سلام .
بچه ها ، آژمون سراسری دانشگاه آزاد کی ثبت نام میکنن !؟
کسی که خارج از کشور باشه چجوری میتونه ثبت نام کنه ؟
سلام .
بچه ها ، آژمون سراسری دانشگاه آزاد کی ثبت نام میکنن !؟
کسی که خارج از کشور باشه چجوری میتونه ثبت نام کنه ؟
هنوز معلوم نیست کی ثبت نام میکنن منتظر باشین تا اعلام کنن
باید حتما زنگ بزنین سازمان بپرسین که آیا تو خارج از کشور هم حوضه امتحانی دارن یا نه؟ اگه دارن " تو کدوم کشورا؟؟؟؟
اینطورکه من میدونم از اواسط بهمن شروع میشه برای ثبت نام دانشگاه آزاد
نه من فعلا ایران هستم هنگام برگزاری آزمون هم ( اگه تابستان باشه ) ایران هستم
منظورم این بود که اگه هنگام شروع ثبت نام خارج از کشور باشم چجوری باید اقدام کنم و مدارکم رو به کجا بدم ؟
بعد از ثبت نام اینترنتی باید چه اقداماتی انجام داد ؟
کاردانی به کارشناسی هر وقت شد یه خبر هم به ما بدین
ثواب داره !
15 تا 30 بهمن ثبت نام سراسری دانشگاه آزاد اسلامی
Last edited by separate; 20-01-2009 at 08:46.
دوستان کسی از زمان اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته) خبری داره؟
برو اینجا نوشته ::::::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد:
نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته سهشنبه و كارداني پيوسته هفته اول اسفند اعلام ميشود
معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي در روز سهشنبه، 8 بهمن ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهندس مهراد فر با اشاره به اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد، گفت: نتايج آزمون به صورت اينترنتي از طريق سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام ميشود.
وي افزود: آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد 29 آذر ماه در تهران و 186 حوزه امتحاني سراسر كشور با شركت بيش از 325 هزار داوطلب برگزار شد.
مهرادفر با اشاره به برگزاري آزمون كارداني پيوسته نيمسال دوم سال تحصيلي 87-88 دانشگاه آزاد اسلامي با شركت بيش از 76 هزار نفر، گفت: آزمون امروز در تهران و 201 حوزه امتحاني در سطح كشور برگزار شد.
وي در ادامه از اعلام نتايج آزمون كارداني پيوسته در هفته اول اسفند ماه خبر داد و افزود: اين آزمون ويژه دانشآموختگان دورههاي فني حرفهاي، كار و دانش نظام جديد و هنرستان نظام قديم است.
وي با اشاره به شركت بيش از 76 هزار نفر در آزمون كارداني پيوسته، اظهار كرد: از اين تعداد 23 درصد آنها زن و 72 درصد مرد هستند.
معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در خاتمه گفت: اين آزمون در 28 رشته امتحاني و در بيش از 2 هزار و 356 رشته شهر برگزار ميشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)