تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 88 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به نظر من تیم به تحول نیاز داره ، ولی نه در مربی و کادر فنی . بلکه در بازیکن های پا به سن گذشته ی تیم ! و البته معنی این هرفم این نیست که واسه ی هر پستی بازیکن بخریم . نه ، باید از بازیکن های اکادمی خودمون استفاده کنیم . و البته باید واسه ی این یکم انتظارمون رو ببریم پایین . باید بپذیریم که امسال هیچ جامی رو نمیبریم ! باید تیم راه خودش رو پیدا بکنه ! و این نیازمند زمانه

2. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من هرچی فکر میکنم جای بالاک بدجور خالیه
    اسین که یا نیست یا اگرم باشه خیلی با روزای اوجش فاصله داره
    لمپارد و رامیرس و ماتا خیلی خوبن هر کدوم ویژگی خاص خودشون رو دارن ولی جنگندگی بالاک یه چیز دیگست
    البته بالاک هم اون اواخر فیکس نبود ولی هر وقت بود عالی بود
    یکی از روزهایی که خیلی ناراحت شدم روزی بود که فهمیدم بالاک از چلسی رفت، اونم بی خداحافظی
    واقعا اون موقعی که تو تیم بود کارشو عالی انجام داد و خیلی بدرد تیممون خورد
    امیدوارم مسئولین زودتر دست به کارشن و تا گاس رو رو هوا نزدنش در اختیار بگیرن ،بلکه یه سرو سامون اساسی به تیم بده
    چقدر دلم واسه چلسی با ابهت تنگ شده

4. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من تیم به تحول نیاز داره ، ولی نه در مربی و کادر فنی . بلکه در بازیکن های پا به سن گذشته ی تیم ! و البته معنی این هرفم این نیست که واسه ی هر پستی بازیکن بخریم . نه ، باید از بازیکن های اکادمی خودمون استفاده کنیم . و البته باید واسه ی این یکم انتظارمون رو ببریم پایین . باید بپذیریم که امسال هیچ جامی رو نمیبریم ! باید تیم راه خودش رو پیدا بکنه ! و این نیازمند زمانه
    دوروسته
    الان تو دوران گذر هستیم اینکه استوریچ جوون میاد پهلوی دروگبا بازی میکنه نشون میده که تیم توازن سنی نداره
    آنلکا، دروگبا، تری، و حتی لمپارد و مالودا و اسین دیگه مثل 3-4 سال پیش نیستن و این یه جورایی زنگ خطره چون ظرف 2-3 سال همشون یکی یکی کنار میرن و تیم بی مهره میمونه ( حالا نه اینکه حتما خداحافظی کنن ولی به سرنوشت امروز آنلکا و بالاک میرسن که یا تو تیم نیستن یا اونقدر توانایی ندارن که جزو 11 نفر باشن)
    این بار لازمه تصمیم های درستی مدیریتی رو انتخاب بازیکن انجام بشه

امیدوارم مسئولین زودتر دست به کارشن و تا گاس رو رو هوا نزدنش در اختیار بگیرن ،بلکه یه سرو سامون اساسی به تیم بده
    چقدر دلم واسه چلسی با ابهت تنگ شده
    ولی به نظر من الان دیگه لازم نیست سرمربی عوض بشه اگه قبل از شروع فصل بود آره ولی نمیشه هی مربی عوض کرد به خصوص که الان بیشتر مشکل بازیکن داریم تا مربی
    شاید اگه دیشب الکس به جای لوییز بود نتیجه فرق میکرد ولی به هر حال نسل طلایی چلسی پیر شده!

6. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم بوی اخراج و ورود گاس هیدینگ داره میاد
    آخه کم سابقه داشته ما به آرسنال و لیورپول توی استمفوردبریج ببازیم!
    یادمه اون سالایی که قهرمان می شدیم اکثر تیم های درجه یک لیگ رو دابل می کردیم ولی حالا چی؟!
    تعویض های بازی با لیورپول زیاد جالب نبود. تورس و میرلس خیلی دیر به بازی اومدن!

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب بازی رو دیدم!
    با وجود اینکه هیچوقت طرفدار چلسی نبودم اما از باخت دیشب اندکی ناراحت شدم چرا که برد چلسی میتونست آرسنال رو تو رده پنجم نگه داره

من فکر میکنم مشکل اصلی چلسی اینه که اکثر مهره های کلیدی این تیم تو چند سال قبل پا به سن گذاشته هستن و باید بازیکنان دیگه ای جایگزین اینا بشن.

یه مشکل دیگه هم فکر کنم این باشه که آبراموویچ دیگه مثل سابق حاضر نیست برای تیم خرج کنه و یه خرده خسیس شده

در کل با نظر لمپارد موافقم این تیم به یه خونه تکونی اساسی نیاز داره البته الان که نمیشه باید تو تابستان این کار رو انجام بدن.

10. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دیشب بازی رو دیدم!
    با وجود اینکه هیچوقت طرفدار چلسی نبودم اما از باخت دیشب اندکی ناراحت شدم چرا که برد چلسی میتونست آرسنال رو تو رده پنجم نگه داره

من فکر میکنم مشکل اصلی چلسی اینه که اکثر مهره های کلیدی این تیم تو چند سال قبل پا به سن گذاشته هستن و باید بازیکنان دیگه ای جایگزین اینا بشن.

یه مشکل دیگه هم فکر کنم این باشه که آبراموویچ دیگه مثل سابق حاضر نیست برای تیم خرج کنه و یه خرده خسیس شده

در کل با نظر لمپارد موافقم این تیم به یه خونه تکونی اساسی نیاز داره البته الان که نمیشه باید تو تابستان این کار رو انجام بدن.
    حرفاتون کاملا درسته .
    و البته خیلی خوب میشه که ابراموویچ سریع مربی خودشو عوض نکنه !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

هیدینگ : در چلسی از من استقبال می شود

به نظر می رسد گاس هیدینگ علاقه دارد تا دوباره بر روی نیمکت چلسی بنشیند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، گاس هیدینگ سرمربی سابق چلسی و ترکیه در مصاحبه ای با آر تی در خصوص شایعات پیرامون حضور وی در چلسی به عنوان جانشین آندره ویلاس بواس ، صحبت هایش را رد خصوص ابتدای فصل و پیشنهاد چلسی گفت :" من در آن زمان با فدراسیون فوتبال ترکیه قرارداد داشتم اما رابطه من و آبراموویچ وجود داشت و این رابطه به خوبی ادامه خواهد داشت."

گاس اضافه کرد :" هر وقت که من به لندن بروم ، در کوبهام و یا استادیوم ( استمفوردبریج ) از من استقبال می شود . ما هر هفته با هم صحبت نمی کنیم اما هر لحظه و بعد از قراردادی که داشتم احساس راحتی دارم . من کمی استراحت خواهم کرد و سپس می بینیم که در آینده چه رخ خواهد داد."

وی همچنین در خصوص شایعه توافقش با سران چلسی گفت :" من با هیچ شخصی به هیچ تفاوقی نرسیده ام چرا که من در ترکیه بودم و این دلیل اصلی من برای صبر کردن و آرام نگه داشتن اوضاع می باشد ."

گاس که به تازگی از تیم ملی ترکیه جدا شده است گفت :" کارقبلی ام را تازه متوقف کرده ام و باید کمی زمان بگذرد تا باید ببینم کجا پروژه معتبری خواهد بود . نه تنها در فوتبال ، بلکه در فعالیت های دیگر که بتوانم کمک کنم."

چلسی نیز تیوته را می خواهد

گفته می شود چلسی نیز بدنبال خرید چیخ تیوته می باشد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، عصر امروز سوپر اسپورت خبری را مبنی بر اضافه شدن چلسی به منچستر سیتی به مشتریان چیخ تیوته ، هافبک دفاعی تیم نیوکاسل و ساحل عاج منتشر کرد.

گفته می شود آندره ویلاس بواس با توجه به حضور میکل ، میرلس ، رومئو و بازگشت اسین باز هم این هافبک جوان را می خواهد.
    تیوته در آگوست 2010 با 3.5 میلیون پوند به نیوکاسل پیوست و تا سال 2017 با این تیم قرارد دارد

13. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

امیدوارم با یه برد قاطع ، باخت های گذشته رو به فراموشی بسپاریم !

15. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

جیم لویز در گذشت

یکی دیگر از اعضای تیم رویایی سال 1954-55 دار فانی را ودا گفت و درگذشت.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، جیم لوئیز در سن 84 سالگی دیروز ( دو شنبه ) در خانه خود واقع در کلودون هاچ در گذشت.
    باشگاه چلسی ناراحتی درگذشت این ستاره سابق خود را که در تیم رویایی و قهرمان سال 1954-55 حضور داشت را تسلیت گفته و برای خانواده او آرزوی صبر و شکیبایی کرد.

مالودا : می خواهیم برنده باشیم

فلورنت مالودا بر این باور است که تیمش به آلمان رفته است تا صدر نشین گروه شود .

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، فلورنت مالودا که به عنوان نماینده بازیکنان در کنفرانس خبری قبل از بازی با بایرن لورکوزن حضور یافت صحبت هایش را اینگونه شروع کرد :" به دلایل خاصی اشاره کردن به شرایط فعلی ما کمی سخت است و فردا بهترین فرصت برایمان است . ما این فصل با سختی ها بسیاری رو به رو شدیم اما خیلی ساده است ، فردا برنده می شویم و راه خود باز می گردیم."

وی در خصوص نیمکت نشینی های بازیکنان بزرگ در چلسی گفت :" در تیم های بزرگ کسانی که بازی نمی کنند ، اعتراض طبیعی است اما به یک دیگر اطمینان داریم و این یک نگرش فوق العاده است."

مالودا ادامه داد :" ما بازیکنان نیز مسئولیم و تنها سرزنش کردن مربی راه حل درستی نیست . ما به زمین بازی می رویم و نمایشمان خوب و یا بد است . در حال حاضر در باشگاه تمام امکانات را داریم تا کاری که در گذشته انجام داده ایم را تکرار کنیم . "

مالودا در خصوص نیمکت نشین شدن پس از در خشش استاریج نیز به خبرنگاران گفت :" من نیاز دارم که پیشرفت کنم و بدیهی است که در حال حاضر کافی نیست . اما من از آن دسته بازیکنان نیستم داوری ، منطقه بازی و آب و هوا را برای باخت ها بهانه کنم و می خواهم برنده باشم. این روش تبدیل شدن به یک بازیکن برتر نیست و من نیاز دارم که بیشتر کار کنم."

وی در خصوص بازی فردای تیمش نیز گفت :" ما می دانیم چگونه خوب بازی کنیم و همه ما از سرعت مهاجمان حریف خبر داریم اما ما به اینجا برای برد آمده ایم و می خواهیم بازی را کنترل کنیم . ما می دانیم چقدر کسب صدر جدول برایمان اهمیت دارد."

ویلاس بواس : بدنبال شکست لورکوزن هستیم

آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش برابر لورکوزن بدنبال کسب پیروزی خواهد بود.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس ، سرمربی جوان چلسی در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش برابر لورکوزن حضور یافت و در خصوص تیمش و خط دفاعی آن صحبت کرد و با توجه به انتقاد گری نویل از دیوید لوئیز گفت :" همه حق دارند نظر خودشان را بگویند اما نظر من در خصوص دیوید این است که او بازیکن بسیار خوبی است. او سریعی است و بازی را به خوبی پیش بینی می کند و تکنیک با کیفیتی دارد . شما نمی توانید مدافع وسطی با تکنیک وی را با این سن و سال پیدا کنید . او زمان های زیادی برای تکامل دارد . من مطمئنم او کامل تر خواهد شد و به یکی از بهترین مدافعان جهان تبدیل می شود."

وی ادامه داد :" پریدن های فریبنده بر روی تکل پیش بینی می شود ، همچنین بازی ای با پرخاشگری که تصمیم را داور باید بگیرد اما برای من به عنوان یک مربی باید به تمام بازیکنانم کمک کنم تا تمکیل شوند. همه آنها ایده آل نیست اما به آنها کمک می کند تا پیشرفت کنند چرا که آنها یکی از راهایی است که ما را بیشتر بسوی موفقیت می برد."

آندره اضافه کرد :" ما مثالی اینچنینی در گذشته و در خصوص جرار پیکه دیده ایم .او در منچستر یونایتد نتوانست کار کند و به بارسلونا رفت و به یکی از بهترین مدافعان وسط جهان تبدیل شده است. مطمئنا جرار پیکه نیز در آن زمان از انتقادات ناراحت بود."

وی همچنین در خصوص الکس دیگر دفاع وسط تیمش گفت :" همیشه بعضی از بازیکنان بیشتر از دیگران در زمین حضور دارند و این به این معنی نیست که ما به توانایی های الکس اطمینان نداریم. چرا که او در دو بازی مهم ما حضور داشته است و برای مثال پس از شکست برابر ارسنال در بازی بلکبرن حاضر شد."

وی صحبت هایش را در خصوص الکس ادامه داد :" ما به او اطمینان کامل داریم و من زمانی که در چلسی بودم او را سال 2007 از آیندهوون به تیم اضافه کردیم که کودتایی در تیم بپا کرد .علاوه بر توانایی های فیزیکی او توانایی رهبری وی و بازی خوانی خوبی دارد . او در یک دوره بد مصدومیت بود و ما به مرد 26 ساله خود در ترکیب اطمینان کامل داریم."

آندره گفت :" ما فردا فرصت خوبی داریم تا صعود کنیم . یک پیروزی همان چیزی است که ما بدنبالش هستیم. دو تساوی در دو بازی اخیرمان ما را واجد شرایط صعود قرار داده است اما چیزی نیست که ما بدنبالش باشیم . چیزی که ما در این فصل می خواهیم بدنبالش باشیم ابتکار عمل در بازی و تلاش برای پیروز شدن در هر بازی است و ما فردا متفاوت نخواهیم بود."

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

امشب ببازیم کارمون خیلی سخت میشه واسه صعود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •