یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، پس از پیروزی 6-0 تیمش مقابل اینگلستات در جام حذفی، اعلام کرد از اینکه به بعضی از ستاره های تیمش استراحت داده، ناراحت نیست.
در دیدار شب گذشته، هاینکس از بازیکنانی مانند مانوئل نویر، فیلیپ لام، فرانک ریبری و ماریو گومز استفاده نکرد اما بازیکنان جانشین آنها نمایش بسیار خوبی ارائه دادند.
سرمربی باواریایی ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از بازیکنانی استفاده کردم که در بازی های اخیر فرصت چندانی برای بازی پیدا نکردند. در پایان بازی دیدیم که این تغییرات ارزشش را داشت.
نیمه اول کمی سردرگم بودیم. بازی مان چندان سرعت نداشت و به حریف اجازه داده بودیم که با همه نفراتش دفاع کند. بعد از اینکه در آغاز نیمه دوم دو گل زدیم و 3-0 پیش افتادیم، کار حریف یکسره شد. بعد از آن بازی شناوری ارائه کردیم و بازیکنان با اطمینان خاطر بیشتری پاسکاری می کردند.
از نمایش بازیکنانم بسیار لذت بردم اما باید از هواداران هم تشکر کرد آنها واقعا خوب از ما حمایت کردند."
بایرنی ها شنبه شب در بوندس لیگا باید مقابل نورنبرگ قرار بگیرند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------
ایویکا اولیچ: اگر در بایرن فرصت بازی پیدا نکنم، می روم
ایویکا اولیچ، مهاجم کروات بایرن مونیخ، از شرایط فعلی اش در این باشگاه ابراز نارضایتی کرد و گفت اگر این شرایط ادامه پیدا کند، به باشگاه دیگری خواهد رفت.
این مهاجم 32 ساله که در یک سال گذشته با مصدومیت های متعددی روبرو بوده، در دیدار شب گذشته تیمش برابر اینگلستات در جام حذفی به میدان رفت اما از اینکه به عنوان بازیکن تعویضی در دقیقه 62 به میدان فرستاده شده ناراحت است.
او در گفتگو با سایت گل گفت:" بعد از هر تمرین احساس می کنم بهتر و بهتر می شوم. از اینکه از ابتدا در بازی نبودم، ناراحتم. البته خوشحالم که حداقل در 30 دقیقه پایانی بازی حضور داشتم.
من همیشه دوست دارم بازی کنم. البته برای مدتی طولانی مصدوم بودم و شاید نیاز باشد کمی صبورتر باشم. هرچند شرایط خوبی دارم و همیشه گفته ام که اگر بازی نکنم، ناراحت خواهم بود و دوباره این را تکرار می کنم.
اگر برای مدتی طولانی بازی به من نرسد، به جدایی فکر خواهم کرد. نشستن روی نیمکت را دوست ندارم. اگر اینجا نتوانم بازی کنم، به باشگه دیگری می روم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی که مشخصه اینه که باشگاه داره آینده نگری میکنه و میخواد پترسنِ جوون رو تو نوک حمله جا بندازه که اتفاقا کار کاملا درستی هم هست ولی خب، اولیچ هم بازیکنی نیس که بشه به همین آسونی ازش گذشت . باید یه چند باری با گومز تعویض شه که هم گومز بفهمه که بازیکن بدون جایگزینی نیس و هم اولیچ شاکی نشه .
دیشبم که به چنتا بازیکن که خیلی خیلی کم بازی کرده بودن، بازی داده شد . مثل کونتنتو و بوت و مخصوصا اوسامی و پرانیچ .
این اوسامی لامصب هم که عالی بازی میکنه . کنترل توپش عالیه. دید خوبی داره . روی گل پنجمپاس عالی به رافینیا داد و گل ششم هم که رو همکاری عالی با اولیچ و فرار خوبش زد .
حالا من هی به هاینکس میگم اینو بازی بده. گوش نمیکنه که
.gif)
.
.