تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 154 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

تور ميلان براي صيد مهاجمان بزرگ
    خبرگزاري فارس: باشگاه ميلان قصد دارد تا پيش از پايان فصل نقل و انتقالات مهاجم بزرگي را به سن سيرو بياورد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كوريره دلو اسپورت، ميلاني‌ها هم‌چنان در پي جذب يك بازيكن بزرگ هستند كه نامش هنوز فاش نشده است. بسياري از كارشناسان اين بازيكن بزرگ را سسك فابرگاس مي‌دانند ولي در پي توافق‌هاي اوليه براي انتقال وي به بارسلونا، تعدادي از رسانه‌ها هدف بعدي ميلان را يك مهاجم بزرگ معرفي كرده‌اند.
    در حال حاضر زلاتان ابراهيموويچ سوئدي تنها مهاجم مياني حاضر در ميلان است و سايرين بيشتر در نقش مهاجم كنار انجام وظيفه مي‌كنند. از اين‌رو ميلاني‌ها اميدوارند با جذب يك مهاجم ديگر كه توانايي بازي به عنوان مهاجم نوك را دارد، تا حدودي از وظيفه سنگين زلاتان در ميلان بكاهند.
    ديديه دروگبا مهاجم ساحل عاجي چلسي، لوكاس پودولسكي مهاجم آلماني كلن، امانوئل آدبايور مهاجم توگويي منچسترسيتي، ديميتار برباتوف مهاجم بلغاري منچستريونايتد و آمائوري مهاجم برزيلي الاصل يوونتوس بازيكناني هستند كه ميلان در پي جذب يكي از آن‌ها است. هر يك از اين مهاجمان مي‌توانند با حضور در كنار ابراهيموويچ مشكل خط حمله روسونري را حل كنند تا وظيفه گل‌زني در اين تيم تقسيم شود.
    انتهاي پيام/

2. 2 کاربر از علی17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درسته, الان تیم به یک هافبک درجه یک احتیاج داره
    من که هرچقدر به مغزم فشار میارم فقط اسمهایی به ذهنم میاد که آورذنشون به میلان چیزی
    شبیه غیرممکنه. البته میلان فقط با یکی از همین غیرممکنه ها میتونه ادعایی تو CL داشته باشه
    وگرنه . . . .
    به کسایی مثل آکوئیلانی و منتولیوو نمیشه خیلی امیدوار بود
    مسلما داشتن کسی مثل فابرگاس ارزوی همه ماست.اما به نظر من با بودجه و شرایط فعلی اگه مونتولیوو بیاد و بشه با هافبکهای دیگه حمایتش کرد میتونه گزینه مناسبی باشه.

4. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گل دات کام 50: زلاتان ابراهیموویچ (21)

شمارش معکوس بهترین بازیکنان فصل گذشته را با مهاجم سوئدی میلان که نقش موثری در قهرمانی این تیم در سری آ داشت ادامه می دهیم

سایت گل - از این پس در 50 مقاله مختلف 50 بازیکن برتر فصل گذشته را که دبیران بخش های مختلف سایت گل به آنها رای داده اند مورد بررسی قرار خواهیم داد. در نهایت در روز 21 آگوست بهترین بازیکن را معرفی خواهیم کرد

زلاتان ابراهیموویچ در سال 2009 اینتر را به مقصد بارسا ترک کرد تا به قهرمانی در جامی برسد که در طول دوران حرفه ای پرافتخارش به آن دست پیدا نکرده بود. اما سرنوشت آن طور پیش نرفت که مهاجم سوئدی دوست داشت. تیم اسبق او بعد از پیروزی مقابل بارسا در نیمه نهایی چمپیونزلیگ، به حسرت 45 ساله اش برای فتح این جام پایان داد.

زلاتان بعد از مشکلاتی که با گواردیولا پیدا کرد به سن سیرو بازگشت اما نه به اینتر که این بار ترجیح داد پیراهن میلان را به تن کند. او که تا یک سال قبل، قهرمان نیمه آبی میلان بود، این بار به چهره منفور طرفداران نرآتزوری تبدیل شد.

ایبرا تا پیش از فصل 11-2010، با چهار باشگاه مختلف، 7 قهرمانی پیاپی در لیگ های مختلف به دست آورده بود و با توجه به اینکه میلان از سال 2004 نتوانسته بود اسکودتو را فتح کند، تردیدهایی زیادی در مورد تداوم به این رکورد به وجود آمد.

ایبرا سمبل تیم فعلی میلان است. شخصیت او بار دیگر اعتماد به نفس را به تیم برگردانده است. "پائولو مالدینی ، اسطوره باشگاه"

زلاتان فصل را بسیار خوب آغاز کرد و در 7 بازی ابتدایی اش برای میلان در همه رقابت ها، 5 بار گلزنی کرد. این در حالی است که میلانی هاهنوز به اوج نرسیده بودند؛ اتفاقی که تا ماه اکتبر طول کشید. در این ماه شاگردان آلگری 7 دیدار بدون شکست را سپری کردند و زلاتان موفق شد علاوه بر به ثمر رساندن 5 گل، سه پاس گل نیز به هم تیمی هایش بدهد.

مهمترین پیروزی آنها در این مقطع مقابل اینتر رقم خورد و بار دیگر ایبرا با به ثمر رساندن تک گل بازی، نقش اول تیمش بود. به ویژه اینکه این برد، تیمش را از نظر ذهنی نسبت به رقیب همشهری در شرایطی برتر قرار داد.

میلانی ها بعد از مدت ها اعتماد به نفس تازه ای به دست آوردند و با پشت سر گذاشتن سایر رقبا، خود را به صدر جدول سری آ رساندند.

بعد از پایان تعطیلات زمستانی، گلزنی های زلاتان بار دیگر آغار شد. او بار دیگر در 5 بازی پیاپی گلزنی کرد و موجب تثبیت جایگاه میلان در صدر جدول رده بندی شد. به طوری که سایر تیم ها تنها به دنبال شکست دادن روسونری بودند.

اما برخلاف درخشش در سری آ، زلاتان در چمپیونزلیگ چندان موفق نبود و نتوانست در مرحله یک هشتم نهایی این رقابت ها برای تیمش گلزنی کند و میلان با شکست مقابل تاتنهام در مجموع دو دیدار، از لیگ قهرمانان حذف شد.

بعد از حذف شوکه کننده از لیگ قهرمانان، میلانی ها تمام تمرکزشان را روی فتح اسکودتو گذاشتند. آنها در 6 دیدار از 8 دیدار پایانی شان به پیروزی رسیدند، که مهمترین آن پیروزی 3-0 مقابل اینتر بود که قهرمانی روسونری را تثبیت کرد.

ایبرا با به ثمر رساندن 14 گل در 28 بازی از جمله مقابل تیم هایی مانند اینتر، یوونتوس و ناپولی، نقشی انکار ناپذیر در اولین قهرمانی میلان در سری آ از سال 2004 داشت.

بعد از پایان تعطیلات زمستانی، گلزنی های زلاتان بار دیگر آغار شد. او بار دیگر در 5 بازی پیاپی گلزنی کرد و موجب تثبیت جایگاه میلان در صدر جدول رده بندی شد

اکنون ستاره سوئدی تمرکزش را روی قهرمانی در چمپیونزلیگ در فصل پیش رو گذاشته است. میلانی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی تیم شان را تقویت کرده اند و زلاتان می تواند امیدوار باشد با این خریدهای جدید، او به آروزیش برای فتح لیگ قهرمانان برسد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینتزاگی درانتظار بازگشت کاکا به سن سیرو

این ستاره 38 ساله در صحبتهایی اعلام کرد که روسونری از بازگشت کاکا به سن سیرو خوشحال خواهند شد

سایت گل- فیلیپو اینتزاگی مهاجم باشگاه میلان درها را به روی بازگشت کاکا به سن سیرو بازکرده است

مدتی است که صحبتهایی درمورد بازگشت کاکای 29 ساه به تیم سابقش میلان به گوش می رسد. او در میلان به موفقیتهای فراوانی دست یافت ولی بعد از پیوستن به رئال مادرید هرگز نتوانست آن روزها را تکرار کند

ماسیمیلیانو الگری مربی میلان اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که بازگشت کاکا به میلان بعید است و آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان حضور مجددستاره برزیلی در تیمش را غیر ممکن خوانده ولی گزارشهای منتشره حکایت از آغاز مذاکرات بین سران دو باشگاه دارد

دراین میان فیلیپو اینتزاگی در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که اگر کاکا، همان «اقای ایکس» الگری باشد بسیار خوشحال خواهد شد.

اینتزاگی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« ریکی دوست خوبی است و همیشه با او در تماس هستم. اگر او به میلان بازگردد همه ما خوشحال خواهیم شد. زوج کاکا – اینتزاگی هواداران تیم را بسیار خوشحال خواهد کرد.»

این مهاجم ایتالیایی در شش دیداری که فصل گذشته برای میلان برگزار کرد به دو گل دست یافت. بعد از آن مصدومیت از ناحیه لیگامنت بود که باعث شد تا از ماه نوامبر به بعد از میادین ورزشی دوربماند

کد:

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هرگز میلان را ترک نخواهم کرد مگر مرا بفروشند!

زلاتان تا زمان بازنشستگی در میلان خواهد ماند.

مینو رایولا صراحتا اعلام کرد که مقصد نهایی و ایستگاه پایانی زلاتان باشگاه روسونری ها می باشد و در حال حاضر خود بازیکن اذعان دارد که میلان که به مانند خانواده ای برایش تبدیل شده است را هزگز ترک نخواهد کرد.

آدریانو گالیانی توانست در تابستان زلاتان را به نوعی از چنگال بارسلونا در آورد و قطعا نقش بسیار مهمی را در اسکودتو و سوپر کاپ اخیر میلان ایفا کرده است.

او در مصاحبه با Aftonbladet چنین گفت " من در میلان بسیار خوشحالم زیرا آنها مرا می فهمند و به من گوش می دهندو همچنین آنها به من چندیدن هفته تعطیلات اضافی به من دادند(او در تاریخ 18 جولای به تیم پیوست )

این بسیار خوشحال کننده است که آدریانو گالیانی در باره من چنین چیزی گفته است,من در میلان خواهم ماند.من در میلان برای زندگی خواهم ماند دست کم تا سال 2014 و از میلان به جایی دیگر نخواهم رفت مگر اینکه آنها بفروشند"
    "

" هنگامی که شما یک تجربه منفی مثل آنچه که در بارسلونا من تجربه داشتم را سپری کنید بازگشتن به حالت قبل چندان آسان نیست من از میلان کمال تشکر را دارم من نمی خواهم رختکتن روسونری ها را با کلمات مختلف توصیف کنم و تنها می گویم که فوق العاده است"

" در بارسلونا شاید من بخشی از یک تیم قدرتمند بودم اما اگر شما خوب نباشید این به تنهایی کافی نمی باشد.من در میلان احساس می کنم بخشی از یک خانواده هستم"

زلاتان هر چیزی را به استثنا لیگ قهرمانان فتح کرده است.و هدف اصلی وی لیگ قهرمانان اروپا می باشد و او بیش از این در رابطه با بهترین بازیکن جهان گفته است که به هیچ وجه آن را قبول ندارد و به نوعی او را سیاسی می داند و در نهایت برایش کسب این افتخار اهمیتی ندارد.

کد:
    !

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندماه پیش که میگفت یکی 2سال تو میلان میمونه و بعدش میره MLS

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تا 3 سال دیگه که هست که با میلان یه قهرمانی سی ال بگیره
    قدرت بدنیش هم توپه پس زیاد سنش مهم نیست
    الانم توی بهترین فرم خودش قرارداره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خودش که همچین صحبتی رو مطرح نکرد
    ایجنتش بود که گفته بود احتمال داره یک زمانی به MLS بره
    ولی فعلا که قرارداد چهارساله با میلان داره و طبق گفته خودش در میلان به دوران ورزشی اش پایان میده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه حرفی بود که خودش زده بود البته الان که دوباره خوندم حرفش این بود که بعد اینکه تموم شه قراردادش
    کد:
    با توجه به سیاست میلان توی حفظ بازیکنای باتجربش پس فکر میکنم زلاتان حداقل تا 35سالگی بمونه تو میلان

15. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گل دات کام 50: تیاگو سیلوا (18)

شمارش معکوس بهترین بازیکنان فصل گذشته را با مدافع برزیلی میلان که فصل گذشته با اختلاف بهترین مدافع سری آ بود ادامه می دهیم

سایت گل - از این پس در 50 مقاله مختلف 50 بازیکن برتر فصل گذشته را که دبیران بخش های مختلف سایت گل به آنها رای داده اند مورد بررسی قرار خواهیم داد. در نهایت در روز 21 آگوست بهترین بازیکن را معرفی خواهیم کرد.

بعد از بازی های خوبی که تیاگو سیلوا در اولین فصل حضورش در میلان انجام بود، فصل 11-2010 فرصت خوبی بود تا این مدافع برزیلی خود را به عنوان یکی از بهترین های دنیا معرفی کند.

نمایش های درخشان و ثبات بالای او یکی از دلایل اصلی موفقیت میلان و قهرمانی این تیم در سری آ بود. با بازی های خوب سیلوا بود که میلانی ها در نیم فصل دوم تنها 7 گل دریافت کردند.

او بی تردید یکی از بهترین مدافعان میانی دنیاست. او فصل گذشته توانایی های زیادی از خود به نمایش گذاشت اما این فصل بهتر بود. او همچنان در حال پیشرفت است و در هر بازی نشان می دهد که یک هیولاست." - ماسیمیلیانو الگری

او اگرچه نتوانست به ترکیب اصلی تیم ملی برزیل در جام جهانی 2010 راه پیدا کند اما ناامید نشد و فصل را با پیراهن میلان قدرتمندانه آغاز کرد به طوری که در اولین دیدار فصل مقابل لچه که با پیروزی 4-0 روسونری به پایان رسید، دومین گل تیمش را به ثمر رساند.

اگر شکست 2-0 هفته دوم مقابل چزه نا را کنار بگذاریم، این مدافع برزیلی در بقیه فصل رکورد بی نظیری از خود به جا گذاشت. با حضور او در ترکیب اصلی، میلانی ها تنها در یک دیدار دیگر در تمام فصل شکست خوردند (شکست خارج از خانه مقابل پالرمو در ماه مارس) و تنها در یک دیدار بیش از یک گل دریافت کردند (تساوی 4-4 مقابل اودینزه در ماه ژانویه).

اما پیشرفت این مدافع سابق فلومیننزه بیش از آن است که بخواهیم تنها با اعداد در مورد آن صحبت کنیم. با لغزش های گاه و بیگاه الساندرو نستا و مدافعانی مانند دانیله بونرا و ماریو یپس که نمی توانستند کیفیتی مشابه سیلوا ارائه بدهند، او کم کم متوجه شد که باید به اندازه دو بازیکن تلاش کند. توانایی بالای او در پیش بینی بازی، جاگیری های فوق العاده و بازی خوانی عالی به او کمک کرد تا منافذ خط دفاعی تیمش را به خوبی پوشش دهد.

او با وجود اینکه راست پا است اما در بیشتر بازی های این فصل به عنوان مدافع میانی چپ بازی کرد و نشان داد که برخلاف بسیاری از مدافعان، این توانایی را دارد که در هر دو سمت در بالاترین سطح بازی کند. تعداد دفعاتی که مهاجمان حریف توانستند از او عبور کنند، انگشت شمار بودند، در حالی که تنها در زمان غیبت نستا و در کنار یپس، در پست همیشگی اش بازی کرد.
    او به لطف قدرت بدنی بالا، توانایی فوق العاده از بازی هوایی و روحیه مبارزه جویی اش، به یک مدافع کامل تبدیل شد. او به اندازه ای در این فصل خیره کننده لود که آلگری نتوانست او را مورد ستایش قرار ندهد. سرمربی میلان پس از تساوی مقابل پالرمو در نیمه نهایی کوپا ایتالیا گفت:" او تقریبا به تنهایی از دروازه ما دفاع می کند. او بی تردید یکی از بهترین مدافعان میانی دنیاست. او فصل گذشته توانایی های زیادی از خود به نمایش گذاشت اما این فصل بهتر بود. او همچنان در حال پیشرفت است و در هر بازی نشان می دهد که یک هیولاست."

توانایی بالای او در پیش بینی بازی، جاگیری های فوق العاده و بازی خوانی عالی اش او را به یک مدافع کامل تبدیل کرده است. با جرات می توان او را یکی از بهترین مدافعان فصل گذشته فوتبال جهان دانست.

او در پیروزیهای حساس تیمش مقابل ناپولی، یوونتوس و اینتر، فوق العاده و تاثیر گذار بود. به ویژه در دربی که او اجازه نداد علی رغم حملات متعدد اینتری ها برای جبران گل الکساندر پاتو، دروازه میلان باز شود و به خوبی جیامپائولو پاتزینی را از جریان بازی خارج کرد.
    میلانی ها سرانجام با تساوی بدون گل مقابل رم عنوان قهرمانی را از آن خود کردند؛ هجدهمین دیدار بدون گل خورده در 33 بازی سیلوا در ترکیب میلان در فصل گذشته. پس از آن مدافع برزیلی تمرکزش را روی حضور در کوپا آمریکا گذاشت. او و تیمش تا مرحله یک چهارم نهایی پیش رفتند اما در آن مرحله در ضربات پنالتی مغلوب پاراگوئه شدند. برزیلی ها همه ضربات شان را از دست دادند که یکی از آنها سیلوا بود.
    سیلوا فصل درخشانی را به لحاظ فردی پشت سر گذاشت اما او همچنان می تواند به پیشرفتش ادامه بدهد و در سال های آینده به بهترین مدافع دنیا تبدیل شود.

کد:

17. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •