تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 280 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم انصاری فرد بیشتر طالب بود که به پرسپولیسی که مربیش دایی بود بیاد... اما با رفتن دایی به گمونم انصاری فرد رو دور کرده از پرسپولیس...
    ولی امیدوارم اگه کریم میخواد تیمی رو انتخاب کنه، اون تیم یکی از تیم های تهرانی استقلال پرسپولیس باشه.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

چه خوب شد که موند ! نمی دونم چرا زیاد مازیار رو زیر سوال می برن . بازیکن محجوب و خوبیه . به شخصه خیلی بهش اعتقاد دارم .
    زارع بازيكن در كل خوبي هست ولي براي هافبك دفاعي خيلي خيلي كنده
    منم خوشحالم كه موند ولي يه فكري براي جا موندنش مخصوصا تو ضد حمله ها بايد بكنن

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم انصاری فرد بیشتر طالب بود که به پرسپولیسی که مربیش دایی بود بیاد... اما با رفتن دایی به گمونم انصاری فرد رو دور کرده از پرسپولیس...
    ولی امیدوارم اگه کریم میخواد تیمی رو انتخاب کنه، اون تیم یکی از تیم های تهرانی استقلال پرسپولیس باشه.
    من که خیلی دوست دارم این انصاریفرد که رسانه ها بزرگش کردن تو تیمی باشه که مردم ببینش ومتوجه بشن مانور تبلیغاتی بوده ...انشالله بیاد استقلال و اولادی بیاد پرسپولیس

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

زارع بازيكن در كل خوبي هست ولي براي هافبك دفاعي خيلي خيلي كنده
    منم خوشحالم كه موند ولي يه فكري براي جا موندنش مخصوصا تو ضد حمله ها بايد بكنن
    درسته . بازیکن خوش استیلی هست ، فیزیک مناسبی داره اما می بایست مکمل خوبی داشته باشه تا این عیب بر طرف بشه . خوشبختانه استیلی هم بهش اعتقاد داره و گفته پتانسیلیش خیلی بیشتر ه .

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نورمحمدي با پرسپوليس تمديد كرد

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز (جمعه) در باشگاه حضور يافت و قرارداد يک‌ساله‌اي را به امضا رساند.

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، عليرضا نورمحمدي مدافع سرخپوشان با توجه به اتمام قرادادش، با حضور در باشگاه و مذاکره با حبيب کاشاني و حميد استيلي قراردادش را به مدت يک سال ديگر تمديد کرد.
    نورمحمدي بلافاصله عازم هيات فوتبال استان تهران شد تا قرارداد خود را به ثبت برساند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

استیلی:از سختی کار واهمه ای ندارم/هواداران کریمی دلخواه خود را می بینند/ به دنبال هنکه هستیم

سایت گل-حمید استیلی سرمربی این فصل پرسپولیس از لزوم آرامش در تیمش می گوید.او در گفت وگو با سایت گل آینده روشنی را برای تیمش متصور است. گفته های تازه این مربی را بخوانید:

پرسپولیسی ها بی صبرانه منتظر تعیین تکلیف نفرات تازه تیمشان هستند.
    ما با علی کریمی که تمام کرده ایم، دنبال مهدی کیانی بودیم که در تراکتور ماند.پژمان نوری، انصاری فرد، اولادی وسید جلال را هم می خواهیم.

این خواستن ها به جذب آنها منجر می شود؟
    من لیست را به باشگاه داده ام. هم انصاری فر وهم اولادی اعلام کرده اند پیشنهاد خارجی دارند اما باید دید تکلیف آنها چه می شود.

رحمتی از لیست خرید کنار رفت؟
    به این جمع بندی رسیدیم که گلرهای خودمان را حفظ کنیم.هم حقیقی وهم احمدی دروازه بان های خوبی هستند وبا آنها تمدید می کنیم.

کاپیتان تیم هم علی کریمی است؟
    بله. علی شخصیت کاپیتانی را دارد ومی تواند یک رهبر تمام عیار باشد. من مطمئن هستم هوادارن کریمی دلخواه خود را این فصل می بینند.

بازگشت شیث با برخی اظهار نظرها همراه بود. در مورد این تصمیم هم توضیح می دهید؟
    شیث بازیکن بزرگی است وبا تیم قرار داد دارد. شاید در برخی موارد اشتباهی هم داشته باشد.باید اینها را جذب کرد وفرصت داد تا اشتباهاتشان را جبران کنند. مهره سوزی که کار راحتی است.اگر توانستی کسی را برگردانی هنر کرده ای.

حضور کسانی مثل مجتبی زارعی ومحمد منصوری در تیم فصل بعد کمی عجیب است.
    نه. عجیب نیست. اینها شاید فصل قبل کمتر بازی کرده اند اما مهره های به درد بخوری هستند. بازیکنی که به تیم ملی رسیده که نباید نابود شود.

رفتنی ها مشخص شده اند؟
    تا کنون مهدی شیری، تیاگو، سکوبرت، اشپیتیم،سپهر حیدری از تیم جدا شده اند وجلال اکبری هم که مصدوم است ومی رود.

بحث دستیارانتان هم مطرح است. حضورهنکه شعار نبود؟
    نه؛هنکه که بر سر مسائل مالی در حال گفت وگو با باشگاه است. حسین عبدی ومحسن عاشوری هم انشا الله با ما خواهند بود وسعید عزیزیان هم مربی گلرهاست.بهنام ابوالقاسم پور هم به عنوان آنالیزور در کنارتیم است.حشمت خان هم که بزرگ همه ماست ودر حال مذاکره است تا در کنار باشگاه باشد واز تجاربشان بهره ببریم.

هنکه قطعا" یک مترجم هم می خواهد.یک ایرانی مسلط به زبان آلمانی وشاید مرزبان دوست وهمراه همیشگی شما.
    مرزبان مربی خوبی است اما قصد استفاده از او را نداریم. مربی بزرگی در سطح هنکه بی شک زبان انگلیسی را می فهمد وخودم برای ارتباط با این زبان مشکلی ندارم.دیگر دوستان هم انگلیسی را خوب صحبت می کنند.

مثلث هافبک های سابق پرسپولیس حسابی جمع است.عبدی، استیلی وعاشوری.
    حسین آقا که اطلاعات بسیار خوبی از تیم دارد. محسن هم مثل دوران فوتبالش بسیار باهوش است. انشاالله بتوانیم دل هواداران را شاد کنیم.

حضور در تیم قهرمان یعنی اوج سختی کار.
    موافقم. اما من از کار سخت واهمه ای ندارم. قسمت این شد که من سرمربی تیم باشم واز خدا می خواهم شرمنده مردم نشوم.از فردا در آکادمی المپیک کار تمرینات را آغاز می کنیم تا تیم رفته رفته کامل شود.من به تیم امیدوارم.

حرف پایانی؟
    به قصد خدمت آمده ام ودست همه کسانی که نیت خدمت دارند را می فشارم.

منبع:
    کد:

8. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

اولادي همبازي پژمان نوري در الامارات مي شود

سایت گل - با تصويب قانون جديد در فوتبال امارات تيمهاي باشگاهي اين كشور مي توانند براي فصل جديد بازيكنان آسيايي به خدمت بگيرند.
    بر همين اساس بازيكنان ايراني يكبار ديگر در تيررس تيمهاي متمول اماراتي قرار گرفته اند. بعد از پژمان نوري كه به الامارات پيوست حالا نوبت مهرداد اولادي است تا به يكقدمي پوشيدن پيراهن اين تيم برسد.
    مذاكرات مقدماتي براي حضور اولادي در الامارات انجام شده و به نظر مي رسد او همبازي پژمان نوري در اين تيم اماراتي خواهد شد. نوري در مصاحبه اي مدعي شده كه مسئولان الامارات به زودي با يك بازيكن ايراني ديگر قرارداد همكاري امضا خواهند كرد.

منبع:
    کد:
    پ.ن. ای بابا؛ پژمان که پرید؛ خیلی حیف شد، چون واقعا بازیکن خوبی بود که خیلی می تونست کمک حال پرسپولیس باشه...
    اولادی هم که احتمال اومدنش، با این خبر، پایینه...

10. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

كاپيتان فصل گذشته سرخپوشان در داماش يا ذوب‌‌آهن
    خبرگزاري فارس: كاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: همه ايران مي‌دانند كه چرا از پرسپوليس جدا شدم.

سپهر حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره جلسه امروز با حبيب كاشاني عنوان كرد: با حضور در باشگاه در مورد مسائل مختلف با كاشاني صحبت كردم و به اين نتيجه رسيدم كه بايد از اين تيم جدا شوم.
    وي درباره اظهارات حميد استيلي كه گفته بود نيازي به حيدري ندارد گفت: فعلا در خصوص استيلي حرفي نمي‌زنم. امروز درباره خيلي از سوء تفاهماتي كه بود با كاشاني حرف زدم و آنها حل كردم و اين تصميم خودم است كه ديگر نباشم.
    حيدري ادامه داد: با توجه به اينكه شرايط را پيش‌بيني مي‌كردم يك ماه قبل تصميم گرفتم در پرسپوليس نباشم. من حتي اين را نمي‌دانم كه بازيكن آزاد بودم اما اعلام كردند كه حيدري را نمي‌خواهيم. حرف‌هاي آقاي استيلي حرفه‌اي نبود اما فعلا درباره ايشان حرفي نمي‌زنم.
    اين بازيكن در خصوص تيم بعدي‌اش گفت: با 2 تيم مذاكرات خيلي خوبي داشتم كه به احتمال فراوان تا روز دوشنبه با ذوب‌آهن و يا داماش به توافق خواهم رسيد. البته اگر به داماش بروم فقط به خاطر عابديني است كه يك پرسپوليسي تمام عيار است.
    حيدري تصريح كرد: هواداران پرسپوليس من را حلال كنند. آنها مي‌دانند در طول 4 سال حضورم در پرسپوليس با تعصب خاصي در كنار آنها بودم. با بردها، خنديدم و با باخت‌‌ها، گريه كردم. من از بچگي هوادار پرسپوليس بودم و از امروز به بعد هم مثل دوران بچگي‌ام يك هوادار پرسپوليس خواهم بود.
    وي افزود: مردمي كه در كوچه و خيابان‌ من را شرمنده خود مي‌كنند بدانند كه هر وقت شرايط مساعد بود به پرسپوليس برمي‌گردم. من هرجا كه بروم پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم. 4 سال با دل و جان برايش بازي كردم، قيد خوشي‌هاي زندگي‌ام را زدم و براي اين تيم كلاس نگذاشتم و مثل خيلي‌ها براي پرسپوليس بازارگرمي نكردم.
    حيدري اظهار داشت: در چند هفته گذشته به احترام پرسپوليس و هوادارانش به خيلي از پيشنهادها جواب ندادم اما پس از اينكه به اين نتيجه رسيدم كه ديگر در پرسپوليس نباشم، به دو پيشنهاد جدي‌ام فكر كردم و تا روز دوشنبه به آنها جواب مي‌دهم.
    وي در پايان درباره دلايل جدايي‌اش از پرسپوليس به فارس گفت: همه ايران مي‌دانند كه دليل اين موضوع چيست اما به احترام هواداران و باشگاه پرسپوليس حرفي نمي‌زنم تا انشاءالله گذشت زمان همه چيز را روشن كند. من براي پرسپوليس و هوادارانش آرزوي موفقيت مي‌كنم.
    انتهاي پيام/
    Last edited by aligol172; 25-06-2011 at 17:15.

12. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تمرینات بدنسازی جادوگر

14. 14 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

گزارش روز:لیست خرید استیلی پر!

سایت گل- حمید استیلی در بدو ورودش به پرسپولیس لیست خریدی را به کاشانی داد .او البته عاقل از دایی بود وآن را رسانه ای هم کرد تا بعدها اگر نتیجه نگرفت مدیر تیم مدعی نشود که 80درصد لیست او را جذب کرده است. نگاهی به آنچه استیلی می خواست واتفاقاتی که در بازار نقل وانتفالات می افتد گواه روشنی بر پر زدن نفرات مدنظر این مربی است. نام ها وسرنوشت آنهارا با هم مرور می کنیم:

مهدی رحمتی: در مورد او این روزها بسیار شنیده ایم. تمدید قرارداد با حقیقی وتلاش برای حفظ رحمان احمدی یعنی خداحافظ سید!

جلال حسینی: سپهر رفت تا این بازیکن بیاید. آنچه از اطراف باشگاه شنیده می شود امیدوار کننده نیست.

محسن ایران نژاد: با شاهین قرار داد دارد وبعید است بتواندرضایت نامه بگیرد. به قول بوشهری ها عامو با بازیکن مردم چه کار داری؟!خوشت میاد ما بیاییم دنبال سکوبرت؟

حسن اشجاری:هیچ خبری از حضور او برای مذاکره با پرسپولیس به گوش نمی رسد.

قاسم دهنوی: وضعیتی مانند ایران نژاد دارد.

مهدی کیانی: نام قلعه نوعی آن قدر جذابیت داشت که او با تراکتور تمدید کرد واز خیر پرسپولیس گذشت.

کریم انصاری فرد:حاجی آبی ها دست گذاشته روی این بازیکن. حاجی آبی ها خدای کل کل های نقل وانتقالاتی است. او اصلا" می نشیند تا ببیند پرسپولیس چه نفراتی را می خواهد وآن گاه به زعم خودش آنها را از دهان شیر بیرون بکشد.یعنی کاشانی حریف فتح الله زاده می شود؟

پژمان نوری: رفت به سرزمین نفت ودشداشه ودلار!مع السلامه!

مهرداد اولادی:خودش گفته یک میلیارد عربها را با 350 میلیون پرسپولیس عوض نمی کند. خب نمی کند!خلاص!

علی کریمی:
    او تنها صید ارتش سرخ است.تنها دلخوشی حاج حبیب وحاج حمید. جواهری که هر روز نگاهش می کنند، قربان صدقه اش می روند وبابت جذبش به خود آفرین می گویند. حالا بماند که حاجی گفته کرار از او بهتر است. با این شرایط آیا استیلی تیمی در خور خواسته هایش خواهد داشت؟

کد:

16. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •