مدل: Eee PC 1215 b
پردازنده 1.6GHz AMD e350 ، با 1 مگابایت Cache L2
500 گیگابایت هارد، 2 گیگابایت RAM ، کارت گرافیک ATI 6310/512MB
صفحه نمایش 12 اینچی ، قیمت 770
می ارزه با این قیمت یا نه؟
صفحه نمایش 12 اینچی ، قیمت 770
می ارزه با این قیمت یا نه؟
AMD E-350 قوی تره.
الان قیمت ها شدیدا گرونه و مسلما هیچکدوم با این قیمت ها نمی ارزن مگر اینکه مشکل مالی نداشته باشین یا نیازتون فوری باشه.
یه فروشگاه تو تهران بهم معرفی میکنید قیمت مناسب این کانفیگو گیر بیارم.کارم گیره هرچی ارزونتر بهتر.ممنون.پخ
[QUOTE=mohsenmas;6863887]مدل: Eee PC 1215 b
با گارانتی ویستا خریدم 730
چرا اینجا انقد ارزون زده ؟
چطور بچه ها گرفتن 730 ؟
ویرایش مدیریت
Last edited by biostar; 06-03-2012 at 13:41.
[QUOTE=mohsenmas;6865448]لطفا آدرس یا تلفن فروشنده را برایم پیام یا ایمیل کنید. متشکرم.
من سه روزه 1215b خریده ام...وقتی از نزدیک به صفحه نمایش نگاه می کنم یک چیزایی مثل برفک نزدیک پیکسل ها مشاهده می شود....ضمنا موقع نگاه کردن فیلم هم چندان احساس خوبی به آدم دست نمی دهد..ممکنه به خاطر ویندوز استارتر همه قابلیتهای گرافیکی را نمی تواند بکار بگیرد؟
سلام دوست عزیز. مبارک باشه.
مشکلی دیده شدن برفک در پیکسل ها رو من تا حالا نداشتم و روی سیستم دوستان هم ندیدم. کسی هم تا حالا ذکر نکرده. احتمالا باید ببرید گارانتی درست کنند.
در مورد دیدن فیلم هم من به شخصه هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. واقعا عالیه و جوابگوست.
از بابت ویندوز، دقیقا مطمئن نیستم فکر کنم قابلیت های گرافیکی کاملا ساپورت می شن. اما شدیدا توصیه می کنم که خودتون ویندوز جدید نصب کنید. 64 بیتی هم بریزید بهتره. در نصب ویندوز جدید و بیخیال شدن ویندوز اورجینال استارتر شک هم نکنید!!!
اما مهم ترین نکته: حتما باید برید درایور های دستگاهتون رو دانلود کنید و بعد هم نصب کنید. این طوری می تونید مطمئن شید که از تمامی امکانات دستگاهتون به بهترین شکل استفاده می کنید. درایورهاتون رو حتما از سایت اصلی ایسوس، منتاسب با ویندوزتون و آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید.
بله حتما این کار رو انجام بدین خصوصا اگر 4 گیگ رم داشته باشید.فقط من یه مشکل از زمانی که ویندوز رو عوض کردم صدا از طریق کابل HDMI به TV منتقل نمی شه.
راهی پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان
لطفاً بفرمایید آیا رقیبی برای این نت بوک پیدا شده ؟ نت بوک جدیدی که مشخصاتش مثل این باشه هست ؟
من بعد از اینکه دوبار این نت بوکو خریدم و مشکل داشته و پس دادم بازم هوس کردم برم بخرمش
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)