تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 314 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله . من هم چك كردم . اچ پي از پورت هاي 6 گيگ واسه هارد استفاده كرده كه اگه هم چيپ B2 باشه به گفته خود اينتل هيچ مشكلي بوجود نمياد. و مشكل B2 ها فقط در ساتا 3 گيگ است.
    در ضمن از كسايي كه ويندوز ultimate يا هر ويندوزي به غير از مال خود لپ تاپ نصب كرده با برنامه cpu-z يه بار چك كنه ببينه B2 به B3 تغيير كرده يا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فقط محض اطلاع دوستان چیپست های لپ تاپ که بحث می کنید اسم مدلشون را حداقل درست بگید: HM65 و HM67 که در مشخصات ظاهری فقط در تعداد پورت یو اس بی با هم تفاوت دارند (تاریخ عرضشون هم یکیه):

[CODE]
    h.
    بله حق با شماست...اینقدر هی اسم لپ تاپ ها رو گفتم اشتباه نوشتم HP...ممنون از راهنمایی

داره خودمونی میشه iran.sniper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    حساس نشو !

پيش فرض

سلام نظر شخصی من در کورد لپ تاپ 6070 ه دارمش
    بهترین لپ تاپی هست که در بازار موجوده از همه لحاظ ... من خودم خیلی لپ تاپ تو دست و بالمه همه را دیدم ...
    واقا عالیه فقط تجربمو میگم اگر کسی سیتم میخواد برای گیم و مدیا و حرفه ای هیچ لپ تاپی وجود نداره که شما را به اندازه سیستم خانگی یک میلیون و نیمی ارضا کنه لپ تاپ فقط برای کارهای روز مره خوب هست حرفه ای حتی 3 میلیونیش من خودم توی خونه پارسال یه سیستم بستم یکو نیم این کجا و لپ تاپ کجا ...
    و باری گیم ati بازی ها را راحت تر و روند تر اجرا میکنه ولی nvidia بازی ها را با کیفیت تر اجرا میکنه حتی با کانفیگ کم تر و در حد نرمال ...
    در کل بهترین لپ تاپ بازیر همینه ...
    و کلا خیلی خودتونو در انتخاب لپ تاپ اذیت نکنید همش یکیه به خدا ... چون لپ تاپ هیح وقت توی خوابم مثل سیستم خانگی به ادم حال نمیده مخصوصا برای گیم !

---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------

بچه ها یه سوال من لپ تاپم با ویندوز 32 بیت سون هر بازی را نصب میکنم حتی با تنظیمات low بازی لوک میخوره دلیلش چیه ؟ خیلی اذیت میکنه ؟

4. این کاربر از iran.sniper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من قصد خرید 6050 را دارم .
    میخوام ببینم غیر از رنگ قهوه ای تیره رنگ دیگه ای هم داره ؟

6. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من قصد خرید 6050 را دارم .
    میخوام ببینم غیر از رنگ قهوه ای تیره رنگ دیگه ای هم داره ؟
    خير . غير از قهوهاي تيره رنگ ديگه اي نداره . گر چه به نظر نياد se نسبت به ee رنگش تيره تر باشه .

8. 2 کاربر از arseh666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز شما نظر یکی دیگه رو نقل قول کردین و بعد به من تذکر میدین؟من ایشون رو دانشمند خطاب کردم و ایشون به من گفتن خالی فسور!!! به نظرت کدوم زشت هس؟؟انصاف هم خوب چیزیه والا
    فکر کنم اونی که بی اساس صحبت میکنه یکی دیگه هست.
    من یه نقل قول از سایت intel در مورده چیپست هاش کردم که طبق اون چیپسا اینتل به کار گرفته شده در XPS L502X برتر از این مدا HP هست ولی بعضی ها مثله اینکه خوششون نیومد!!!!
    من منظورم هر دو نفر بود
    فرقی نداره با تمسخر بگی پروفسور یا خالی فوسور !!!!
    من با طرز برخورد ها مشکل داشتم..ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم و کار همدیگه رو جلو ببریم نه اینکه همدیگه رو ضایع کنیم.. اون حرفتون یعنی چی آخه((من پست های قبل رو خوندم و دیدم چطور در مورد طرز فکرتون جوابتون رو دادن)) چه طرز برخورده؟؟ نظر شخصی هرکسی محترم هست...
    میتونستیم تو یک فضای آروم تر و بدون تشنج بحث کنیم

بچه ها من هنوز تو یه مورد مشکل دارم امروز عصر یا فردا صبح برای خرید میخوام برم اما هنوز یکم دو به شک هستم و اون در رابطه با عدد 6 پیک ند محصول هست که باید از 108 بالا تر باشه...اگه از 108 بالاتر باشه همه چیز حله و نیازی به چک کردن مورد دیگه ای نیست؟؟؟؟
    بازم ممنون

10. 3 کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها من هنوز تو یه مورد مشکل دارم امروز عصر یا فردا صبح برای خرید میخوام برم اما هنوز یکم دو به شک هستم و اون در رابطه با عدد 6 پیک ند محصول هست که باید از 108 بالا تر باشه...اگه از 108 بالاتر باشه همه چیز حله و نیازی به چک کردن مورد دیگه ای نیست؟؟؟؟
    بازم ممنون
    شماره سريال رو از رو قوطي بخون . رقم 4 تا 6 اگه از 108 بالاتر باشه . اچ پي گفته كه موردي نداره و از سري اصلاح شده چيپ اينتل استفاده كرده
    اگه رقم 4 تا 6 -107 يا پايينتر باشه مشكل داره

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

مثلا 5AG11312UM .
    رقم 4 تا 6 اين سريال 113 است . پس مشكلي نداره

12. 2 کاربر از arseh666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببخشید منظور از قوطی کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببخشید منظور از قوطی کجاست؟
    رو کارتن نوشته و رو خود دستگاه پشت باتری

15. 2 کاربر از amin750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم
    میگم که شماهایی که hp میگیرید از کجا میگیرید از کدوم گارانتی .البته میدونم گارانتی رسمی نداره.از کجا بگیرم؟کدم محل؟
    وقتی لپ تاپ رو میخوام بگیرم باید بگم که برام تست خاصی روش انجام بده؟تا ببیبنم مشکل خاصی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •