هم یک ارور بده این برنامه کافیه دوست عزیز مشکل شما 100 درصد از رم سیستمتون هست یا که اسلات حافظه مین درمرحله اول هم رمهای سیستم چنج کنید اگر که دو تادارین جفت عوض کنید با یک تک تست کنید بعد خبرش بدین .
هم یک ارور بده این برنامه کافیه دوست عزیز مشکل شما 100 درصد از رم سیستمتون هست یا که اسلات حافظه مین درمرحله اول هم رمهای سیستم چنج کنید اگر که دو تادارین جفت عوض کنید با یک تک تست کنید بعد خبرش بدین .
یه چی بگم نمیخندین ؟
وقتی داشتم رم رو چک میکردم میگفتم خدایا حاضرم دو میلیون ارور بده ولی حداقل یه ارور قرمز خوشگل مامانی بده من راحت شه خیالم که ماله رم هست !
اولین شک منم رو رم بوده همیشه تو صفحه مرگ
ولی تو تست اصلا خطا نداد ، با هر تنظیمی هم که فکرشو بکنین انجام دادم
الان شکم رفته رو سی پی یو ، البته اگه دوستمون بتونه کشف کنه دیباگر مایکروسافت ارور رو مرتبط به کجا میدونه که بهتره !
من این دوتا رم را شاید 3 ماه شده که خریدم
2تا 2 گیگه!
یعتی خراب شد؟
الان منظورتون اینه که یکیشا در بیارم با اون یکی تست کنم؟
(155 ارور شد!!!!)
داداش اگه واقعا ارور قرمز رنگ میده هیچ شکی نکن از رم هست ، شوخی نداره رم تستر !
اره اول یکی یکی تست شون کن
یک رم دربیار با رم دیگه ت تست کن
بعد اون یکی
ببین ماله کدوم یکی از رم ها هست ؟
شایدم از اسلات مادربورد باشه
باید چک کنی
اول از همه رم بصورت تک تست کنید روی تک تک اسلاتها ببینید بازم اروردریافت میکنید اگر بازم جفت به اینصورت تست کردین اررو بازم داد رم سیستم خودتون باید چنج کنید اگر با چنج کردنم درست نشد مشکل ازاسلات حافظه مادربورد هست قبلش فقط بایوس مین یک آپدیت کنید به آخرین ورژنش .
اسلات مادر بورد رو چطوری چک کنم؟
1 ارور هم کافیه دیگه؟
تابلوئه دیگه !
مثلا شما اول بیا رم اولت رو تو اسلات 0 چک بکن ، سالمه
رم دوم رو روی همون اسلات چک بکن سالمه
میری روی اسلات 1 یهو میبینی با هر دو رم ارور داد !
همینطور که گفتم نمایش یک ارور توسط این برنامه نشانه خراب بودن رم یا که اسلات حافظه مادربورد میشه شما قبلشم بایوس آپدیت کنید برای رم هم اگراسلات مادربوردتون خونه هاش مثل شکل پایین اول تون خونه هایی که با فلش قزمز مشخص کردم چک کنید رم بصورت تک بعدش وقتی رم گذاشتین واسه چک کردن با هون برنامه memtest چک کنید بازم اگر ارور داد تو خونه هایی که با رنگ سبز مشخص شده چک کنید رم بصورت تک.
![]()
من يا تك رم ميخام تست كنم!
چند ساعت بايد تست بشه تا مطمئن بشم سالمه (در صورتي كه ارور نده)؟!
آخه اينطوري كه ديدم تمومي نداره اين تست! نزديك 6 ساعت طول كشيد 2 تا رم و ارور داد!
شما اینکار کنید رم بصورت تک روی سیستم بزارین تو محیط ویندوز اگر پیغام صفحه آبی نداد یعنی رم مشکل نداره اگر بازم تو محیط ویندوز پیغام صفحه آبی داد باز باید همین رم تو یک اسلات دیگه تست بزنید واسه اون یکی رم هم اینکار کنید اینطوری وقتتونم گرفته نمیشه .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)