سلام دوستان
من بازی نصب کردم پنجره اکتیو بستم پچ Patcher_EFIGS.exeامدم نصب کنم اروور installed game version is invalid or incomplete میده
چرا ؟
مرسی
سلام دوستان
من بازی نصب کردم پنجره اکتیو بستم پچ Patcher_EFIGS.exeامدم نصب کنم اروور installed game version is invalid or incomplete میده
چرا ؟
مرسی
کسی میدونه ؟
بیشتر برا کثیف بودن دیسک و بد رایت شدن و روی دیسک های نامرغوب رایت شدنه .
شما همون جا RETRY داشت دیسک رو عوض کن همون رو بزن باید ادامه بده نصب رو که مشکلی پیش نمیا د
سلام.آقا اولای بازی که میریم چند نفررو میکشیم بعد دشمن ها ی دیگه را ه رو با گاری میبندن ما باید چی کار کنیم؟
چا شتد؟آقا من اول بازی باید چی کار کنم
همون جایی که را هرو با گاری می بندن؟ چی کار باید بکن؟ خواهشا
همون جایی که را هرو با گاری می بندن؟ چی کار باید بکن؟ خواهشا
سلام دوستان عزیز
من نسخه ی blackbox این بازی رو دان کردم حالا بعد اکسترکت و install از فایل iso همین که میزنم نصب شروع بشه مینویسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرتون مشکل از کجاست؟زبونشم نمیشه فهمید.
ممنون
Last edited by Babak TechCom; 11-08-2012 at 12:28.
موقع اکسترکت که ارری نداد ؟
موقعی که installer بالا میاد هم زبونش نامفهومه مثل عکس ؟
برا من هم چند بار پیش اومده که به این نتیجه رسیدم خراب بود .
ولی شما موقع نصب یه بار زبان نصبش رو تغییر بدید ببینید درست نمیشه ؟
زبون کل سیستم رو روسی کنید هم ضرر نداره . یه بازی گرفته بودم ایمیج باز میشد اما موقع نصب ارر میداد.فقط با تغییر زبون بازی به روسی درست شد .
باز دوستان دیگه هم شاید تجربه های دیگه داشته باشن.
پ.ن:
شما dll زیر رو دانلود کنید بریزید تو :
C:\WINDOWS\system32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amin4All; 11-08-2012 at 15:05.
سلام
خوشبختانه با جایگزینی فایلی که گذاشتید وارد نصب شد زبان نصب هم انگلیسی هست حالا نصب تو اول کار همون اکسترکت cookedpc\shader.cache مونده.البته error نداده 2 ساعت میشه تو همونجاست و not responding نیست.نصبش خیلی طول میکشه؟
سلام
دو روزه کامپیوتر بخاطر نصب این بازی روشنه و تو اکسترکت فایلcookedpc\shader.cache مونده.خیلی جالبه error هم نمیده تو 15 ثانیه اول تا 5GB فضای دیسک رو پر میکنه و بعد همینجوری میمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)