برچسب لپتاپ شما دروغین هست و شما رسما میتونید با پتک بکوبید تو سر فروشنده!
برچسب لپتاپ شما دروغین هست و شما رسما میتونید با پتک بکوبید تو سر فروشنده!
بیزحمت این سرویس تگ را هم چک کنید نگران شدم
C7ZJVP1
این 2 تا تایپیک بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریفر یعنی دستگاه شما تعمیر شده هست و به عنوان لپ تاپ جدید دارید خریداری میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینطور که من فهمیدم تشخیص ریفر بودن یا نبودنش خیلی سخته!مخصوصآ قبل از خرید،چون ما که تو فروشگاه نمیتونیم لب تاپو بگیریم آنلاین این همه تست انجام بدیم!شاید بعد از خرید بشه،که اونم فایده ای نداره خب!
یعنی فقط لب تاپ های dell این مشکلو دارن؟
این مسئله برای خیلی از لپ تاپ ها هست. شما میتونید برید فروشگاه لپ تاپ اورد سریالش زیر دستگاه یادداشت کنید و چک کنید اگه اوکی بود حالا برید همون لپ تاپ روشن کنید برید تو سه تاپ و متابقت بدید سریال ها رو اگه اکی بود ویندوز ریختی از طریق آنلاین هم چک کنید که این مورد آخری تا نخری نمی تونی ویندوز بخری....
چرا تو تنظیمات گرافیکی Navida Gforce GT 525 M درج نشده ؟چطوری بفهمم گرافیکم چنده؟
دوستام من میخواستم برم این 5110 رو بخرم .. ولی اینقده تو این تاپیک از تقلبی بودن و این چیزا گفتید که منصرف شدم کم کم
من برم پایتخت بگم این لب تاپ بزار من زیرش و ببینم که تقلبی هست یا بزار برم تو bios setup ش قبول نمیکنن
لب تاپ ها همه پولم هستند
چرا حالا تمام این مشکلات تعمیری و تقلبی برای 5110 هست چرا مدل های دیگه اینقده راجعش حرف نمیزنند
یه سوال mansia عزیز...
من با تیم فنی دی جی کالا صحبت کردم و تا ریفر گفتم... گفتن ما ریفر نداریم از این حرفا... جالبه توضیح داد شما میونی کد زیر قسمت لپ تاپ خریداری شده را در سایت دل وارد کنید و از ریفر نبودنش اطلاع بدست بیارید و گفتن تمام لپ تاپ های ما ضمانت نامه بین المللی داره و بسته بندیش با لپ تاپ های توی بازار فرق میکنه...
این شما هستید که باید به ما اعتماد کنید و نه ما! ضمنن تمام محصولاتمون تست 48 ساعته داره! حالا میشه اعتماد پیدا کرد؟ اخه زیگورات اصلن نه خودش و نه نمایندگیاش اصلن نمی دونن ریفر چی هست و ... البته امروز قرار چند تا از لپ تاپ های دیگه زیگورات بیاد تست میکنم خبرشو میدم
نه دادش اصلا نگران این نباش من شنبه همین هفته از پاساژ ایران خریدم ریفری هم نیست 10000 بار چکش کردم اگر برگردم به عقبم همین محصولو میگیرم اگر خواستی هم بگو آدرس دقیق اونجایی که گرفتمو بهت بدم هم نکاتی که تو خرید باید توجه کنیو بگم.
موفق باشی
سلام دوستان من حدودا یه ماهه که این مدلو خریدم و یه بار هم به خاطر یه مشکلی که داشت تعویضش مردم مشکلش این بود که از داخل فن سی پی یو صدای وز وز میومد و اعصاب آدمو به کلی می برد الانم از داخل فن صدای وز وز میاد نمیدونم چی کار کنم باید ببرم تو سر صاحب شرکتی که ازش گرفتم بزنم بگم بابا کلافم کرد این صدا ؟به نظر شما چی کار کنم مشکلم حل شه ؟کول پد هم دارم که یک فنه هست و مدلش lemino هست ؟
در ضمن دمای سی پی یو من هم این طور هست آیا غیر عادیه؟
و هم اینکه وقتی بازیCall of Duty World at War رو میکنم گرافیکش یه جورایی هست وقتی جلو میری و این ور و اون ور نگاه میکنی صحنه ای که اول دیدی رو قاطی میکنه رو صحنه ای که روش داری بازی رو ادامه میدی
در کل راضیم از این لب تاپ فقط این مشکلات حل بشه که عالیه
با تشکر
یه چیز دیگه درایو گرافیک من
GeForce GT 525M
Intel(R) HD Graphics 3000
ولی من درایور AMD ATI Mobility Radeon HD 6470
رو هم نصب کردم ولی که تو این تاپیک متوجه شدم اینو نباید نصب میکردم تو قسمت روزلیشمم هم AMD ATI Mobility اومده که نباید باشه!
حالا چی کار کنم که این درایور رو پاک کنم چون هر کاری میکنم نمیشه؟به نظر شما ویندوز دوباره نصب کنم و درایور ها رو دوباره نصب کنم؟
با تشکر
Last edited by boy1367; 21-07-2011 at 18:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)