منم تجربیاتم رو میذارم تا شاید بدرد کسی بخوره.
تایید میشه.شیمی
براي شيمي شما بايد سطر به سطر كتاب درسي رو حفظ باشيد، مخصوصا حاشيه هاي كتاب كه البته كتاباي تست اونا رو خوب پوشش دادن
مبتکران: حتما میدونید که کتاب های تست بهمن بازرگانی (مبتکران) ترکونده. (فقط تست نیست، ایستگاه های درس و نکتش کامل کامله).
خیلی سبز: هر کس که خونده میگه فوق العادست!
من که امسال کنکور داشتم (رشته ی تجربی)
شیمی پیش 1 و 2 مال خیلی سبز بود
مال دوم و سوم هم از مبتکران
واقعا بهترین کتاب شیمی های بازار همین دوتا هستند.
ابتدا کتاب درسی رو میخوندم هرچند نقوص زیادی داره (بیشترا ز همه جملات و ... که حفظی بودند و ... رو میخوندم و واسه روشهای حل مسائل و ... هیچوقت به اونی که تو کتاب بود توجه نمیکردم و میرفتم از کتاب های کمک آموزشیم که بالا گفتم میخوندم)
من که ازشون خیلی راضی بودم.
شیمی کنکور رو هم فکر کنم قورت دادم.
در ضمن یه توصیه دارم در مورد شیمی و اینکه هیچوقت هنگام مطالعه درس شیمی سعی نکنید تو همون موقع فرمولهای شیمیایی رو یاد بگیریدچون قاطی میکنید.برای این کار یه وقت جداگونه برای حفظ فرمول های شیمیایی واکنش ها اختصاص بدید.حتما هم همه ی فرمول ها رو از بر بشید که خیلی کمکتون میکنه.
تو همین کتاب مبتکران آقای بازرگان کل فرمول ها رو تو چند صفحه پشت سر هم و با ترتیب گذاشته.
------
زیست شناسی:
من کتاب زیست 1 و 2 و پیش 1 و 2 انتشارات خیلی سبز رو داشتم و بهتر ازین رو ندیدم.
البته پیشنهادم اینه که اول خود کتاب درسی رو به قول معروف بخورید بعدش برید سراغ این.
البته من روشم اینطوری بود: کتاب رو فول میشدم بعدش از جزوات آموزشی دیگه نقاط ریز و درشتشو در میاوردم .
بعدش یه بار مرورش میکردم.
اونوقت هرچی ازون فصل فهمیده بودم رو تو ورقه ی آچار مینوشتم.و اونم طالبی رو هم یادم میرفت دوباره میخوندم.
بعد از این میرفتم سراغ تست.خیلی نتیجه داد.
------
فیزیک:
من واسه فیزیک کنکور کتابهای مبتکران رو میخوندم.
اگر پایه تون قویه به نظر من مبتکران خیلی عالیه.
واسه انتشارات کتاب سبز رو نمیدونم ازش خبر ندارم.
اگر هم پایه تون خیلی قوی نیست کتابای فیزیک گاج (سفید | تست + درسنامه پاسخنامه) خیلی خوبه.
-------
ادبیات:
من واسه ادبیات کنکور خود کتابهای درسی رو میخوندم و کتب تست هم ماله انتشارات خیلی سبز بود.خیلی عالیه
-------
واسه زمین شناسی که خوب زیاد بهش توجه نمیکردم ولی هر از گاهی کتاب سری بامزی زمین شناسی خیلی سبز رو میخوندم و همچنین از فلش کارت های قلم چی هم استفاده میکردم.
-------
ریاضیات هم من کلاس میرفتم و جزوه استادمو میخوندم ولی تست رو خودش میگفت که از کتاب 10 سال کنکور ریاضیات آبی قلم چی استفاده کنید.اینم کلا خوب بود.
-------
دین و زندگی
هم از کتب جامع انتشرات خیلی سبز استفاده میکردم.البته مال گاج رو هم داشتم.البته اولین منبع درسنامه ام کتاب درسیم بود و تست این دو کتاب رو میزدم.
-------
لغات زبان رو هم از کتاب 3in1 (با جلد گالینگور) انتشارات سبز میخوندم و درسنامه و تست و... هم ماله جامع کتاب سبز
یه کتاب مخصوص ریدینگ هم داشتم که اونم از همین بود.
-------
عربی:
من کلا با این عربی مشکل داشتم.واسه عربی کتاب اول و دوم و سوم عربی انتشارات ژرف اندیشان رو گرفتم و خوندم.واسه تست هم کتاب عربی انتشارات خیلی سبز رو داشتم.کتاب عربی گاج سفید رو هم داشتم.
-------
البته واسه ی همه ی درسهام کتاب های دیگه ای از انتشارات دیگه رو هم داشتم ولی با اینا بهتر ارتباط برقرار میکردم.
-----------------------
ولی یه نکته رو بگم.
اینکه یکی یه کتابیو میخونه و یکی یه مدل دیگه به نظرم عامل اصلی خود فرد هست نه کتابش.
هر کتابی خوبه.حالا یکی بیشتر و یکی کمتر