به نظر من بهترين كارو ها همون اريجينال هاي سامي هستند وخانواده book cover ها
65-130 قيمتش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من بهترين كارو ها همون اريجينال هاي سامي هستند وخانواده book cover ها
65-130 قيمتش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازینا که جای دست داره هم خوبه
کار باشو خیلی راحت میکنه
دوستان سلام جدید ترین گجت که سامسونگ میخاد بفرسته چیه تاریخ عرضه دقیقش کی هست ؟ واقعا ارزش صبر کردن داره یا هر چی زودتر تبلت 10.1بخرم که تا اینم تو بازار تموم نشده ممنون
احتمالا توی نمایشگاهی که خود سامی میزاره تبلت هسته ای با رزولوشن 2560*1920 (همین حدودا) رو معرفی کنه
من از همین کاور ها استفاده می کنم ، خیلی راحت و خوش دسته ، قیمتش هم 60 تومان است (شیراز) در کل می خواستم بگم از همین کاور ها پیشنهاد میشه![]()
دوستان من چجوری میتونم با تبلت وب بدم تو یاهو؟البته با ایرانسل میرم اینترنت!یعنی با ایرانسل نمیشه؟
نه می تونم وب بدم نه می تونه کسی بهم وب بده!
بعدش یک مشکل دیگهای که دارم اینه که عر عکسی که میزارم رو والپیپر عکس هم بی کیفیت میشه و هم از صفحه بزرگتر میشه و کامل قرار نمی گیره!
Last edited by P7500; 24-02-2012 at 18:14.
از برنامه هاي جانبي استفاده كنيد مثل : تانگو و اگر هم با ياهو مسنجر هستين پلاگين هاش رو نصب كنيد تا صدا و وب فعال بشه
براي عكس هم پيشنهاد ميكنم از نرم افزارهايي مثل wallpaper wizardi و يا multi pic استفاده كنيد
دوست عزیز یعنی دلیل اینکه نمیشد وب بگیرم و وب بدم استفاده ی من از اینترنت ایرانسل نبود؟
در رابطه با عکس هم یعنی چی از این نرم افزارهایی که گفتید استفاده کنم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
ممنون!
Last edited by P7500; 24-02-2012 at 22:46.
من با ايرانسل استفاده نكردم ولي نبايدمشكلي باشه با اپ هايي كه گفتم
خوب نرم افزارهايي كه معرفي شدمخصوص بك گراند هستند و براي اين كار طراحي شدند
مولتي پيك رو استفاده كنيد حالت لايو والپيپر داره و ميتونيد براي هر 5 صفحه ويا بيشتر يك عكس رو با افكت هاي مختلف انتخاب كنيد
من یه سوال دارم از بچه هایی که مدتیه دارن از این تبلت استفاده می کنن.می خواستم بپرسم بیشتر کجاها از تبلتتون استفاده می کنید؟یعنی کی پیش میاد که نه برید طرف لپ تاپتون نه طرف گوشیتون و به جاش از تبلت استفاده کنید.یه مثال می زنم،مثلا شب موقع خواب اگه بخواید با لپ تاپ کتاب بخونید خیلی اذیت میشید،با گوشی هم ب خاطر صفحه نه چندان بزرگش نمیشه برای مدت طولانی کتاب خوند.آیا اینجا تبلت این خلائو پر می کنه؟یا اونم خسته کننده هست و مشکلات خاص خودشو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)