تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 42 از 269 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کی‌روش یک قدم ایران را به برزیل نزدیک‌تر کرد/ او به وعده‌هایش عمل کرده است

پرتیراژترین روزنامه ورزشی پرتغال نوشت: کارلوس کی‌روش ایران را یک قدم دیگر به حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نزدیک کرد.
    خبرگزاری فارس: کی‌روش یک قدم ایران را به برزیل نزدیک‌تر کرد/ او به وعده‌هایش عمل کرده است
    به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه آبولا نوشت: کی‌روش با کسب پیروزی ۴ بر یک در خاک اندونزی یک قدم دیگر ایرانی‌ها را به حضور در جام جهانی برزیل نزدیک‌‌تر کرد. او با این برد خوشحالی را به جمع هواداران پرشمار فوتبال آورد.
    در ادامه این گزارش همچنین عنوان شد: موقعیت ایران در صدر گروه پنجم با کسب ۱۱ امتیاز مستحکم‌تر شد و این تیم به دور بعدی مقدماتی صعود کرد. به این ترتیب بازی آینده با قطر برای کی‌روش و شاگردانش جنبه تشریفاتی یافت.
    سایت آر.آ.تی.پی پرتغال نیز عنوان کرد با کسب پیروزی مقابل حریف، مربی سابق رئال مادرید، منچستریونایتد و ملی پرتغال، ایران را در مسیر راهیابی به جام جهانی باقی نگه داشت.
    این سایت متذکر شد کی‌روش تا این مرحله به وعده‌های خود در قبال اهداف‌اش جامه عمل پوشانده است.

2. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

برخلاف نظر شما علیرضا جان به نظر من بودن ژاپن تو گروه ما بدترین قرعه میتونه باشه .ببین بین سه تیم برتر یعنی ژاپن و کره و استرالیا به نظر من بهترین قرعه کره هست.فوتبال ما همیشه جلو کره نتایج بهتری رو گرفته تا مقابل ژاپن که الان از بهترین هاست حتی به نظر من استرالیا هم برای ما بهتر از ژاپن میتونه باشه اخه غیر از مسائل فنی که به نظر من از ژاپنی ها ضعیف ترند میتونه 2 تا بازی با سبک های نزدیک اروپایی هم باشه واسه ما.
    ما که احتمالا نمیتونیم یه حریف تدارکاتی خوب پیدا کنیم همین استرالیا میتونه تا اندازه ای ما رو با سبک های روز دنیا اشنا کنه.

اما در باره حذف احتمالب عربستان .من اصلا دوس ندارم تو این مرحله حذف بشه .
    خیلی دوست داشتم بیاد بالا و بیفته تو گروه ما .اونموقع حذف عربستان +صعود احتمالی ما مزه صعود رو دو چندان میکرد .
    اخه با این روندی که ما داریم روز به روز داریم بهتر میشیم و از اون بر سخت میشه تصور کرد که عربستان بتونه پیشرفت داشته باشه
    من که اصلا دوست ندارم به این عربستان روبرو بشیم هم بار روانی زیادی رو ایجاد میکنه که سم واسه بازیکنهای احساسی ما
    با این داریم جلو تیمهای عربی واقعا خوب نتیجه می گیریم ولی بازم اینا کثیف بازی خودشون رو دارن کیفیت ایران هم همیشه جلو تیمهای شرق آسیا عالی بوده بنظر من فرقی نداره با کره باشیم یا ژاپن همیشه حتی تو ضعیف ترین حالت تیم ملی این تیم ها به زور تونستن ببرن حالا که باید بترسن و بازی های زیبایی از کار در میاد

4. 6 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من که اصلا دوست ندارم به این عربستان روبرو بشیم هم بار روانی زیادی رو ایجاد میکنه که سم واسه بازیکنهای احساسی ما
    با این داریم جلو تیمهای عربی واقعا خوب نتیجه می گیریم ولی بازم اینا کثیف بازی خودشون رو دارن کیفیت ایران هم همیشه جلو تیمهای شرق آسیا عالی بوده بنظر من فرقی نداره با کره باشیم یا ژاپن همیشه حتی تو ضعیف ترین حالت تیم ملی این تیم ها به زور تونستن ببرن حالا که باید بترسن و بازی های زیبایی از کار در میاد
    عربستان اون تیم ترسناک() چندسال پیش نیست
    تقریبا میشه گفت یه جورایی وا دادن.ما کیروش رو داریم اونا سرمربی شون فعلا!!!! رایکارد(ناصر الجوهر!) هست!!!
    من فکر میکنم که عربستان نتونه برامون دردسر ساز بشه

6. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برخلاف نظر شما علیرضا جان به نظر من بودن ژاپن تو گروه ما بدترین قرعه میتونه باشه .ببین بین سه تیم برتر یعنی ژاپن و کره و استرالیا به نظر من بهترین قرعه کره هست.فوتبال ما همیشه جلو کره نتایج بهتری رو گرفته تا مقابل ژاپن که الان از بهترین هاست حتی به نظر من استرالیا هم برای ما بهتر از ژاپن میتونه باشه اخه غیر از مسائل فنی که به نظر من از ژاپنی ها ضعیف ترند میتونه 2 تا بازی با سبک های نزدیک اروپایی هم باشه واسه ما.
    ما که احتمالا نمیتونیم یه حریف تدارکاتی خوب پیدا کنیم همین استرالیا میتونه تا اندازه ای ما رو با سبک های روز دنیا اشنا کنه.
    من نبودم ها
    این نظر حسینه و البته منم فکر میکنم اگر اینجوری بشه این گروهی که حسین گفته ساده تر از گروه دیگه که استرالیا و کره و عراق و... توش هستن میشه
    درسته ژاپن تقریبا قویتر از استرالیا و کره هستش اما تیمای دیگه این گروه ضعیترن

اما در کل برای رفتن به برزیل باید خودمون رو برای رقابت با هر تیمی آماده کنیم
    من فکر میکنم امسال کره و استرالیا و ژاپن اون قدرت گذشته رو ندارن و حتی شاید دو تیم از این سه تیم به جام جهانی نرن اصلا بعید نیست

8. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحرين كه عملا حذف شده ايشالا عربستان هم حذف ميشه ديگه گربه سياه نداريم و راحت ميريم جام جهاني
    هورا هورا

10. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت گل هم در راستای شفاف سازی های(!) خودش خبری رو داده که معلوم نیست درباره چیه! ..." اتفاق جنجالی در فوتبال ایران"!
    شایعه شده فوتبالمون قرار تعلیق بشه
    ظاهرا 3-4 تا دلیل هم دارن که یکیش میگن ارتباط کفاشیان با بن همامه......عده ای میگن برای ورود افراد سی ا سی تویه فوتبال......و شاید هم فیفا منتظر یه بهونه بوده باشه....ولی هرچی هست مثل اینکه وقت دادند که به این موضوع رسیدگی کنند و اگه حل نشد فوتبال تعلیق بشه.

12. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جدا از نتیجه بنظرم ضعیفترین نمایش تیم ما در بازیهای گروهی بود, هافبکامون خوب نبودن(مخصوصا نکونام) و کمتر تونستن توپ سالمی از دفاع به حمله منتقل کنن بنابراین شاهد توپهای زیادی بودیم که مستقیم از خط دفاعی بلند میشد (متاسفانه این نوع بازی بی هدف و خسته کننده برای تماشاگر ایرانی اصلا تازگی نداره!!)

در مورد عربستان خیلی زوده برای حذفش خوشحالی کنیم..عربستان با برد صعود میکنه (استرالیا انگیزه نداره و احتمالش زیاده از لژیونرها و ترکیب اصلی استفاده نکنن) و در صورت مساوی هم فقط با برد عمان حذف میشن...کلا در 5 حالت از 9 حالت ممکن صعود میکنن!
    با توجه به شناختی که از اینا داریم بعید نیست به هر وسیله ای ( ) خودشون رو بالا بکشن.
    +
    امیدوارم خبر در مورد سیدبندی بر اساس رنکینگ درست باشه..در اینصورت دست کنفدراسیون آسیا برای گروه بندیهای عجیب و غریب و قرار دادن ایران در سید سوم و پایینتر بسته میشه.

میلاد به نظر من اصلا برای بازی در نقش وینگر مناسب نیست امروز به غیر از گل هیچ کاری نکرد و دریغ از یک پاس سالم
    به نظر من خلعتبری برای وینگر چپ بهتره تا رضایی و همینطور رضایی برای وینگر سمت راست بهتره تا میلاد
    این خیلی خوبه که قاضی داره در خط حمله مفید بازی میکنه اما چنین روشی فکر نمیکنم برای بازی با بزرگان آسیا جواب بده و نمیشه مثلا در برابر ژاپن یا کره به جای استفاده از مهاجم هدف از مشابهش استفاده کرد
    من فکر میکنم بهتر باشه در بازیهای دوستانه میلاد رو به عنوان مهاجم هدف امتحان کنیم و از انصاریفرد به عنوان ذخیره همیشگیش استفاده کنیم اینجوری هم یه مهاجم هدف ثابت پیدا میکنیم و هم یه مهاجم خوب در کنارش تربیت میکنیم
    غیر از این دوتا متاسفانه فعلا در لیگمون مهاجمی نمیبینم که بتونه در این پست و در مقابل بزرگان آسیا خوب بازی کنه
    شاید فقط هاشیمان باشه که بشه ازش به عنوان یه ذخیره طلایی استفاده کرد
    نمیدونم چرا هیچکس آرش افشین و نورورزی فولاد رو نمیبینه!..یعنی حق اقای گل فصل پیش و یکی از پدیده های جوون فوتبالمون این نیست که حداقل تو فهرست تیم ملی باشن؟!! قبول دارم کمی افت کردن که شاید یکی از دلایلش همین بی توجهی تیم ملی باشه...البته اینا دو عیب بزرگ دارن : تو فولاد بازی میکنن و بلد نیستن خودشون رو در رسانه ها مطرح کنن (برعکس انصاری فرد و.......!)
    Last edited by Rastin.; 16-11-2011 at 20:04.

14. 4 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من ترجیح میدم عربستان همین الان حذف بشه و کلی دور هم به ریششون بخندیم

شایعه شده فوتبالمون قرار تعلیق بشه
    ظاهرا 3-4 تا دلیل هم دارن که یکیش میگن ارتباط کفاشیان با بن همامه......عده ای میگن برای ورود افراد سی ا سی تویه فوتبال......و شاید هم فیفا منتظر یه بهونه بوده باشه....ولی هرچی هست مثل اینکه وقت دادند که به این موضوع رسیدگی کنند و اگه حل نشد فوتبال تعلیق بشه.

چنتا شایعه هست درباره تعلیق تیم ملی:
    1=حضور افراد 30آ30 در فوتبال و راه ندادن بانوان به ورزشگاه
    2=همکاری کفاشیان با بن همام و همون اتهامهایی که به بن همام زدن

یه خبر دیگه هم هست
    اینکه استیل آذین از دو تا مربی هلندی استفاده کرده که گویا هنوز دست مزدشونو پرداخت نکردن و اونا هم به فیفا شکایت کردن و وقتی فیفا به مسوولای استیل آذین نامه میده که زودتر پرداخت کنید میگن که ما قبلا به وکیلشون پرداخت کردیم و رسید هم داریم میتونیم ارایه بدیم
    فیفا هم گفته اگه این مساله حل نشه فوتبال ایران رو توی همه ی رده ها از هر بازی که زیرنظر فیفا باشه محروم میکنیم
    که گویا یه بهانه است برای تحریم ایران
    این خبری بود که من خوندم.
    فقط امیدوارم بهانه نباشه

16. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من خیلی زوده که در مورد عملکرد کیروش و تیم ملی مخصوصا در خط دفاع یا بهتر بگم دفاع تیمی نظری بدیم همیشه میشه خوشبین بود ولی تغییر دادن یه سری عادت ها (چه فنی چه روحی روانی)که سالها زمان برده و از سنین پایین در یک بازیکن ایجاد شده حتی برای مربی بزرگی مثل کیروش سخته ...
    اما در کل تیم ملی داره روند صعودی رو طی می کنه و حداقل کار اینه که امیدوار باشیم با این بازی باقی مونده در این دور و بازی های تدارکاتی در مرحله بعدی بتونیم دفاع بهتری به نمایش بزاریم چون واقعا بعضی گلهایی که میخوریم خیلی بد هستند یعنی رو کمترین فشار ها و موقعیتهای تیم حریف خط دفاعی ما متزلزل نشون میده و راحت باز میشه و گل میخوریم!و قطعا کلاس خط حمله تیمهایی مثل استرالیا و ژاپن خیلی با اندونزی و بحرین تفاوت داره نظر من اینه که ماهینی و پولادی در سطح تیم ملی نیستند مخصوصا ماهینی که تو خیلی از صحنه ها نشون داد بازیکن مطمئنی نیست ...

برعکس تو خط حمله و هافبک پیشرفت قابل قبولی داشتیم هنوز یادم نرفته که بازی ها یکی یکی سپری میشدن و مهاجمین تیم ملی نمیتونستن گلزنی کنن اکثر گل ها رو مدافع یا هافبک ها رو ضربات شروع مجدد میزدن شخصا بازی قاضی و خلعتبری با توجه به هماهنگی بیشتری که با هم دارن ترجیح میدم ممکنه تو چینش میداوودی هم اضافه بشه و انصاری فرد و رضایی هم جاشون رو نیمکت خوبه(مخصوصا رضایی) هاشمیان هم بعید میدونم هیچوقت دوباره صحبت از دعوتش به تیم ملی بشه مثل مهدوی کیا ...اضافه شدن علی کریمی اگه مصدومیتش کاملا رفع بشه و آماده بازی باشه خیلی به تیم کمک می کنه هرچند جباری در این سه بازی عملکرد خوبی داشت ولی هنوز از نظر بازیسازی و حفظ توپ فاصله داره با کریمی ...

نکونام خیلی وقته که بازی فوق العاده ای در تیم ملی نشون نداده ولی در عوض اندرانیک یکی از نقاط قوت تیم ملی میتونه باشه در خط هافبک اگه شرایط خوبش رو بتونه حفظ کنه

در مورد گروه دور بعد من بیشتر علاقه دارم با قهرمان آسیا یعنی ژاپن در یک گروه باشیم و امیدوارم مثل سال 2005 همراه با ژاپن بی دردسر به جام جهانی صعود کنیم

و عربستان هم با رایکارد حذف بشه آمین اگه هم اومدن بالا باز تو گروه ما باشن جدال سنتی ما به کنار کیروش و رایکارد هم جالب میشه...

18. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درسته که مادوست نداریم از هیچ کشور ی ببازیم بخصوص که اگه اون کشور عربی باشه
    درسته که در مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸باخت ما به قطر صعود ما را به تاخیر انداخت ولی همین تاخیر باعث بوجود آمدن حماسه ملبورن شد
    درسته که تیم ملی قطر به دلیل ارتباط نزدیکی که به فیفادارi و ما از این ارتباط ضربها خوردیم
    اما بحرینی ها ما را بیشتر اذیت کردنند واعصاب ما را به نامردی خورد کردنند باخت در فوتبال یک امر طبیعی است اما همه میدانند که چه نامردیهای در اون بازی معروف که ما را از رسیدن به جام جهانی ۲۰۰۲محروم کرداز طرف بحرینها به ما شد
    درست است بحرین تا تونسته به ما ضربه زده، توهین کرده، برخورد نامناسبی با ما داشته است اما:
    انها فرهنگ کشورشان را نشان دادند،ابروی خودشان را بردند و به دنیا ثابت کردند که فوتبال حرفه ای ندارند و لیاقت شرکت در مسابقات بین الملی را ندارند.
    ما تا کنون چندین بار انتقام اون شکست را از بحرینها گرفتیم ولی خدایش هیچکدام مرحمی بر زخممان نشده است
    وهمین چند روز پیش همین نامردهابه سرود ملی ما توهین کردنند و پرچم کشور ما را بی دلیل به آتش کشیدنددرصورتی که خودشان از میزبانی ما تشکر کرده بودنند.
    بعضا میگن به قطر بازیم تا بحرین نیاد بالا.
    ما نباید با این بهانه به فوتبال کشورمان ضربه بزنیم و به دنیا ثابت کنیم که اهل تلافی هستیم قهرمان نباید بدنبال تلافی باشد این کار به معنای تبانی است و از کشوری مثل ایران با ان فرهنگ اصیل و اسلامی بعید است از چارچوب قوانین و مقررات خارج و خود را زیر سوال ببریمو این کار بدور از شخصیت ورزشکاری قهرمانی است.
    بنابراین ما با تمام قدرت قطر را هم شکست خواهیم داد تا هر تیمی به اتکای قدرت و توان خود صعود کند و ما نیز با اقتدار قدرت خود را برخ اسیایی ها بکشیم.

20. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •