به نظر من با توجه به قیمت پایین بانه همون مدل 720 رو از بانه بگیری به صرفه تره. الان فکر کنم قیمت 46 اینچ بانه که البته مونتاژ مالزی هم هست از قیمت 40 اینچ نمایندگیش هم ارزونتر باشه!
به نظر من با توجه به قیمت پایین بانه همون مدل 720 رو از بانه بگیری به صرفه تره. الان فکر کنم قیمت 46 اینچ بانه که البته مونتاژ مالزی هم هست از قیمت 40 اینچ نمایندگیش هم ارزونتر باشه!
بر روی تصاویر sd بزرگنمایی سونی مخصوصا در مدلهای ارزان قیمت تر این کمپانی کمی مشکل دارد برای گرفتن بهترین نتیجه در مقایسه این دو تلویزیوناگر برای شما امکانش محیا میشود بهتر است از فروشنده بخواهید نور مغازه را کم کند و در زیر نور معمولی به اندازه نور اغلب اوقات در منزلتان تصاویر را مقایسه کنید مخصوصا در یک تصویری که رنگ مشکی مقدارش در تصویر زیاد باشد چون بالا بودن عمق رنگ مشکی کنتراست تصویر را نیز بسیار بالا خواهد برد که در کیفیت تصویر تاثیر گذاری ویژه ای دارد.
ممنون . ببینید تو عمیق بودن رنگ مشکی واقعیتش رو بخواهید این دوتا رو تقریبا تو یه سطح دیدم ! اما یه جورایی از اینا بهتر تو این زمینه تلویزیون ال ای دی JVC بود که واقعا عالی بود !!!!!! در ضمن هردو رو تو تهران دیدم و اون قیمت پایین رو هم تو تهران میتونن برام ردیف کنن ( اونجوری که خودشون گفتن ) البته این رو هم گفتن که چون بدون گارانتی هست سونی ، ساخت مالزیه . پاناسونیک هم که خودم دیدم mad in malasia . فکر میکنم اگه میتونستم برم بانه بهتر بود نه ؟؟؟؟ اونجا پاناسونیک یا همین jvc هم پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟ مثلا میتونم تا 500 تومن پایین تر از تهران بخرم همین مدلها رو ؟؟؟؟؟
دوستان در خرید تلویزیون از بانه این نکته رو در نظر بگیرید که روی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون نمیشه حساب باز کنید چون گیرنده دیجیتال این تلویزیونها برای ایران غیرفعال هست و برای فعالسازی اونها باید وارد منوی مخفی بشید که وارد شدن به منوی مخفی و خارج شدن از اون خودش یه داستان پیچیده هست و ممکنه صدمات جبران ناپذیری به تلویزیون وارد کنه . گفتم بلایی که به سر خودم اومده و ازش باخبر نبودم رو به بقیه دوستان هم اطلاع رسانی کنم :(
سلام من lg 660 lcd دارم كه فول اچ دي هست
وقتي كامپيوتر با hdmi بهش وصل كردم رزولوشن ويندوز هم ١٠٨٠ هست اما تصوير تو tv كاملا fit نيس و از هر٤ طرف يكم كوچيكه مشكل كجاس؟
سلام.بچه ها میخوام واسه خرید برم بانه.ممنون میشم بگین اونجا باید چطوری یک تلوزیون تست کنم؟ اگه لینکی هم توی سایت هست لطفا ارجاع بدین.ممنون
آقا من میخوام زودتر در مورد تلویزیون به جمع بندی برسم . در ضمن من تو سایت پاناسونیک تلویزیونهای مدل 2012 رو دیدم که توشون یه مدل LED به اسم سریه E5 بود که اسمارت تی وی هم هست . همچین تلویزیونی وارد ایران شده ؟؟؟؟؟ یا قراره بشه ؟؟؟؟ لینک زیر رو ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال بودجه ام تا 1500 ( حتی کمتر ) هست و بیشتر نظرم روی LED هست . حالا 3 بعدی نمیخوام ولی کیفیت خوبی داشته باشه . تا دو ، سه روز دیگه هم میخوام بخرم . ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید .
کسی نیست جواب ما رو بده؟ سوالم زیاد سخت نیست ها !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمامی محصولات معرفی شده در این انجمن، بر اساس قیمت رسمی محصولات در کشور و در نماینده های رسمی برندهای معتبر در کشور است. مشاوره، درخواست و معرفی قیمت و هیچ نوع فعالیتی بر اساس قیمت های محصولات در شهرهای مرزی (بانه، مریوان، دیلم، گناوه و ...) در این انجمن به هیچ وجه صورت نمی گیرد.
دوستان در ضمن تلویزیونهای سونی ( به طور مثال EX720 ) منوی مخفی ندارن که بشه میزان کارکرد تلویزیون رو موقع خرید مشخص کرد ؟؟؟؟ از کجا بدونیم تلویزیونی که میخریم ( در اینجا سونی ) کارکرده نیست ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)