افزایش(مقدار ماده)
افزایش(مقدار ماده)
is not linear with => مرتبط نیس ؟! موازی نیس ؟! در راستای ... نیس ؟! چی نیس ؟! : دی
The decrease of tensile propertise is not linear with increase of rubber content for the ternary nanocomposites with clay
یعنی جا گرفتن یک ماده در میان مولکول دیگر. مثلاً بعضی مواد با DNA اینترکالیت میشوند، یعنی بین دورشته dna قرار میگیرند.
حالا باید دید در متن شما رُس در میان چه چیزی قرار میگیره یا شاید ناخالصی میان دانه های رُس قرار میگیره.
. کاش جمله را کاملتر مینوشتی.
Last edited by saeediranzad; 09-12-2011 at 16:50.
نه، منظور موازی بودن نیست.
میگه کاهش ویژگیهای کشسانی با افزایش محتوای لاستیک در نانوکمپوزیتهای سه گانه (یا سه گوش یا سه قلو یا چیزی مثل این) رابطه خطی ندارد. یعنی این طور نیست که هرچه این یکی افزایش پیدا کنه آن یکی به همون نسبت کاهش پیدا کنه. (تصور کن یک نمودار که یک ضلع افزایش محتوای لاستیک باشه و دیگری کاهش کشسانی ماده. این نمودار خطی نیست.)
شما هم از میون همه پیغمبران سراغ جرجیس را گرفتی؟
این سختترینش بود. چون من اصلاً نمیدونستم متن در چه زمینه ایست. ولی جالبه در لینکی که شما پیدا کرده اید، این متن هست:
The forces are applied to the nodes, pulling them closer together or pushing them further apart.
میبینید که نیرو بر گره ها اعمال میشه. یعنی من بدون اینکه بدونم موضوع چی هست تقریباً درست فهمیدم.
حالا بقیه موارد چی؟ شما گفته بودید یا هیچکدام از حرفهام موافق نیستید.
عنوان پاراگراف اینه :
Dispersion of clay in polymer matrix
و اینم آخرین جمله از این پاراگراف هست :
Since the intercalation and exfoliation of clay in PA6 have been well characterized via WAXD and TEM in the past, in our work, no further TEM experiment has been carried out for the evidence of clay exfoliation
بله. هنوز هم همون را میگم.
پراکندگی رُس در میان ماتریکس پلیمری
از آنجا که در گذشته در کارمان خصوصیات جاگرفتگی رُس در میان PA6 و ورقه ورقه ای شدن آن معلوم شده است،
برای اثبات (وجود) رُس آزمایش بیشتری با TEMانجام نگرفت.
من این قدر میفهمم که رُس با قرار گرفتن در میان ذرات پلیمر سبب از بین رفتن قوام و یکدستی آن میشه. حالا این خوبه یا بده، نمیدونم.
این معنی صحیح است؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گستردگی دسترسی به دادهها در حال تغییر زندگی ماست. قانون متکالف ( Metcalfe) مقداری که ایالات از شبکه برخوردار هستند باید متناسب با مربع تعداد کاربرانی n(n-1)/2 که از سیستم استفاده میکنند، باشد. به عبارت دیگر مردم بیشتری از آنچه باید متصل باشند متصل هستند.
حال حاضر ما شاهد این شبکه اجتماعی هستیم.
به معنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کسی که پیگیر گروههای بحث است شاهد
۱ -انحراف از مسیر
۲- سلیقهای شدن
در ابتکار ایدههای ناقص یا کد ضعیف است.
Last edited by c30tehran; 10-12-2011 at 12:01.
سلام
می شه معنی جمله زیر رو بگید؟ فعلش رو به درستی نمی تونم تشخیص بدم
Stochastic filtering approaches statistically sample the graph, scaling well and preserving the expectation of various graph characteristics.
We constrain this filter to preserve connectivity and other features (e.g.cliques) by marking feature edges in a graph preprocessing pass, and keeping an edge if it is marked or if its removal disconnects a connected component of the original graph.
سلام
دوستان من در ترجمه این قطعه، یک دفعه ای فعل رو گم می کنم و نمی تونم یک معنی درست از درونش بیرون بکشم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)