تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 100 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من روی این قضیه ی شیر شدن بین 10 نفر خیلی شک داشتم و رفتم از یکی از رفقام که توی شرکت نداگستر کار می کرد این قضیه رو پرسیدم و فهمیدم این قضیه بیشتر به ضرر شرکت هاست تا کاربران:
    چرا؟
    خوب نگاه کنید الان اگه شرکتی به طور مثال 10 مگ پهنای باند داره فقط مجازه 100 نفر مشتری داشته باشه و این پهنای باند رو بین 100 نفر شیر می کردند که قبلا اینطوری نبود و خیلی بیشتر از این مقدار مشتری می گرفتن بدون اینکه کاری برای افزایش پهنای باند بکنن اما الان اگه شرکتی بخواد حتی به 1 نفر بیشتر از این مقدار سرویس بفروشه باید پهنای باند اضافه بخره (البته این کار باید نظارت قوی از طرف سازمان تنظیم پشتش باشه) و حالا این بعیده که هر 100 نفر با هم در حال دانلود باشند پس هیچوقت سرعت پایین تر از مقدار مورد نظر نمیره.
    پس این طور میشه نتیجه گرفت که قبلا شرکت ها خیلی بیشتر از پهنای باندشون میفروختند که حالا با این کار اگه نظارت پشتش باشه نمیتونند اینطوری دزدی کنند.

2. 5 کاربر از abbasjun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

من روی این قضیه ی شیر شدن بین 10 نفر خیلی شک داشتم و رفتم از یکی از رفقام که توی شرکت نداگستر کار می کرد این قضیه رو پرسیدم و فهمیدم این قضیه بیشتر به ضرر شرکت هاست تا کاربران:
    چرا؟
    خوب نگاه کنید الان اگه شرکتی به طور مثال 10 مگ پهنای باند داره فقط مجازه 100 نفر مشتری داشته باشه و این پهنای باند رو بین 100 نفر شیر می کردند که قبلا اینطوری نبود و خیلی بیشتر از این مقدار مشتری می گرفتن بدون اینکه کاری برای افزایش پهنای باند بکنن اما الان اگه شرکتی بخواد حتی به 1 نفر بیشتر از این مقدار سرویس بفروشه باید پهنای باند اضافه بخره (البته این کار باید نظارت قوی از طرف سازمان تنظیم پشتش باشه) و حالا این بعیده که هر 100 نفر با هم در حال دانلود باشند پس هیچوقت سرعت پایین تر از مقدار مورد نظر نمیره.
    پس این طور میشه نتیجه گرفت که قبلا شرکت ها خیلی بیشتر از پهنای باندشون میفروختند که حالا با این کار اگه نظارت پشتش باشه نمیتونند اینطوری دزدی کنند.
    والا این چیزی هست که ما از اول میگفتیم. که اگه درست اجراش کنن خوبه اما چون توش دزدی میشه به احتمال 90% برای کاربرا بد میشه.
    الان تعرفه های پارس انلاینو نگاه کنید جالبه. 128 با 4گیگ حجم 14950 تومن، 256 نامحدود 14500 تومن!

4. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

الان تعرفه های پارس انلاینو نگاه کنید جالبه. 128 با 4گیگ حجم 14950 تومن، 256 نامحدود 14500 تومن!
    کجاش جالبه؟ سرویس محدود سرعتش شاید تا 200 هم بره! اما باید حجم بخرین! اما اون یکی نامحدود هست و سرعتش 30 40 ..

6. 3 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

منظور منم اینه که وقتی اون سرویس هم نامحدود هست و هم ارزون یه مشکلی داره. راستی کسی امتحان کرده ببینه واقعا سرعت از 30_40 پایین تر نمیاد؟ (سرعت اصلی باید 32 باشه).
    حالا این حرفا رو بیخیال. من از یه چیزی خیلی تعجب میکنم، از اون طرف دارن اینترانت راه میندازن، از این طرف تصمیم میگیرن یه قانون اجرا کنن که محدودیت برداشته بشه، باز این قانونو 100 بار تغییر میدن و 1000 جور تبصره میذارن براش.
    من که احساس میکنم اینا بعد از یه مدت سرعتو با توجه به این تبصره ها حسابی میارن پایین و دولت میگه خوب بچه ها اینترنت که دیگه عملا تعطیله ما از این به بعد فقط اینترانت ارائه میدیم
    Last edited by saurron; 20-09-2011 at 12:08.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تاوقتی که کسی این سرویس ها رو نگیره و وضعیت رو نبینه این بحثا بی فایده هست . یعنی توی این چند روزه هیچ کس نگرفته؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هر صورت مجبوره الان مخابرات تهران كه قيمتهاي جديد رو زده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمتای قبلیه که کجاش جدیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

منظور منم اینه که وقتی اون سرویس هم نامحدود هست و هم ارزون یه مشکلی داره. راستی کسی امتحان کرده ببینه واقعا سرعت از 30_40 پایین تر نمیاد؟ (سرعت اصلی باید 32 باشه).
    حالا این حرفا رو بیخیال. من از یه چیزی خیلی تعجب میکنم، از اون طرف دارن اینترانت راه میندازن، از این طرف تصمیم میگیرن یه قانون اجرا کنن که محدودیت برداشته بشه، باز این قانونو 100 بار تغییر میدن و 1000 جور تبصره میذارن براش.
    من که احساس میکنم اینا بعد از یه مدت سرعتو با توجه به این تبصره ها حسابی میارن پایین و دولت میگه خوب بچه ها اینترنت که دیگه عملا تعطیله ما از این به بعد فقط اینترانت ارائه میدیم
    اگه به قول خودشون زیرساختهاشونو تقویت نکنن با این وضع موجود فکر نکنم سرعت درست و حسابی با نامحدود همگانی حاصل بشه شاید هم به قول شما سرعت کم بشه و همه رو سوق بدن به سمت اینترنت پاک
    به هر حال هنوز محدودیت 128 مصرف خانگی برداشته نشده و کمی سوال بر انگیزه حرکتشون .
    به هر حال امیدواریم از این رتبه 170 بیایم طرفای 120-130 یعنی میانگین سرعت حدود 3-4مگابیت.
    -------------------------------------
    یکی از بچه ها اینجا نوشته بود پیشگامان قیمتاشو تغییر داده پس چرا پیشگامان نصف جهان هنوز تغییر نداده ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hermione; 20-09-2011 at 13:14.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

شانس من خطم چند روز قبل از این خبرها(اجرا شدن قانون در چند شرکت) رفته بودم مخابرات و تمدید کرده بودم.
    ماه بعد اگر مخابرات از قانون تبعیت نکنه میرم پارس آنلاین. هر چی باشه سرعتش 30 هم باشه(256) بازم طبق جدول 8 گیگ گیرمون میاد.
    بهتر از مخابراته که از 128 تا 1 مگ به همه یک نوع حجم رو داده. سرعتش هم همچین 200 نیست. آخر آخرش به 70 میرسه که بخوره تو سرش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام به دوست عزیز مسعود ...
    در پست های قبلی گفته بودید که تا الان 4 شرکت اقدام به ارائه اینترنت نامحدود کردن ... از بین این چهار تا شرکت از نظر قیمت و کیفیت شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟
    متشکر

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

سلام به دوست عزیز مسعود ...
    در پست های قبلی گفته بودید که تا الان 4 شرکت اقدام به ارائه اینترنت نامحدود کردن ... از بین این چهار تا شرکت از نظر قیمت و کیفیت شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟
    متشکر
    مثلا تو شهر من یه پیشگامان هست با یه پارس آنلاین
    الانهم پارس هستم و پارس رو ترجیح میدم به پیشگامان
    چون اینجا زیاد پیشگامان سرعتاش جالب نیست

14. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •