تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 56 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام

گرچه اینجا جاش نیست ولی خب am2 دیگه قدیمی شده . اگه میخوای سیستم ببندید حتما سعی کنید am3 باشه.

موفق باشید
    مرسی..حالا am2 سی پی یو قویتر از این هم هست؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

الان من توی همین دموی فیفا 12 نمیتونم چرا با مسی نمیتونم خوب دریبل کنم . یعنی حتی از یک نفر هم نمیتونم رد شم . نمیدونم چرا . مشکل هم از من نیست که یاد نداشته باشم چون معمولا با سانچز توی legendary میتونم از 2 نفر هم رد شم . ولی سومی دیگه واقعا سخته .
    به نظرم امکان داره همچین حرکاتی رو که میگی بشه رفت ولی نه در مقابل cpu اونم legendary . بلکه در مقابل یه ادم واقعی زیر professional باز .
    این ویدئویی هم که گذاشتی دیدم . به نظرم ساختگی بود . از طرف خود فیفا . چون کاری که نداره واسشون . فقط میخوان بگن امکان انجام چنین حرکاتی هست دیگه از سختیش که نمیگن

اقا ما میخوایم امسال برای اولین بار در عمرمون این بازی رو ارجینال بخریم . فقط واسه انلاینش . میگم میشه با 512 مخابرات نامحدود فیفا زد . از لحاظ پینگ رو میگم . معمولا 400 هست واسه گوگل و یاهو ... . در ضمن قابلیتهای انلاین رو کسی نمیگه . یعنی از یه بازی head to head که اخرش هیچیه بیشتره ؟ چون ویدئوش هم دیدم ولی سر در نیاوردم .
    سی پی یو چون تو دفاع کردن بازیکن هاش زیاد به باریکنت نزدیک نمیشه دریبل زدن سخت میشه
    جاهایی میشه دریبل خوب رد که طرف آماتوری بخواد دفاع کنه و مثل فشنگ بیاد تو پای بازیکنت که توپو بگیره و در اینجور جاها خیلی راحن میشه دریبل زد
    مسی هم تو فیفا 12 تکنیکش 1 ستاره کم شده و 4 ستاره شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کدوم مسیر؟ دوست من شما می خوای اسم گیم پدت رو تشخیص بدی؟
    ---------------------------------------------------------------------------------
    عزیزم می گم توی ویندوز xp 3 این مسیر نیست

HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا چطوری دسته ها رو تعریف کنم برای فیفا 2012

مرسی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

كسي مي دونه اين مشكل كه فيفا كانفيگ روي خيلي از سيستم ها اجرا نميشه دليلش و راه حلش چيه؟

توي فيفا 11 هم همينجوري بود براي من.
    موتور گرافیکی فیفا کلا سنگین تر از PES هست بازی های ژاپنی کلا معروفن به داشتن موتورهای گرافیکی روان اگه دقت کنی می بینی اکثر بازی های ژاپنی توی PC با مشکل مواجه نمی شن ولی بازیهای آمریکایی سنگین ترین هستند نمونه اش هم همین فیفا و چند تا بازی دیگه که سازنده هاشون آمریکایی هستن البته این اولین بازی انحصاری فیفا برای PC هست که نکست جنریشن هست نمی دونم دقت کردید به این موضوع یا خیر حالا باید دید این اولین تجربه چی از آب در میاد در نهایت حدس می زنم نسخه فول کمی بهینه بشه ولی باز هم می گم گرافیک های نسل قبل که دارای بیت ریت 128 هستند دیگه جوابگوی این گیم ها نیستن الان جی فورث سری 8000 و 9000 که بیت ریت 128 دارن جوابگو نیستن. کارت های نسل جدد ATI که روی کانفیگ هایی از لپ تاپ های DELL مثل 5010 به کار رفتن خیلی خوب جواب می دن یا ATI بخرید یا اگه اصرار به استفاده از جی فورث دارید باید مایه بذارید واسه کارت گرافیکتون

مردم و نتونستم دسته رو تنظیم کنم.اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنید.میخوام (4شوت-1پاس توی عمق-3پاس-2تکل و سانتر-L1 هم سرعت)باشه. بابرنامه ای که در چند صفحه قبل گذاشته بود هم تست کردم جواب نداد.
    برنامه ها جواب ندادن برای من هم میگم بهترین روش اصلاح فایل BottunData هست ار راهنمایی که چند صفحه پیش گذاشتم استفاده کن

سلام
    من تو لایو بازی نکردم چون کلا کنسول باز نیستم اما من حدودا 2 گیگ کلیپ از یوتیوب دانلود کردم که بیشتر از همین کلیپ های Online Goal Compilation هست

با یک دقت کوچیک میشه فهمید که کسی که داره مقابل اینها بازی میکنه یا خیلی آماتور هست یا اصلا بازی نمیکنه
    من نمیگم نمیشه از تکنینک استفاده کرد چون اگه نشه که دیگه پس برا چی گذاشتن تو بازی !

حتی گیمر های حرفه ای رو میشه یکی 2 تا از بازیکن هاشونو اینجوری دریبل کرد اما با این وضعی که تو این کلیپ ها هستش نمیشه
    منظورم این کلیپ که این دوستمون گذاشت نیست چون این خیلی ساده و پیش پا افتاده هست و فقط میخواسته تکنینک هایی که تازه اضافه شده رو نشون بده
    اما کلیپ هایی دارم که طرف از وسط زمین شروع میکنه به دریبل زدن و 5-6 تا از بازیکن های حریف رو دریبل میکنه و اونا هیچ کاری نمیکنن
    من خودم بار ها با کسی این روش هارو انجام دادم روش رو هم درست انجام دادم اما جدا یکم گیمر مقابل بازی بلد باشه نمیزاره اینجوری بازیکناشو جا بزاری
    فوقش اینه که که تو اون شلوغی تکل بزنی
    تو فینال WCG سال قبل دو تا بازیکن اصلا از تکنینک ها استفاده نکردن و فقط در حد تو سر توپ زدن بود و یک بار هم بازیکن کلمبیایی که آخرم باخت بازی رو یک بار Stop And Turn زد که توپو حریف ازش گرفت
    درسته بازی فینال بوده و استرس و حساسیت بازی جایی برای ریسک استفاده از Skill Movesنمیزاره اما اگه واقعا استفاده از این تکنینک ها در مقابل هر گیمری اینقدر ساده باشه که با 1 بازیکن بتونی در هر حمله ای 4-5 تا بازمن رو به راحتی دریبل کنی و بری گل بزنی حتما ملت کلی سعی و تلاش می کردن که بتونن در چنین مسابقاتی هم از این روش ها استفاده کنن
    این نظر من بود البته
    بله خوب این ویدیوی قبلی خیلی خیره کننده نبود نهایتا 2 تا بازیکن دریبل می کرد بازیکن صاحب توپ ولی از میانه میدان یکی بتونه همه رو جا بذاره نه خوب واقعی نیست البته اگه خیلی حرفه ای باشه یه نفر می تونه این کار رو بکنه منم که در مقابل اون حرفه ای بازی می کردم نهایتا 2 یا 3 بازیکن رو اونم در یک محوطه کوچیک این کار رو می کرد نه اینکه ثانیه های طولانی بتونه توپ رو بدونه و من نتونم ازش توپ گیری کنم این مدلی فقط توی PES2009 عملی بود

آقا ما که هر کار میکنیم نمیتونیم راحت بازی کنیم همش لگ داره.. با این سیستم فیفا11 رو رویhigh ,4xaa ,1280*960 بازی میکردم ولی اینو نمیتونم راحت بازی کنم.
    cpu :cor2dou e7500 2.93*2
    gpu: 9600gt 1gb
    ram : 4
    رو low تست نکردم.. رو low آدم بازی نکنه بهتره!!!

امکان داره بخاطر دمو بودن اینطوری باشه و تو نسخه نهایی درست شه و لگ ها کمتر شه؟؟؟؟
    ببین خوب الان داری یه بازی خیلی خیلی سنگین تری نسبت به فیفا 10 بازی می کنی! اونی که شما تا الان بازی می کردی فیفا 10 بود محصول سال 2009! الان دیگه فرق می کنه وقتی جزئیات بیشتر میشه و گرافیک تا این اندازه رشد می کنه نباید انتظار داشته باشی با همون سیستم اینو بازی کنی دوره کارت گرافیک 9600 GT سر اومده بهنام جان! و همه کارت های گرافیکی که بیت ریت 128 هستند الان کارت های گرافیک 512 بیتی می تونن همین بازی شما رو خیلی روان اجرا کنن من این بازی رو در نهایت کیفیت و بدون کوچکترین افیت فریم بازی کردم روی لپ تاپ دوستم. پس بازی مشکل نداره مشکل از ماست که می خواهیم با سیستم گیمینگ واسه 3-4 سال پیش بازی های جدید و سنگین رو اجرا کنیم. بازی های PC می بینی ساختشون یه موقعی کلید می خوره می بینی 4 سال دیگه ریلیز دادن خوب اینارو میشه بازی کرد چون قالب کلی شون مربوط به سال ساختشونه ولی فیفا هر سال داره بازی می ده بیرون و هر سال جزئیات رو بیشتر می کنه... موتور گرافیکی یا تعویض میشه یا به شکل قابل قبولی بهبود پیدا می کنه که نهایتا نیازمند سیستم قوی میشه.

الان من توی همین دموی فیفا 12 نمیتونم چرا با مسی نمیتونم خوب دریبل کنم . یعنی حتی از یک نفر هم نمیتونم رد شم . نمیدونم چرا . مشکل هم از من نیست که یاد نداشته باشم چون معمولا با سانچز توی legendary میتونم از 2 نفر هم رد شم . ولی سومی دیگه واقعا سخته .
    به نظرم امکان داره همچین حرکاتی رو که میگی بشه رفت ولی نه در مقابل cpu اونم legendary . بلکه در مقابل یه ادم واقعی زیر professional باز .
    این ویدئویی هم که گذاشتی دیدم . به نظرم ساختگی بود . از طرف خود فیفا . چون کاری که نداره واسشون . فقط میخوان بگن امکان انجام چنین حرکاتی هست دیگه از سختیش که نمیگن

اقا ما میخوایم امسال برای اولین بار در عمرمون این بازی رو ارجینال بخریم . فقط واسه انلاینش . میگم میشه با 512 مخابرات نامحدود فیفا زد . از لحاظ پینگ رو میگم . معمولا 400 هست واسه گوگل و یاهو ... . در ضمن قابلیتهای انلاین رو کسی نمیگه . یعنی از یه بازی head to head که اخرش هیچیه بیشتره ؟ چون ویدئوش هم دیدم ولی سر در نیاوردم .
    شرمنده اسمتون رونمی دونم ببخشید
    512 که توی ارومیه اوایل سال خوب بود از خرداد به این ور گند زد هم با قطعی های مکرر و هم افت سرعت و مشکل پینگ من که کلا ارتباطم رو باهاش قطع کردم. ماه هاست که نتونستم لایو بازیکنم الته مشکل اینترنت یکی از دلایل این ناکامیه دلایل دیگه اش هم مشکل لایو واسه کنسول های هــک شده اس

قابلیت های آنلاین که زیاده:

1- بازی رنکد مچ : یکی رو شانسی گیر میاری باهاش بازی می کنی
    2- بازی آنلاین انتخابی : گیمر تگ یه نفر رو داری باهاش هماهنگ می کنی بازی می کنی
    3- بازی تیمی : میری یه بازیکن یک تیم رو برمیداری و بازی می کنین به صورت گروهی مثلا هفت - هش فر یه طرف و هفت - نفر هم یه طرف دیگه ماکزیمم هم 22 نفره که یازده به یازده میشه البته اگه بخواد اینطوری باشه همه 22 نفر باید از کشورهایی مثل لیتوانی و کره جنوبی و بریتانیا و ... باشن که شاهان اینترنت قدرتمند دنیا هستن عمرا توی ایران بشه بازی کرد 11-11 رو به هر حال شما تیمی رو که کاپیتانتون انتخاب می کنه رو باید داشته باشید و یکی از بازیکنانش رو بردارید سرعت عمل خیلی مهمه چون مهاجمها اول برداشته میشن مشتری دروازبان هم زیاده
    4- بازی تیمی با بازیکنان VP : با ویرتوال پرو خودتون می رید به عنوان عضوی از اعضای یه تیم بازی می کنید (ته شهرت بازیه ولی حرفه ای هاش آدم رو خیره می کنن!!!)
    5- عضویت دادن VP در یک باشگاه ساختگی و رفتن توی لیگ آنلاین بازی می کنی می بری هم امتیاز می گیری و هم تیم توی رنکینگ می ره بالا
    6- آپدیت نقل و انتقلات به صورت رایگان

و خیلی قابلیت های دیگه که حضور ذهن ندارم

5. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

موتور گرافیکی فیفا کلا سنگین تر از PES هست بازی های ژاپنی کلا معروفن به داشتن موتورهای گرافیکی روان اگه دقت کنی می بینی اکثر بازی های ژاپنی توی PC با مشکل مواجه نمی شن ولی بازیهای آمریکایی سنگین ترین هستند نمونه اش هم همین فیفا و چند تا بازی دیگه که سازنده هاشون آمریکایی هستن البته این اولین بازی انحصاری فیفا برای PC هست که نکست جنریشن هست نمی دونم دقت کردید به این موضوع یا خیر حالا باید دید این اولین تجربه چی از آب در میاد در نهایت حدس می زنم نسخه فول کمی بهینه بشه ولی باز هم می گم گرافیک های نسل قبل که دارای بیت ریت 128 هستند دیگه جوابگوی این گیم ها نیستن الان جی فورث سری 8000 و 9000 که بیت ریت 128 دارن جوابگو نیستن. کارت های نسل جدد ATI که روی کانفیگ هایی از لپ تاپ های DELL مثل 5010 به کار رفتن خیلی خوب جواب می دن یا ATI بخرید یا اگه اصرار به استفاده از جی فورث دارید باید مایه بذارید واسه کارت گرافیکتون

برنامه ها جواب ندادن برای من هم میگم بهترین روش اصلاح فایل BottunData هست ار راهنمایی که چند صفحه پیش گذاشتم استفاده کن

بله خوب این ویدیوی قبلی خیلی خیره کننده نبود نهایتا 2 تا بازیکن دریبل می کرد بازیکن صاحب توپ ولی از میانه میدان یکی بتونه همه رو جا بذاره نه خوب واقعی نیست البته اگه خیلی حرفه ای باشه یه نفر می تونه این کار رو بکنه منم که در مقابل اون حرفه ای بازی می کردم نهایتا 2 یا 3 بازیکن رو اونم در یک محوطه کوچیک این کار رو می کرد نه اینکه ثانیه های طولانی بتونه توپ رو بدونه و من نتونم ازش توپ گیری کنم این مدلی فقط توی PES2009 عملی بود

ببین خوب الان داری یه بازی خیلی خیلی سنگین تری نسبت به فیفا 10 بازی می کنی! اونی که شما تا الان بازی می کردی فیفا 10 بود محصول سال 2009! الان دیگه فرق می کنه وقتی جزئیات بیشتر میشه و گرافیک تا این اندازه رشد می کنه نباید انتظار داشته باشی با همون سیستم اینو بازی کنی دوره کارت گرافیک 9600 GT سر اومده بهنام جان! و همه کارت های گرافیکی که بیت ریت 128 هستند الان کارت های گرافیک 512 بیتی می تونن همین بازی شما رو خیلی روان اجرا کنن من این بازی رو در نهایت کیفیت و بدون کوچکترین افیت فریم بازی کردم روی لپ تاپ دوستم. پس بازی مشکل نداره مشکل از ماست که می خواهیم با سیستم گیمینگ واسه 3-4 سال پیش بازی های جدید و سنگین رو اجرا کنیم. بازی های PC می بینی ساختشون یه موقعی کلید می خوره می بینی 4 سال دیگه ریلیز دادن خوب اینارو میشه بازی کرد چون قالب کلی شون مربوط به سال ساختشونه ولی فیفا هر سال داره بازی می ده بیرون و هر سال جزئیات رو بیشتر می کنه... موتور گرافیکی یا تعویض میشه یا به شکل قابل قبولی بهبود پیدا می کنه که نهایتا نیازمند سیستم قوی میشه.

شرمنده اسمتون رونمی دونم ببخشید
    512 که توی ارومیه اوایل سال خوب بود از خرداد به این ور گند زد هم با قطعی های مکرر و هم افت سرعت و مشکل پینگ من که کلا ارتباطم رو باهاش قطع کردم. ماه هاست که نتونستم لایو بازیکنم الته مشکل اینترنت یکی از دلایل این ناکامیه دلایل دیگه اش هم مشکل لایو واسه کنسول های هــک شده اس

قابلیت های آنلاین که زیاده:

1- بازی رنکد مچ : یکی رو شانسی گیر میاری باهاش بازی می کنی
    2- بازی آنلاین انتخابی : گیمر تگ یه نفر رو داری باهاش هماهنگ می کنی بازی می کنی
    3- بازی تیمی : میری یه بازیکن یک تیم رو برمیداری و بازی می کنین به صورت گروهی مثلا هفت - هش فر یه طرف و هفت - نفر هم یه طرف دیگه ماکزیمم هم 22 نفره که یازده به یازده میشه البته اگه بخواد اینطوری باشه همه 22 نفر باید از کشورهایی مثل لیتوانی و کره جنوبی و بریتانیا و ... باشن که شاهان اینترنت قدرتمند دنیا هستن عمرا توی ایران بشه بازی کرد 11-11 رو به هر حال شما تیمی رو که کاپیتانتون انتخاب می کنه رو باید داشته باشید و یکی از بازیکنانش رو بردارید سرعت عمل خیلی مهمه چون مهاجمها اول برداشته میشن مشتری دروازبان هم زیاده
    4- بازی تیمی با بازیکنان VP : با ویرتوال پرو خودتون می رید به عنوان عضوی از اعضای یه تیم بازی می کنید (ته شهرت بازیه ولی حرفه ای هاش آدم رو خیره می کنن!!!)
    5- عضویت دادن VP در یک باشگاه ساختگی و رفتن توی لیگ آنلاین بازی می کنی می بری هم امتیاز می گیری و هم تیم توی رنکینگ می ره بالا
    6- آپدیت نقل و انتقلات به صورت رایگان

و خیلی قابلیت های دیگه که حضور ذهن ندارم
    ممنون . جوابت نسبتا کامل بود .
    من بیشتر نظرم روی بازی با VP هستش . معمولا هم Be a Pro رو به بازی معمولی ترجیح میدم . اینرتنتم مشکل قطعی و سرعت نداره . فقط پینگش که 400 تاست . میشه با این پینگ مودهای انلاین مربوط به VP رو بازی کرد ؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

وقتی دسترو وصل میکنم از بازی میپره بیرون !! مشکلش چیه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مدیران محترم یه نظر میخوام بدم .
    از همین الان تاپیک بازی رو با مشکلات نصبش جدا کنید . تاپیک کاملا دو موضوعی شده . یکی وصل کردن دسته و مشکلات کرش و یکی مباحث خود بازی . خواهشا تاپیک دو تا بشه . کسایی هم که مشکل کرش تو بازی دارن راحت تر جواب میگیرن .

9. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اخه بازی ک هنوز ریلیس نشده!!
    پیدا کردم تو صفه های قبلی تنظیمات دسترو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

درسته نیومده ولی هر صفحه از 10 پستش 9تاش شده حل مشکلات دمو!تاپیکو از الآن بزنن فعلا به دمو توجه کنن!

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

کسانی که از دسته پلی استیشن استفاده می کنن میتونن از این فایل استفاده کنن
    من از این استفاده میکنم ، تنظیماتش مثل pes هست ، فقط جای دکمه L1 و L2 جابه جا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •