سلام دوستان با کمک های که به من کردین بلاخره تونست اون مرحله رو رد کنم ممنون.
خب دوستان من اینجا گیر کردم. نمیدونم چطور این توپ، گوگولی مگولی رو خارج کنم در بسته است. ممنون میشم اگه کمک کنید. اینم عکس:
![]()
سلام دوستان با کمک های که به من کردین بلاخره تونست اون مرحله رو رد کنم ممنون.
خب دوستان من اینجا گیر کردم. نمیدونم چطور این توپ، گوگولی مگولی رو خارج کنم در بسته است. ممنون میشم اگه کمک کنید. اینم عکس:
![]()
گفتم دوباره پست رو بدم بیاد بالای صفحه
همین الان دیدم دانلودها یک اپدیت 4 گیگی واسه بازی گذاشته نسخه اسکیدرو . اگه راست باشه این تغییراتیه که با این اپدیت صورت میگیره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک صفحه دانلود (به جای خطچین دانلودها رو بزارین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این صفحه ی که گذاشتی باز نمیشه.
ایدت شد شرمنده
Last edited by jafarr; 29-08-2012 at 15:48. دليل: باگ
برو یکی از اون گوی های اتشی بگیر پرت کن رو توپ و خودت هم برو بالا سکو تا در باز شه بعد با تفنگت گوی رو بترکون و توپ پرت میشه اون طرف در
شما هم یه دونه از اون گوی هایی که منفجر میشن وردار و برو بالا سکو واستا و پرتش کن رو توپ و با تنفگت بترکون
ولی من چیزی که دیدم تو این بازی باگ زیاد داره و گاهی واقعا این باگهاش ادم رو گیج میکنه و فکر میکنی تو بازی گیر کردی .
مثلا من خودم امروز تو قسمت moutaion of heartstone رو heartstone سوم گیر کردم و قبل اینکه karn هم منو پرت کونه او طرف در دیدم که یه گوی پشت در هست و بعدا به کارم میاد بعدش که اهرم رو کشیدم امدم دیدم توپ نیستش یعنی باگ شده بود و 4 ساعت دقیق الاف شدم
داداش حرفا میزنیا من که این کارو کردم نشد.
شما اصن میدونی منظور من کدوم توپه؟
من توپ ابی رنگ رو میگم چطور از در ردش کنم در که باز نمیشه.
تو همون عکسی که گذاشتی سمت راست یه سکو هست از همون قسمتی که تو عکس دیده میشه
برو بالا و بایست روش گوی رو بزار جلوی در وقتی نرده ها پایین امدن گوی اتشی که رو گوی گذاشتی رو بترکون که گوی میره اون ور....
آقا یک سوتی با حال. اینجا آسانسور داشت میرفت پایین بعد ضربه محکم زدم سنگ بوجود اومد و در هوا معلق موند ( Mind Freak ) !!!!!!
اگه رو آب هم ضربه محکم بزنید سوتی میده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)