تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 113 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگر تاثیر نداشت که نمی پرسیدن
    اول فکر کردم مریم صفدری شمایین . یکی از شش تایی بود که با هم رفتیم برای مصاحبه.
    بیشترشون باباشون دندون پزشک بود برا همین خیلی خوب به سوالات خانوم دکتر جواب دادن
    منم وقتی خانوم دکتر ازم سوال پرسید یه کلمه نتونستم جوابشو بدم
    شما با دوستتون اومده بودین ؟؟جلوی درورودی رتبتونو داشتین به بچه های دیگه میگفتین؟؟؟یکیتون گفت1700منطقه 3ولی اونیکی اگه شما باشین گفتین 2000خورده ای .اون عینکیه شمابودین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بابا قبول نکنن...... من که ازدیروز دارم بکوب درس می خونم که سراسری قبول بشم.ازمحیط دانشگاه خوشم نیومد.می دونستی ماروهفته ای یک جلسه میبرن خوددانشگاه شهید بهشتی.دانشگاه ما میشه همون ساختمانی که برا مصاحبه رفته بودیم.........

داره خودمونی میشه rezamousavifard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما با دوستتون اومده بودین ؟؟جلوی درورودی رتبتونو داشتین به بچه های دیگه میگفتین؟؟؟یکیتون گفت1700منطقه 3ولی اونیکی اگه شما باشین گفتین 2000خورده ای .اون عینکیه شمابودین؟
    خواستیم روحیه اونارو تضعیف کنیم

البته هر دو تا مون عینکی بودیم

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

البته اونا هم خیلی خالی بندی میکردن ما هم خواستیم کم نیاریم

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بابا قبول نکنن...... من که ازدیروز دارم بکوب درس می خونم که سراسری قبول بشم.ازمحیط دانشگاه خوشم نیومد.می دونستی ماروهفته ای یک جلسه میبرن خوددانشگاه شهید بهشتی.دانشگاه ما میشه همون ساختمانی که برا مصاحبه رفته بودیم.........
    راست میگین من امتحان مجارستان قبول شدم اگر بین الملل قبول نشم میرم مجارستان ، چون خواهرم اونجا داره دارو سازی می خونه میگه شرایطش عالیه و شهر دبرسنم خیلی شهر توپیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راست میگین من امتحان مجارستان قبول شدم اگر بین الملل قبول نشم میرم مجارستان ، چون خواهرم اونجا داره دارو سازی می خونه میگه شرایطش عالیه و شهر دبرسنم خیلی شهر توپیه.
    یکی ازاونا من بودم.ولی رفتم اونور فرمو پرکنم.مگه شما تافل دارین؟میشه یکم درمورد مجارستان راهنمایی کنی که شرایط قبولیش چطوریه؟شهریه هاش چطور؟من اگه سال بعد قبول نشم میرم ترکیه.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یکی ازاونا من بودم.ولی رفتم اونور فرمو پرکنم.مگه شما تافل دارین؟میشه یکم درمورد مجارستان راهنمایی کنی که شرایط قبولیش چطوریه؟شهریه هاش چطور؟من اگه سال بعد قبول نشم میرم ترکیه.
    شما که مارو شناختید لااقل یه ندا می دادی ما چاخان نکنیم بعد تافل کجا بود بابا. مجارستان هیچی نمی خواد فقط یه امتحان زبان ازت میگیرن قبول میشی میری بعد ترمی ۸۰۰۰دلار خرجت میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما که مارو شناختید لااقل یه ندا می دادی ما چاخان نکنیم بعد تافل کجا بود بابا. مجارستان هیچی نمی خواد فقط یه امتحان زبان ازت میگیرن قبول میشی میری بعد ترمی ۸۰۰۰دلار خرجت میشه
    چی می گفتم می خواستی بگم سیدازشما بعیده؟؟؟!!!!!8000دلار بااین وضعیت خیلی زیاد میشه دوروبر24ملیون.خودشم ترمی.........همون ترکیه بهتره.مشکل زبانشم ندارم.رشته دندانپزشکی شم توجهان هفتم.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چی می گفتم می خواستی بگم سیدازشما بعیده؟؟؟!!!!!8000دلار بااین وضعیت خیلی زیاد میشه دوروبر24ملیون.خودشم ترمی.........همون ترکیه بهتره.مشکل زبانشم ندارم.رشته دندانپزشکی شم توجهان هفتم.
    با زبونش مشکل نداری!!!!! ترکی بلدی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خرج ترکیه هم فکر نکنم کمتر از ترمی بیست میلیون باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •