چه وضعه مطلب گذاشتن تو پست اوله یکی لینکش خرابه 2 تا عکساش باز نمیشه اینقدر سنگینه که نگو تا بیاد باز بشه 2 ساعت طول میکشه![]()
چه وضعه مطلب گذاشتن تو پست اوله یکی لینکش خرابه 2 تا عکساش باز نمیشه اینقدر سنگینه که نگو تا بیاد باز بشه 2 ساعت طول میکشه![]()
الان که چک کردم همه لینکا+عکسایی که گذاشتم درسته.
چشم.سعی میکنم تا چند ساعت آینده به صفحه دوم-سوم انتقال داده بشه.
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
انجام شد.
در ضمن مگه سرعتت چنده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری نمیشه کرد که نخوای انتی ویروس رو غیر فعال کرد؟.اخه من هر وقت ریستارت میکنم یا کامپیوتر روشن میکنم همون پیغام ضد حال میده.دوباره مجبورم بازی رو نصب کنم.اون برنامه هم که تو پیج اول معرفی کردید هم ریختم عمل نکرد.اصن کجا باید ریختش. تو محل نصب میریزم این پیغام رو میده!.failed to initialize the emulator
سلام ای بابا من اصلا انتی ویروس ندارم که بخام غیر فعالش کنم دایرکتس هم نصب کردم چکارش کنم؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست بالایی منو میبینی؟
به لینکی که دادم برو اونجا فایل rld برات گذاشتم
OK!
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
اون فایلم در محل نصب بازی بریز.
سلام من از یه سال قبل می خواستم وبلاگی بسازم برا pes2012 ولی حیف شد کنکورو خوب ندادم و شدم پشت کنکوری
این دامنه رو هرکی میخواد بهم پیام بده
لینک دانلودش خرابه!
همین الان چکش کردم،درسته!
بیا بازم امتحان کن.
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
اگه بازم نشد بیا برات آپلودش کردم!
سلام
من پچ FirePatch2012Vietnamver1.0 نصب کردم لباسهای بارسا عوض شده ، شده سفید راه راه
چجور درستش کنم؟
4umbaz اینم دانلود کن ببین حل میشه:
ببخشید لینک تصحیح شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E S S I; 30-09-2011 at 21:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)