هیدینگ : در چلسی از من استقبال می شود
به نظر می رسد گاس هیدینگ علاقه دارد تا دوباره بر روی نیمکت چلسی بنشیند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، گاس هیدینگ سرمربی سابق چلسی و ترکیه در مصاحبه ای با آر تی در خصوص شایعات پیرامون حضور وی در چلسی به عنوان جانشین آندره ویلاس بواس ، صحبت هایش را رد خصوص ابتدای فصل و پیشنهاد چلسی گفت :" من در آن زمان با فدراسیون فوتبال ترکیه قرارداد داشتم اما رابطه من و آبراموویچ وجود داشت و این رابطه به خوبی ادامه خواهد داشت."
گاس اضافه کرد :" هر وقت که من به لندن بروم ، در کوبهام و یا استادیوم ( استمفوردبریج ) از من استقبال می شود . ما هر هفته با هم صحبت نمی کنیم اما هر لحظه و بعد از قراردادی که داشتم احساس راحتی دارم . من کمی استراحت خواهم کرد و سپس می بینیم که در آینده چه رخ خواهد داد."
وی همچنین در خصوص شایعه توافقش با سران چلسی گفت :" من با هیچ شخصی به هیچ تفاوقی نرسیده ام چرا که من در ترکیه بودم و این دلیل اصلی من برای صبر کردن و آرام نگه داشتن اوضاع می باشد ."
گاس که به تازگی از تیم ملی ترکیه جدا شده است گفت :" کارقبلی ام را تازه متوقف کرده ام و باید کمی زمان بگذرد تا باید ببینم کجا پروژه معتبری خواهد بود . نه تنها در فوتبال ، بلکه در فعالیت های دیگر که بتوانم کمک کنم."
چلسی نیز تیوته را می خواهد
گفته می شود چلسی نیز بدنبال خرید چیخ تیوته می باشد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، عصر امروز سوپر اسپورت خبری را مبنی بر اضافه شدن چلسی به منچستر سیتی به مشتریان چیخ تیوته ، هافبک دفاعی تیم نیوکاسل و ساحل عاج منتشر کرد.
گفته می شود آندره ویلاس بواس با توجه به حضور میکل ، میرلس ، رومئو و بازگشت اسین باز هم این هافبک جوان را می خواهد.
تیوته در آگوست 2010 با 3.5 میلیون پوند به نیوکاسل پیوست و تا سال 2017 با این تیم قرارد دارد