تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 78 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 776

نام تاپيک: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

امکان داره کمی در مورد دلایل رشد سکه و ارز توضیح بدهید ؟ چه تاثیری بر واردات و صادرات داشت ؟ چه تاثیری بر قاچاق داشت ؟ چه تاثیری بر افزایش و یا کاهش تورم داشت ؟ چه تاثیری بر نرخ بیکاری داشت ؟ و . . .

عدم برنامه ریزی درست مهمترین مورد افت هرچیزی خوبی هست - وقتی میبینی کشورهایی برای دو سال اینده تاریخ و ساعت یک کاری رو مشخص کردن متوجه میشی ما داریم فله ای زندگی میکنیم

حیف که بعضی نوشته ها برای سایت مشکل ایجاد میکنه

پ.ن: امیدوارم از نظرات دوستان دیگر هم استفاده کنیم وگرنه ما هم مثل قبل میریم تو لاک خودمون روزتون خوش و خرم

چه جالب صف فروش رو تبدیل به صف خرید میکنن اخرشم بازار با منفی بسته میشه
    شما حرفهای من رو با دید یک اقتصاد دان نخونید ، با دید بورس وسکه ی ایران بخونید ، حجم و پتانسیلی که من میگم یعنی خبر ، یعنی هیجان ، یعنی چیزی که مردم رو میکشونه به سمت اون سرمایه گذاری خاص ،چیزی که باعث حرکت سهم میشه نقدینگی پشت سهمه ، این یعنی پتانسیل رشد ، سکه وارز خراب شد چون با خبر اومدن جناب روحانی نقدینگی خارج شد و امیدی به صعودش نبود ولی بورس تازه در آغاز راهه ... امید آینده ی بورس الان تازه داره ساخته میشه ...
    چهار سال پیش درست همچین موقعی سرمایه گذاری طلا بهترین کار بود ، رشد پنج برابر رو من به چشم دیدم ... الان هم آینده ی بورس رو اونجور میبینم ...
    کوتاه مدت بورس شاید خوب نباشه اما بلند مدت به نظر من سرمایه گذاری بهتر نمیشه فعلا پیدا کرد ، مگر این که تغییراتی در بازار مسکن ایجاد بشه ....

در مورد سه خطر وسطی هم موافقم ، دقیقا همینه

آره تاپیک خیلی خلوته

صف فروش میشه نوسان گیرا جمع میکنن ، صف خرید نوسان گیرا میرن ، بعدش سهام دار میمونه و سهم پایانی منفی خورده ...

2. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما حرفهای من رو با دید یک اقتصاد دان نخونید ، با دید بورس وسکه ی ایران بخونید ، حجم و پتانسیلی که من میگم یعنی خبر ، یعنی هیجان ، یعنی چیزی که مردم رو میکشونه به سمت اون سرمایه گذاری خاص ،چیزی که باعث حرکت سهم میشه نقدینگی پشت سهمه ، این یعنی پتانسیل رشد ، سکه وارز خراب شد چون با خبر اومدن جناب روحانی نقدینگی خارج شد و امیدی به صعودش نبود ولی بورس تازه در آغاز راهه ... امید آینده ی بورس الان تازه داره ساخته میشه ...
    چهار سال پیش درست همچین موقعی سرمایه گذاری طلا بهترین کار بود ، رشد پنج برابر رو من به چشم دیدم ... الان هم آینده ی بورس رو اونجور میبینم ...
    کوتاه مدت بورس شاید خوب نباشه اما بلند مدت به نظر من سرمایه گذاری بهتر نمیشه فعلا پیدا کرد ، مگر این که تغییراتی در بازار مسکن ایجاد بشه ....

در مورد سه خطر وسطی هم موافقم ، دقیقا همینه

آره تاپیک خیلی خلوته

صف فروش میشه نوسان گیرا جمع میکنن ، صف خرید نوسان گیرا میرن ، بعدش سهام دار میمونه و سهم پایانی منفی خورده ...
    میدونی بدی هیجان چیه ؟

هیجان با همان سرعتی که اومده با همون سرعت میره دوام نداره اما اونی که با فکر ، برنامه ، علم اومده مدتها و سالها دوام داره حتی دولت ها و ملت ها اون رو بسیار حمایت میکنند

هیجان مسیر مشخصی نداره

هیجان قدرت بسیار زیادی داره که این قدرت اکثرا باعث میشه بعضی چیزها که اصولی و پایه ای هستند نادیده گرفته شوند

هیجان ریسک رو به مراتب افزایش میدهد

و . . .

وقتی پولی که وارد بورس شده اگر در جهت تولید خرج نشود چنان ضربه ای به اقتصاد خواهد زد که جبرانش غیرممکن خواهد بود کشورهای خارجی رو ببین چه ساز و کاری برای بورس درست کردن چه نظارتی چه دقتی اما ما رو ببین فقط میخواهیم شاخص درست کنیم اخه به چه قیمتی

یه روز بورس رو تعطیل میکنیم یه روز امارها غلط از اب در میاد یه روز هجان زد میشیم یه روز سرور خرابه یه روز حقوقی میفته وسط تو منفی میفروشه یه روز خوراک پتروشیمی میره بالا روز بعد میاد پایین و . . . اوضاع خرابه

تا زمانی که برنامه ریزی نداشته باشیم دید بلند و کوتاه ندارم هر دو مشکل داره

مگر اینکه بخواهیم نوسان روزانه ای یا نهایتا هفتگی بگیریم که اون هم باید تیز باشی وگرنه تا بیای خبر بشی سهام یا صف خرید شده یا صف فروش

من که فعلا نقدم تا خوب بیاد پایین

4. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

1900 تا شپدیس داشتم الان بسته شده 800 تومن سود اومده روش،باز شد برم اضافه کنم ؟؟؟؟
    نظرتون واس بیمه پارسیان چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1900 تا شپدیس داشتم الان بسته شده 800 تومن سود اومده روش،باز شد برم اضافه کنم ؟؟؟؟
    نظرتون واس بیمه پارسیان چیه؟
    سلام

به نظر من هنوز وقت ورود به بازار نشده - دید فعلی من نوسانگیری هفتگی هست

میتوان انتظار قیمت های پایین تری از سهام ها داشت مگر اینکه اتفاق خاصی رخ دهد

دلیل یا تحلیل شما از ورود به پارسیان یا افزایش شپدیس چیه ؟

7. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کم کم شاخص داره حرکتش رو در جهت درست(پایین ) شروع میکنه.

ان قدر به زور نگهش داشته بودن که اگه کامل ولش کنن باید یه 10 هزار واحدی بره پایین.

امروز که فعلا 1100 تا رفته پایین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

دوستان ديگه فكر نكنم كه قرمزي بازار به دليل هيجاني عمل كردن مردم باشه. تا يه جايي ميشد اين حرف رو زد ولي الان ميشه گفت كار بزرگان بازاره
    تو پستهاي قبل هم گفتم اگه اعتماد به بازار از بين بره جمع كردن اوضاع واويلاست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من نمیدونم به کدام دلیل شاخص بورس تو یکسال اخیر اینقدر رشد کرد؟ و با هر خبری مثبت میشد!

یعنی سهامدارها انتظار دارند تو شرایط رشد منفی اقتصادی سهامشون چقدر رشد کنه؟!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک کامنت جالب تو لینک اول دیدم :

"خدا را شاهد میگیرم من 17 سال در بورس هستم و وقتی دیدم سهام ها در بورس در مدت کمتر از یک سال از 200 در صد تا 1000 در صد بازده دادند 70 در صد از سهام های خود را فروختم و سود خوب هم کردم . چرا ما دندان طمع را به ناکار امدی بازار بورس و مصوبه مجلس و غیره ....ربط میدهیم ؟یعنی شما میگویید پول بیت امال را وارد بورس کنند و سهامی را که سفته بازان و بانک داران و طمع کاران در مدت یک سال 10 برابر کردند بخرند .تا انها ضرر نکنند . یا دولت در سال اول بیاید و بترسد و باج بدهد . صدا و سیما شلوغ کرده باشد . وبگوید بییاید در بورس ایا شما عقل نداشتید .که مثلا سرمایه گذاری صنعت و معدن که 4 تا 5 سال پیش 38 تومان معامله می شد شما 350 تومان بخرید"

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخه تا کی میخواهید فله ای کار کنید و بدون برنامه وارد هر بازاری بشوید

خیلی شانس اوردن بازار ایران فقط خرید داره اگر فروش داشت الان شاخص زیر 50 بود

بورس هم با کارهایی مثل بستن پتروشیمی گل به خودی میزنه به حساب اینکه سهامدار مقاومت میکنه

حقوق بد زیر بازار رو خالی کرده مسئولان بورس دارن به زور شاخص رو نگه میدارن

خدا بداد اونهایی برسه که سرمایشون داره جلو چشاشون صفر میشه و تا حالا با این شرایط رو به رو نبودند

بچه ها یکسری عکس از شلوغی امروز تالار کرج گذاشته بودند سرچ کنید پیدا میشه -صحبت از برپایی یک اعتراض دیگه در تهران هست
    Last edited by szh_1367; 12-02-2014 at 21:53.

14. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •