تا دیدار برگشت![]()
یه چیز خیلی جالب و جدید که دیدیم تعویض داور بعد از اعتراض بارسلون بود...واقعا میشه هرکی اعتراض کنه براش داور عوض کنن؟او ن داور پرتغالی بود قرار بود به نفع مورینیو بگیره؟ پس این داور آلمانی بود چرا به نفع اوزیل نگرفت؟!!
واقعا براتون جای سوال نیست چجوری داور عوض میشه؟ من تا حالا تو بازیهای اروپایی یادم نیست همچین چیزی شده باشه ...اونم به بهونه های واهی
این فیلم هم کاملا گویاست
Last edited by malkemid; 28-04-2011 at 16:02.
لعنت به داور بازی
لععععععععععنتتتتتتتتتتتت
فعلا بارسا از برگشت جون سالم به در ببره.زشت ترین حرکت مارسلو بود که پا رو زانوی پدرو گذاشت. چهره اش به نظرم زیرکی و رضایت اومد. بعیده اما امیدوارم برخورد بشه.
ببخشید ما دیگه باید کیو می بردیم ؟
چلسی ضعیفترین 7 سال اخیره ؟!!! منظورت همون تیم دوم لیگه دیگه ؟ ما همین تیمو توی لیگ قهرمانان توی دو بازی رفت و برگشت بردیم .
شالکه هم که تا قبل از بازی همه می گفتن غول کشه و چه میدونم 7 تا به اینتر زده و لیگو ول کرده فقط تمرکزش روی لیگ قهرمانانه و منچستر جلوی آلمانیا خوب نتیجه نمی گیره و ... توی زمین خودش کردیمش توی قوطی .
حالا شما بفرمایید دیگه کیو باید ببریم ؟
جاودانی توی مصاحبه با صدر گفت : قبول داری که منچستر تا الآن شانس اورده ؟
جواب صدر خیلی قشنگ بود : قبول داری که توی لیگ انگلیس نمیشه با شانس قهرمان شد ؟
هیف شد
خیلی دوست داشتم رئال بره فینال (بخوره به منچستر)
ولی باید قبول کرد که..............![]()
جالبه.چه ببرین چه ببازین.اعتراض به داور!بوسکتس هم نشون داد شناگر(بازیگر) خوبی میشه...!بدون شرح...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Sepehr2010; 28-04-2011 at 16:49.
واقعاً داشتم نگران میشدم برای شما که خوشبختانه مثل اینکه اتفاق خاصی براتون نیفتاده و با قدرتبه فروم برگشتی
تبریک میگم به طرفداران بارسا واقعاً لیاقت این برد رو داشتیم
منم نمیتونم از تمارض بوسکتس تقدیر کنم ولی واقعاً جلو تیم رئال با این خشونت حرفهای که اکثرا خارج از دید داور عمل میکنن تنها حربه این میتونست باشه که داور رو مجاب به کارت دادن به بازیکنان رئال کنن
ولی مطمئن باشین جلو تیمی که دنبال حاشیه نیست و میخواد فوتبال بازی کنه بارسا هم به بهترین شکل مقابله به مثل میکنه.
بیشتر از همه چی برای پپ خوشحالم که مثل همیشه سرافراز از این نبرد بیرون اومد.
بنظر من هنوز تکلیف تیم برنده مشخص نشده باید ببینیم ۳شنبه چی پیش میاد فقط تنها نگرانی من از خشونت احتمالی تو بازی برگشت هست که امیدوارم مصدوم یا کشتهای نداشته باشیم
دوست عزیز مثل اینکه مشکل دارین شما.من قبلا گفتم(آقای satttanism میدونن چون پستمو ویرایش کردن) با( fr0st و xmehr چقد شبیه هم هست حرفاتون : دی)صحبتی ندارم.پس لطفا نقل قول نگیر.خوش باشید.همینطور که مو گفت پیروزی مبارکتان
Last edited by Sepehr2010; 28-04-2011 at 17:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)