تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 42 از 103 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

[QUOTE=lucky_luke;6425670]
    حداقلش هم وقتی پیش میاد که همه مشترکین یه ISP با هم بشینن پشت سیستموشون به نظر شما چقدر همچنین چیزی ممکنه؟
    /QUOTE]
    احتمال اینکه هیچ کدوم از اون 9 نفر دیگه هم همزمان با ما کار نکنن ممکن نیست ((پس احتمال حداقل سرعت و حداکثر سرعت ناچیزه ))
    اما خیلی طبیعی که نصف سرعت رو در نظر بگیرم
    یعنی همیشه 2 نفر از اون 10 نفر با هم کار کنن که باز هم در این حالت حداکثر سرعت دانلود 128 میاد روی 8 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!!!

2. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ا نامحدود شدن بسته های اینترنتی اون وقت همه می رن شب تا صبح دانلود می کنن و با این ظرفیتی که ایران داره سرعت به شدت افت میکنه
    همچين اتفاقي نميافته ، چون ايران ظرفيت پهناي باندش كم نيست كه بخواد كند بشه !

نمی بینید چه بلایی سر GPRS همراه اول اومده!
    GPRS همراه اول از همون اولش كند بود :دي
    واقعا فكر ميكني به خاطر اينكه نامحدوده كند شده ؟‌

4. 2 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این فانون سایت رگولاتوری هم که باد میده .
    Isp میاد میگه من با ظریب 1 به 5 سرویس میدم به راحتی قیمت رو جابجا میکنه .
    اونهائی هم که میگن کشور از نظر پهنای باند محدودیت نداره پس دلیل اینکه اینترنت شبانه به ترتر میوفته چیه ؟
    اصلا چند درصد یوزرهای یک ISP شبانه دانلود میکنن . من که میگم در خوشبینانه ترین جالت 30 درصد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

احتمال اینکه هیچ کدوم از اون 9 نفر دیگه هم همزمان با ما کار نکنن ممکن نیست ((پس احتمال حداقل سرعت و حداکثر سرعت ناچیزه ))
    اما خیلی طبیعی که نصف سرعت رو در نظر بگیرم
    یعنی همیشه 2 نفر از اون 10 نفر با هم کار کنن که باز هم در این حالت حداکثر سرعت دانلود 128 میاد روی 8 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!!!
    سوالی مشابه این در سایت ---------- رود که جواب دادم اونجا:
    ببینید یه دیدگاه غلطی از شیر شدن بین 10 نفر وجود داره! ببینید اینگونه نیست که یک حط 1 مگابیت رو روی یه سیم جداگانه میکشن به isp و بعد این سیم رو به 10 قسمت تقسیم میکنن! خیر اینگونه نیست!
    پهنای باند کل isp ملاک هست که چقدر اشغال میشه.
    البته با تنظیماتی که انجام میشه تعیین میکنن که حداکثر چند نفر از این 1 مگابیت بتونن همزمان استفاده کنن.
    همونطور که گفتم الان با سرویس 128 کیلوبیت دارید 200 کیلو دانلود میکنید یعنی 16 برابر بیشتر پهنای باند کل isp رو اشغال میکنید و باعث افت سرعت هرچه بیشتر و پینگ هرچه بالاتر باشید.
    بهتونقول میدم اگه توی خود کره جنوبی هم یه isp بیاد پورت های 100 مگ رو 200 مگ ببنده پینگش میره بالا! چه برسه (مطابق وضعیت کنونی ایران) این 100 مگ رو 1600 مگ ببنده!!! اونوقت افت سرعت و پینگشون مثل ایران میشه.
    امیدوارم ساده توضیح داده باشم.

7. 3 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من نمیدونم که چطور میگید الان ضریب شرینگ 1 به 10 هست ؟
    الان 128 نامحدود تو شهر ما واسه یه ای اس پی همارا سیستم بین 14 تا 16 هست ((شبانه روز))
    مطمئنا بین 10 نفر هم شیر شده باشه حتما سرعت رو بالاتر بستن ((1 مگ و ..))و بعد شیر کردن که همیشه سرعت بین 14-16 میچرخه

ولی تو این طرح جدید با جزیئات ذکر کردن همون 128 رو شیر میکنن

پس شیرینگ الان با شیرینگ این طرح فرق داره
    الان هم اسمش اینه که 128 شیر شده هست ولی بازم یه مگ میبندن.........سرویس هاس حجمی جدید رو هم به احتمال زیاد همین کار رو میکنن ...... بزودی اوضاع مشخص میشه

امیدوارم از همین شنبه این اتفاق بیوفته و این تاپیک همچنان بالا باشه هفته بعد بیام به خوش خیالی دوستان بخندیم .
    آحه دل انگیزان وقتی به پهنای باند کشور اضافه نشده دیگه نامحدود بدن کلهم اجمعین میپوکه اینها هم زرنگن همین بهانه شبانه رو روزانه میارن .
    اضافه شده....ولی بازم کمه و اضافه میکنن
    بعدش هم ضریب شیرینگ مشخصه....اگه با همین ضریب پهنای باند کم بیارن fair policy استفاده میکنن و اگه کسی به دانلود بالا نیاز داره باید دنبال سرویس های باضریب متفاوت و یا ددیکیت بگرده و هزینه دانلودی که میخوتد بکنه بپردازه.......
    Last edited by lucky_luke; 02-09-2011 at 12:40.

9. 3 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اونهائی هم که میگن کشور از نظر پهنای باند محدودیت نداره پس دلیل اینکه اینترنت شبانه به ترتر میوفته چیه ؟
    1 . خود ISP ليميت ميكنه !

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

بعدش هم ضریب شیرینگ مشخصه....اگه با همین ضریب پهنای باند کم بیارن fair policy استفاده میکنن و اگه کسی به دانلود بالا نیاز داره باید دنبال سرویس های باضریب متفاوت و یا ددیکیت بگرده و هزینه دانلودی که میخوتد بکنه بپردازه.....
    چرا دكمه تشكر نداري :دي

11. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

خب الان فرضا 128 کیلو بیت رو بین 10 نفر شیر کردیم ((بحث رقابت و اینها هم نیست که به جای 128 بیان 512 و اینها ببندن ))
    ساعت 8 عصر به بعد 5 نفرشون اومدن با سیستم کار کنن
    سرعتشون چقدر میشه ؟
    خیلی ساده تو جدول توضیح داده که هر چند نفر کار کنن سرعت حداکثر رو باید به اون تعداد تقسیم کرد

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

[QUOTE=lucky_luke;6425812]الان هم اسمش اینه که 128 شیر شده هست ولی بازم یه مگ میبندن.........سرویس هاس حجمی جدید رو هم به احتمال زیاد همین کار رو میکنن ...... بزودی اوضاع مشخص میشه
    /QUOTE]
    بحث اینجاست که اینها تو ابلاغ اولیه گفتن همون 128 میبندن
    و اگه 1 مگ نبستن چیکار باید کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تا اونجا که یادمه توی اون اطلاعیه گفته شده بود تا الان فقط مخابرات از بخشنامه تخطی نکرده و کارش درست بوده.
    اما الان سرویس محدود داره میده همین طرحهای برنزی و نقره ای و طلایی . داستان این چیه؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امیدوارم از همین شنبه این اتفاق بیوفته و این تاپیک همچنان بالا باشه هفته بعد بیام به خوش خیالی دوستان بخندیم .
    آحه دل انگیزان وقتی به پهنای باند کشور اضافه نشده دیگه نامحدود بدن کلهم اجمعین میپوکه اینها هم زرنگن همین بهانه شبانه رو روزانه میارن .
    کسی منتظر نمیمونه تا شما بهش بخندین .
    احترام خودتون رو نگه دارید و نظرتون رو بدید و کسی رو مصخره نکنید .
    هر چی که میگیم مخابرات تهرون داره نامحدود 512 ارائه میده ماهی 20800 وسرعت هم بین 55تا 60 متغیره و معمولا کمتر نمیشه شما حرف خودتون رو بزنید...

15. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی منتظر نمیمونه تا شما بهش بخندین .
    احترام خودتون رو نگه دارید و نظرتون رو بدید و کسی رو مصخره نکنید .
    هر چی که میگیم مخابرات تهرون داره نامحدود 512 ارائه میده ماهی 20800 وسرعت هم بین 55تا 60 متغیره و معمولا کمتر نمیشه شما حرف خودتون رو بزنید...
    عزیز من چرا ترش میکنی
    مخابرات قضیش جداس . جساب این جیب به اون جیبه من هم دوست دارم 20 تومن بدم با 60 دانلود کنم .
    ابهتر شدن سرویس شما به من ضرر نمیزنه اصلا هر چی اینترنت گسترش پیدا کنه و تولید محتوای فارسی توی اینترنت بشه خوشحالتر میشم .
    ولی عزیز من اگه قرار به نفع یوزر حرکت کنن چرا اول محدودیت 128 کیلو بایت رو برنمیدارن تا مچبور نشیم عملیات ژانگولر بازی دربیاریم .
    من نه کارمند ISP خاصی هستم ونه نفعی دارم ولی شما به وضعیت قیمتهای سرویسهای نامحدود شرکتها نگاه کن کدومشون تونستن به قیمتهای مخابرات برسن . یا مخابرات داره به یوزرها حال میده یا همه ISP ها دزدن .
    اگه قیمت پهنای باند معقول بود منم به این طرج امید داشتم ولی وقتی قیمت معقول نیست و انجصاریه خوب ISP میاد شیطنت میکنه میگه خود سازمان تنظیم مقررات گفته تو میتونی سرویس رو بین 10 نفر شیر کنی پس منم این کار رو میکنم و برای سرعت 2 مگ پهنای باندت رو 256 میبندم .
    این حرفها در بازار رقابتی درسته نه در بازار انحصاری ایران .
    باشه بعد از اجرای قانون با هم میخندیم شما میخندی که به سرویس 128 مورد نیازت رسیدی منم میخندم که پول 2 مگ میدم ولی با 256 دانلود مینم اینطوری قکر میکنم راضی میشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •