو هم برطرف کنه تا تو نسخه نهایی شاهد یه فوتبال بی نقص باشیم.
    یه مشکلی هم که اشاره نشده و بد تو چشم می زنه افزایش تو هم رفتن دست و پا و توپ تو نسخه دموست که تو 2011 بیشتر تو صحنه های شادیه بعد از گل دیده می شد ولی الان تو حین بازی خیلی دیده میشه که توپ از تو پای یه بازیکن رد بشه یا موقع یه حرکت تکنیکی یا موقع زمین خوردن اعضای بدنش برن تو همکلا این مورد خیلی عجیبه واسم..با توجه به این امسال فیفا سیستمی رو ارائه کرده که این مشکل رو داره برطرف می کنه اگه تو نسخه نهاییم این مشکلات در این حد باشه خیلی تو چشم خواهد زد.
    البته یک امیدواریی که هست با توجه به این که این کد اولیه بازی هست یه مشکل طبیعی باشه و تو نسخه نهایی شاهد این مورد نباشیم..هر چند که دیگه چیزی هم به ارائه دموی نهایی نمونده. دیگه به زودی خواهیم داد کونامی چه کرده این مدت!

13. 2 کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من به عنوان یه فن PES از پیشرقت این نسخه تا حدودی راضی شدم , امیدوارم نسخه نهایی ایرادات جزئی دمو رو رفع کنند تا شاهد یک نسخه خوب برای یک سال بازی باشیم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته تو شماره قبلی سرعت بازی کند نبود، بلکه بیشتر استارت بازیکن بعد از دریافت توپ کند بود، وگرنه تو 2011 هم تا دو درجه می شه سرعت بازی رو افزایش داد((البته درجه منفی تو 2011 وجود نداشت که طبیعی بود چون سرعت بازی هم تا حدودی پایین بود))
    جمله ی اصلی با جمله ی داخل پرانتز تناقض داره !!!!!!!!!!!!!!

16. این کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من از همون اول به هوای 2011 گذاشتم روی +2 مخم سوت کشید. جوری بازیکنای حریف پاسکاری میکردن که چشم بهم میزدی توپ توی دروازه ت بود. ماشالا دفاع کردنش هم که تقریبا تعطیله و مدافعا نقش مدیر فنی(به قول علی پروین یعنی کشک) رو بازی میکنن.
    منم سریع برگردوندم به 0 ولی معضل مدافعا رو نمیشه کاریش کرد.
    Last edited by P‌C; 06-09-2011 at 02:47.

18. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •