تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 212 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

هنوز زوده برای تصمیم گیری... همین رو میشه گفت.

پیروز باشید
    زود نیست، دیگه 1 تریلر 2 تریلر نبوده که... این همه وقته، کاملا معلومه MW در برابر BF چی میشه. البته از نظر فروش و ... نمیگم، از نظر کیفیتی و تکنیکی...

2. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من به شخصه طرفداره BF هستم ولی کال اف رو هم بازی میکنم اگه خواسته باشم رای بدم میشه BF 60 و WW3 40 . و این حرفهایی هم که دوستان میزنن که کال اف پیروز میشه درسته و من یه مثال میزنم
    همین اینترنت اکسپلور بدترین مرورگره جهانه و بهترینشم حالا هرچی باشه یا فایر فاکس یا اوپرا و غیره... باز هم استفاده کننده ها از اکسپلور بیشتر هستند و من فک میکنم این دو بازی هم همینطوری هستند

4. 3 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زود نیست، دیگه 1 تریلر 2 تریلر نبوده که... این همه وقته، کاملا معلومه MW در برابر BF چی میشه. البته از نظر فروش و ... نمیگم، از نظر کیفیتی و تکنیکی...
    کاملاً مشصخه که از تظر تکنیکی و جلوه های بصری بتلفیلد پیروزه اما همه چی که اینا نمیشه ، به نظر من داستان بازی و نحوه ی شکل گیری داستان و روند پیشرفتش و گیم پلای متاسب با شرایط خیلی مهم تره. در ضمن به نظر من مد های COD متنوع تر هست.
    منم تمام تریلر های COD و BF رو دیدم اما با دیدن BF یاد کرایسیس میوفتم که با تریلر های دیوانه کننده و زیبایی که داشت در عمل بازی جالبی از کار در نیومد و وقتی بازی کردیم تازه فهمیدیم که اصلاً در حد چیزایی که نشون میدادن نبوده اما سری COD همیشه به همین سبک پیش میرفته و حالت ساده خودش رو حفظ کرده.

به همین دلایل میگم هنوز زوده برای تصمیم گیری اما من بیشتر نظرم روی COD هست که بیشتر نظر منتقدان رو جلب کنه

من به شخصه طرفداره BF هستم ولی کال اف رو هم بازی میکنم اگه خواسته باشم رای بدم میشه BF 60 و WW3 40 . و این حرفهایی هم که دوستان میزنن که کال اف پیروز میشه درسته و من یه مثال میزنم
    همین اینترنت اکسپلور بدترین مرورگره جهانه و بهترینشم حالا هرچی باشه یا فایر فاکس یا اوپرا و غیره... باز هم استفاده کننده ها از اکسپلور بیشتر هستند و من فک میکنم این دو بازی هم همینطوری هستند
    درسته اما مهم نظر منتقدان و نمره هایی که به هر دو بازی میدن نه فروشی که در بین مردم عامه میکنه
    من یک مثال دیگه در تایید حرف شما بزنم: PES و FIFA که حدود 5 سال پیش PES یکه تاز میدان بود اما الان FIFA پیروز بی چون و چرای این رقابت هستش. بازی که بهتر باشه یواش یواش جای خودش رو توی دل گیمر باز میکنه
    Last edited by Mostafa NBA; 23-10-2011 at 14:59.

6. 5 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

چقدر مونده تا بیاد ؟

8. این کاربر از Amir.prs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

به نظر من داستان بازی و نحوه ی شکل گیری داستان و روند پیشرفتش و گیم پلای متاسب با شرایط خیلی مهم تره.
    بر منکرش لعنت!

دیروز با گفت و گویی که با یکی از دوستام داشتم، دقیقا به این نتیجه رسیدیم که مهم ترین عامل موفقیت MW3 ، کاراکتر های بسیار دوست داشتنی و داستان درگیر کننده هست.

ولی خوب... به نظر میاد BF هم داستان قدرتمندی داشته باشه(لااقل از تریلر لانچ که این گونه به نظر میرسه)

به نظر من BF3 تمامی عامل های لازم برای پیروز بر MW3 رو داراست... گرافیک بسیار زیبا، گیم پلی عالی، موزیک و صدا بسیار عالی هم از نظر تکنیکی هم از نظر هنری، داشتن مراحل با لوکیشن های متنوع و جذاب(شاید بگید MW3 هم در این زمینه قوی هست، ولی جدا لوکیشن تهران BF رو با پاریس خشک و یخ زده MW مقایسه کنید) و ...
    در کل MW3 چیزی جز ادامه مرحله های MW2 نیست.

حالا این بحث ها برای چی هست، 1-2 روز صبر کردن که سخت نیست

پیروز باشید.

12. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

منم میگم BF میبره رقابتو!
    تصمیم دارم اول MW3 بازی کنم بعد BF چون فکر کنم با دیدن گرافیک شاهکار اون بهم نچسبه این بازی!
    به نظرم باید قبول کرد که COD از COD4MW به بعد دیگه افت داره میکنه ولی 4 جدا شاهکاری بود که دومی نداشت و فکر کنم تاثیر BF3 مثل اون تو ذهنم نمیمونه با توجه به زمانشو داستانشو همه چی عالی بود اون نسخه و آخرشم که عالی بود نباید ادامش میدادن به نظرم یا حد اقل پرایس زنده نمیشد

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بابا چرا الکی دارید کل کل میکنید؟
    هر کدوم از این بازیها که بهتر باشن به سود شرکت سازنده هست و به من وشما چیزی نمیدن
    ما فقط دو تا بازی رو نصب میکنیم و حالشو میبریمغیر از اینه؟

16. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه armardeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    يه جاي دنج

6 اوهوووووووو ....... هو!

خوب حالا گيريم كه cod اين دفه شكست خورد! مگه استوديوي iw بسته ميشه!؟!!! مگه activision ميزاره وضعيت همين جور باقي بمونه
    نظر من اينه كه اونا يا موتور بازي رو از بيخ تغييير ميدن وآپگريد ميكنن يا اينكه يه موتور جديد بكار ميگيرن (idtech5)البته با تغييرات خودشون در اونا!

يه چيز خيلي مهم هم يادتون رفته بچه ها!:
    در حدي كه من اطلاع دارم cod تنها بازي (ياشايد يكي از) بوده كه كيفيت بازي بيشتر از تيزرتريلر/لانچ/دموهاش بوده!
    اما در عوض medal of honor2010 /bad company رو يادتون هست كه چي ميگفتن و چي شد
    در ضمن القاي واقع گرايانه بودن بازي به نظر من مهمترين عامل cod هستش(از نظر گرافيگ و انيميشن).
    يه چيز ديگه DICE مدت دو سال بر روي اين انجين كار كرده! شما تصور كن iw بخواد انجين بسازه چي خواهد ساخت!

بازم هست:
    iw فرو پاشيده شده (طراحان اصلي بازي استوديوي respwan رو زدند)...(حالا تصورشو بكنيد اين استوديو چي بسازه)
    درهر صورت همه چي به نفع ماست(كره زياد مصرف نكنيد مضره).

18. 2 کاربر از armardeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اینو نمیدونم شنیدید یا نه.شاید شایعه باشه شایدم نباشه
    ولی گویا ghost زندس!!!!!!

20. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •