مشکلی که از اون لحاظ نداره. مشخصاتی که بهت گفتن چی هست؟ با کدوم گارانتی گرفتی؟ قیمت؟
مشکلی که از اون لحاظ نداره. مشخصاتی که بهت گفتن چی هست؟ با کدوم گارانتی گرفتی؟ قیمت؟
1530 با موس ، کیف ، کول پد ، گارانتی خودشون
البته رفتم سایت گارانتیش بنظرم مشکلی نداشت این آدرسشه :.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگه تمام کارای لپ تاپتو انجام میدیم یعنی بک آپ ، نصب ویندوز ،نصب تمامی نرم افزارای 2012 که یکیش آنتی ویروس نده که میگفت لایسنسش یسالس و قیمتش 56 تومان و چیزای دیگه
در مورد گارانتیش میگفت 3 دوره تو یه سال نرم افزاری لپ تاپو چک میکنه 2 دوره هم سخت افزاری اگه مشکل داشته باشه عوض میکنه
همه چیو گارانتی میکنه جز ضربه و ازینجور چیزا
زنگ زدم زیگورات اصفهان میگفت با گارانتی 1 ساله 1680 با گارانتی 2 ساله 1740
شما تگشو چک کردین؟مشکلی نداشت؟ممنون![]()
سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7
من برای اجرای بازی PES دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد
وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد
فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی یکی از دوستان این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،
Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS
Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB
من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!
چه کار کنم درست شه ؟
با vpn برو به سایت nvidia درایور حدید بگیر....بعدم باید بری از nvidia control panel کارت گرافیکت رو برای این برانامه بزاری high perfomance.....برای gta هم این مشکل پیش می آد....سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7
من برای اجرای بازی PES دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد
وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد
فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی یکی از دوستان این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،
Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS
Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB
من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!
چه کار کنم درست شه ؟
بابت پاسختون دستتون درد نکنه...
ولی این کارهایی رو که گفتید انجام داده بودم کارم راه نیوفتاده بود...
پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
دوست عزیز پیشنهاد من اینه با همون گارانتی رسمی بگیر. گارانتی یه فروشنده برا خودش خوبه . منم میتونم از دبی بخرم و خودم گارانتی کنم. اگه هم مشکل پیدا کن بدم یه تعمییر کار. خرابی بالای دل رو که میبینی بخاطر همینه که دست زیاد داخلشه. من خودم اتفاقا الان اصفهان هستم و با نماینده اصفهان رابطه دارم.
مشخصاتتو نگفتی؟
پست 697 این تایپیکو بخون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farhad moradi; 02-10-2011 at 15:45.
درایور انویدیا که باید آپدیت شده باشه. ( درایور اینتل هم از سایت خود دل میتونید آپدیت کنید )
توی اون کنترل پنل انویدیا علاوه بر اینکه فایل اجرایی بازی PES رو انتخاب میکنید و میذارید روی high performance ، فایل setting بازی رو هم همینکار باهاش بکنید.
خوندمش.حق با شماست.قبول دارم ولی این فروشگاه چندین ساله داره کار میکنه و آشناست، واسم غریبه نیست
معتبره.نمیخوام توجیه کنم ولی زیگورات میگه 1700 ترجیح میدم نخرم چون اینقدر پول ندارم که بخرم
واسه گارانتی دفتر مرکزی داره،چهار راه توحید،رفتم دیدمش.بنظر شما جمع میکنه میره؟نمیدونستم خرید لپ تاپ اینقدر دنگ و فنگ داره!
بعدشم اصفهان قیمت صبحش با شبش 30 40 تومان فرق میکنه یعنی روز به روز داره گرون میشه چه خبره؟چرا اینقدر داره گرون میشه؟همه جا همینجوره؟میگن واسه دلاره.
امیدوارم اصلا مشکل پیدا نکنه که بخواد کارش به گارانتی بکشه
راستی مشخصات چی بدم؟اگه منظورتون لپ تاپه خوب فول آپشنشه.فقط رمش 6 مگاست .بهم گفت واست یه 2 اضافه میکنم.
ممنون که کمکم میکنی.خدا خیرت بده![]()
این هم لینک مستقیم گرافیک انویدیا که میگید ...
حالا دارم دانلودش میکنم ... ( با حجم 180 mb )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که مشکل حل بشه ...
از صبح تا حالا فقط 1 گیگ درایور گرافیک گرفتم ...
بحث سر جمع کردنش نیست . البته اینم هست ولی توی نوع خدمات پس از فروش و اطمینان از عوض نشدن قطعه ها هم هست.قیمتای گارانتی زیگورات رو خود زیگورات تعیین میکنه و کل نماینده ها هم با همین قیمت میدن. نوسانات دلار باعث افزایش قیمتا شده. الان قیمتا رو شدیدا باید بروز داشته باشی.
ببینید شرکتی که کل کشور نماینده داره با یه شرکت که فقط تو محدوده خودش هست فرق میکنه. 1530 که شما گفتید قیمت خرید من هم نیست و سراغ این قیمتا نمیرم چون میدونم فرقی هست. وگرنه منم می اومدم همینی که شما گرفتید با این قیمت رو 1400 میگرفت و سودم هم بالاتر می شد . میتونم از دبی بگیرم و خودم گارانتی کنم .
راستی مال زیگورات 8 گیگ رم هست
باز دست خودتونه و انتخاب با شماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)