من الآن گوشیم uptodate هستش.چند روز یبار میزنم اگه آپدیت داشته باشه آپدیت کنه.این 2.3.5 و بخصوص sence 3.0 کی قراره بیاد؟رسمی هستش دیگه.نه؟
من الآن گوشیم uptodate هستش.چند روز یبار میزنم اگه آپدیت داشته باشه آپدیت کنه.این 2.3.5 و بخصوص sence 3.0 کی قراره بیاد؟رسمی هستش دیگه.نه؟
هنوز برای همه ی ورژن ها نیومده یه سری تو انگلیس این آپدیتو دادن فعلا.... شما بذار رو حالت اتوماتیک هر وقت آپدیت بیاد خبرت میکنه
بله رسمیه....
من امروز بلاخره قسمت شد و این گوشی رو خریدم
از علاءالدین طبقه پنجم (فروشگاه باران2) گرفتم با گارانتی یاس 530 تومان (با توجه به گارانتی خیلی گرون گرفتم؟!)
حالا دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید واسه راه انداختن اولیش باید چیکار کنم؟
چه مدت شارژ اولیه باید بشه؟
و اگه تنظیمات خاص دیگه ای هم داره که کارایی و موندگاریشو بیشتر میکنه ممنون میشم بگید.
ممنون از راهنماییهای همیشگیتون![]()
مبارکت باشه داداش نه خوب گرفتی چون با گارانتیه قیمتش معقوله
شارژ اولیه 8 ساعته باید بذاری اول شارژ خود باتری تموم شه گوشی خاموش شه بعد تو خاموشی شارژش کنی
یه فایل منیجر لازم داری اول کار با یه تسک کیلر.... که پیشنهاد من به شما ES File explorer و advance task manager هست بعد خودت یواش یواش دستت میاد
فایل منیجرو با بولوتوث به گوشی انتقال بده و نصبش کن یا با برنامه ای که تو مموری کارد بود از طریق کامپیوتر نصبش کن... دیگه چیزه خاصی نیست برو حالشو ببر![]()
ممنون
ولی حالا اینهارو از کجا باید بگیرم؟
از سایتهای ایرانی؟ یا مارکت؟
کلا کدوم سایتها برای دانلود برنامه معتبر و قابل اطمینانن؟
اگه میشه یه انتی ویروس خوب رو هم بهم معرفی کنید.
ببخشید من تاحالا اسمارت فون نداشتم و کارکردن باهاش رو اصلا بلد نیستم:43:
همین فروم خودومون تو بخش نرم افزار های اندروید کلی برنامه داره
---------.ir
adnroidiha.c o m
این دو تا سایت هم خوبن برنامه ی بازار رو هم میتونی بریزی تو گوشیت کلی برنامه داره مثل مارکت خود اندرویده ولی ایرانیه
ممنون
فقط یه سوال
من هرکاری کردم نتونستم به مارکت وصل بشم. هربار که میزنم تو لودینگ میمونه و بعد چند ثانیه کلا میپره بیرونو صفحه اصلی رو نمایش میده.
روش خاصی داره؟ یا کلا تحریمیم و اجازه وارد شدن نمیدن؟
دومی که خودت گفتی.
باید آفلاین باشی با چیز پی ان وصل بشی.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
ممنون
افلاين يعني حالت airplane ؟
اخه من تو حالت ايرپلن ميرم وايفاي ندارم ديگه
تنظيم خاصي داره؟
بله...
اگه وایفای روشن باشه و برید تو airplane وایفای رو خاموش میکنه ولی میتونید دوباره روشنش کنید...
مارکت آندروید چیز خاصی نیست که بخواد اینقدر براش دردسر بکشید...از سایت ها و مارکت های دیگه استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)