اون تیکش باحاله میگه غلط کردم غلط کردم!با این مرتب گفتن 4 تا استخون رو تو دهنت خورد میکنم!نازنین میگه تو اتوبوس نمیخوام مزاحم بقیه بشم ناصر به نیما میگه عجب فرهنگی بزنم تو دهنت!
اون تیکش باحاله میگه غلط کردم غلط کردم!با این مرتب گفتن 4 تا استخون رو تو دهنت خورد میکنم!نازنین میگه تو اتوبوس نمیخوام مزاحم بقیه بشم ناصر به نیما میگه عجب فرهنگی بزنم تو دهنت!
کاش مردمو نمیگفتی... این مردم بدبخت که خیلی هم خوششون میاد...حساب کنی نویسنده هاش چاره ای نداشتند! اونقدر رو مقوله طنز حساسیت وجود داره (چه از سمت مسئولین و چه از سمت مردم)
همون قسمت هایی که از این شرکت به اون شرکت می رفتند و رییس ها اجازه ی انتقاد نمیدادند منظور خود کارگردانشم همین بود
نه واقعا چرا جنبه ی انتقاد رو ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط همون 8 سال - م خ - میتونستند طنز بسازند
از اون به بعد دیگه وضع ما همین شد![]()
![]()
فقط میشه تاسف خورد ، کار دیگه ای نمیشه کرد
بعدش میگن چرا مردم گرایش پیدا کردند به ماهواره!!!
ولی خوبه به خودمون ثابت شد که کسایی هستند که این کارو بلدند....
پاسخ این سئوال یه بحث کاملا سیاسی هست (سیاسی خالص!) که مربوط به ارکان نظام هست.نه واقعا چرا جنبه ی انتقاد رو ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا. اتفاقا بحث هم سیاسیه هم اجتماعی. دیگه این کارخونه جاتو این صداسیماییا دیگه سیاسی نیستن که. حتی نیما به اون کافه چی گفت می خوایم ازت انتقاد کنیم، دیدی چی کار کرد؟ این دیگه سیاسی نیس که.
.
.
.
اتفاقا مردم هم حساسیت دارن... تو بزنگاه با یه متوفی و خانواده متوفی شوخی شد، صدای همه در اومد... یا اعتراض مردم به اعتیاد پدر و حضور دختر، همه و همه دست و بال عطاران رو می بست...
تو همین سریال های طنز (قهوه تلخ یا همین ساختمان پزشکان) خیلی وقت ها شده ماها میایم تو این تاپیک های پی سی از غیر مستقیم ترین جمله ها، شوخی کردن با تابوها رو برداشت می کنیم، (از تبوهای سی؟اسی و اجتماعی بگیر تا ازدواج و روابط جنسی!) مطمئن باش اگه همین غیر مستقیم ها، مستقیم بشه، مردم معترضین شماره یک میشن و میگن این فیلم وسریال مبتذله و...
تو همین سریال ساختمال پزشگان دقیقا به همین مساله اشاره شد... قسمتی که نیما رفت تلویزیون، همه پشتش به به و چه چه کردنن... ولی وقتی مسائل زناشویی رو مطرح کرد، پدر مادرش اولین کسانی بودن که طردش کردن و کلی شاکی خصوصی پیدا کرد...
بدجوری موافقم ! شخصیت نیما دیگه بدجوری بدون انعطاف و یک بعدی شده ! تک تک جواب ها و حرف هاش رو میشه پیش بینی کرد .
همونطور که قسمتهای قبلی واقعا خوب و قابل تعریف و تمجید بود این 2 قسمت اخیر خیلی ضعیف کاملا قابل انتقاد بود
این 2 قسمت اخیر نسبت به قسمتهای قبلی واقعا در حد یه افتضاح بود...
حرکات تکراری و خسته کننده ی نیما و موضوعاتی که براش پیش میاد...
مصنوعی شدن حرکات خانم شیرزاد.
بی اثر شدن نقش نازنین و ناصر....
و بیان چند موضوع بی ارتباط و غیر قابل مفید چه از نظر اجتماعی و چه از نظر طنز...
مثلا این موضوع دردسرهای نیما با آسانسور خیلی مسخره به نظر میاد...
آخرش معلوم نشد نتیجه ی دعوای و هدف بیان دعوای بین پدر و مادر نیما و داستانی که در این ضمینه گفتن چرا اینقدر بد و ضعیف بهش پرداخته شده...
یا مثلا شخصیت این دختر دکتره که همیشه با مامانشه بودن یا نبودنش تو سریال چه تاثیری داره به جزء یه آبمیوه دست گرفتن!!!
امیدوارم تو قسمتهای بعدی حداقل این نویسنده دیگه فیلنمامه رو ننویسه یا اینکه دوباره روال مجموعه به قسمتهای قبلیش برگرده...
«ساختمان پزشكان» از منظر سعيد قطبيزاده
«سروش صحت بر خلاف مسير معمول حركت كرده»
سعيد قطبيزاده دربارهي سريال «ساختمان پزشكان»، گفت: «ساختمان پزشكان» برخلاف سريالهاي قبلي سروش صحت، بسيار جذاب، ديدني و دقيق است؛ از نحوهي انتخاب بازيگران گرفته تا موقعيتهاي نمايش و تسلط عجيب صحت روي تلفيق جنبههاي نمايشي قصه و موقعيت آدمهاي امروز جامعه.
اين منتقد در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: «ساختمان پزشكان» را در كنار بهترين كارهاي مهران مديري (پاورچين) و رضا عطاران (خانه به دوش) قرار ميدهند. بازي بهنام تشكر با تيپ و قيافه و بيان منحصر به فردش اولين شگفتي «ساختمان پزشكان» است. در كنار او بازيگران ديگر هم يك بازي روان دارند؛ همانهايي كه تحملشان در سريالهاي ديگر قدري دشوار مينمود.
وي ادامه داد: دربارهي سروش صحت هميشه فكر ميكردم كارهايي كه او به عنوان كارگردان يا نويسنده انجام داده، خيلي كمتر از حد تواناييهايي است كه دارد. اما با ديدن «ساختمان پزشكان» فكر كنم بتوان نام او را در زمرهي بهترين برنامهسازان تلويزيون قرار داد. او بدون تكيه بر الگوهاي جواب پس داده و تكراري در قالب طنز، مسير متفاوتي را انتخاب كرده و عملكردش فوقالعاده است.
سعيد قطبيزاده افزود: مثلا يكي از قسمتهاي اين سريال به سوء تفاهمهاي به وجود آمده براي شخصيتها در مواجه با يك خبر اختصاص داشت. من تقريبا تا به حال در هيچ سريالي چنين هوشمندي در طراحي يك قصه سرگرمكننده، بازيهاي دقيق، حساب شده، بي اغراق و مهمتر از همه چنين كارگرداني منطبق با فضا و حال و هوايي يك موقعيت كمدي در تلويزيون، نديده بودم.
وي در ادامه گفت: اهميت سريال سروش صحت در نو بودن و بي تفاوتي در برابر تمام قواعد و قالبهاي طنز در تلويزيون است؛ چه بسا اگر سروش صحت، مجموعه بازيگران معروف اين قبيل آيتمها را براي سريالش انتخاب ميكرد، «ساختمان پزشكان» هم پر بينندهتر بود و هم بازتاب خبري بيشتري داشت. اما او يقينا بر خلاف مسير معمول حركت كرده و بهترين استفاده را از چند بازيگر مطرح تئاتري كرده و خودش نيز پس از تجربه ضعيف سريال قبلياش، اين بار با ايدههاي بهتري به سمت كارگرداني رفته است. البته در كنار اينها، مثل هميشه بايد از پيمان قاسمخاني ياد كرد كه وجودش براي همه ما غنيمتي است.
آقا من یه انتقاد دارم نه فقط به این فیلم بلکه به همه ی فیلم های طنز.
اینا میان یه شخصیت منفی میسازن مثلا ناصر ، بعد هرچی رزایل اخلاقی هست رو به این شخصیت میچسبونن به خاطر اینکه مردم درس بگیرن که کلیه کارهایی که این شخصیت میکنه بده ، بعد این شخصیت ده برابر اون شخصیت خوبه قربون صدقه پدر مادرش میره و بهشون احترام میذاره و براشون کار انجام میده و ..... فکر کنم گرفتید چی میخوام بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)