شما با دوستتون اومده بودین ؟؟جلوی درورودی رتبتونو داشتین به بچه های دیگه میگفتین؟؟؟یکیتون گفت1700منطقه 3ولی اونیکی اگه شما باشین گفتین 2000خورده ای .اون عینکیه شمابودین؟
شما با دوستتون اومده بودین ؟؟جلوی درورودی رتبتونو داشتین به بچه های دیگه میگفتین؟؟؟یکیتون گفت1700منطقه 3ولی اونیکی اگه شما باشین گفتین 2000خورده ای .اون عینکیه شمابودین؟
بابا قبول نکنن...... من که ازدیروز دارم بکوب درس می خونم که سراسری قبول بشم.ازمحیط دانشگاه خوشم نیومد.می دونستی ماروهفته ای یک جلسه میبرن خوددانشگاه شهید بهشتی.دانشگاه ما میشه همون ساختمانی که برا مصاحبه رفته بودیم.........
خواستیم روحیه اونارو تضعیف کنیم
البته هر دو تا مون عینکی بودیم
البته اونا هم خیلی خالی بندی میکردن ما هم خواستیم کم نیاریم![]()
راست میگین من امتحان مجارستان قبول شدم اگر بین الملل قبول نشم میرم مجارستان ، چون خواهرم اونجا داره دارو سازی می خونه میگه شرایطش عالیه و شهر دبرسنم خیلی شهر توپیه.
یکی ازاونا من بودم.ولی رفتم اونور فرمو پرکنم.مگه شما تافل دارین؟میشه یکم درمورد مجارستان راهنمایی کنی که شرایط قبولیش چطوریه؟شهریه هاش چطور؟من اگه سال بعد قبول نشم میرم ترکیه.
شما که مارو شناختید لااقل یه ندا می دادی ما چاخان نکنیم بعد تافل کجا بود بابا. مجارستان هیچی نمی خواد فقط یه امتحان زبان ازت میگیرن قبول میشی میری بعد ترمی ۸۰۰۰دلار خرجت میشه
چی می گفتم می خواستی بگم سیدازشما بعیده؟؟؟!!!!!8000دلار بااین وضعیت خیلی زیاد میشه دوروبر24ملیون.خودشم ترمی.........همون ترکیه بهتره.مشکل زبانشم ندارم.رشته دندانپزشکی شم توجهان هفتم.
با زبونش مشکل نداری!!!!! ترکی بلدی؟
خرج ترکیه هم فکر نکنم کمتر از ترمی بیست میلیون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)